Kjempe bra kundeservice
Kjempe bra kundeservice da jeg reklamerte på sekken til min datter. De ordnet opp med en gang og sendte meg en ny sekk. Sendte mail tirsdag og allerede fredag mottok jeg ny sekk i posten. Anbefales på det sterkeste.
Beckmanns offisielle nettside og -butikk. 3 av 4 velger skolesekk fra Beckmann. Vår visjon er å lage verdens beste skolesekker. Fri frakt i vår nettbutikk!
Kjempe fornøyd
De var også veldig behjelpelig senere da vi klarte å ødelegge en klips på en sekk
Kjøpte en svart ryggsekk fra Beckmann. Etter mindre enn to måneder begynte fargen å falme, og det dukket opp merker på skinnet til tross for normal bruk. Da vi tok kontakt med dem, nektet de for at det var noen feil fra deres side og la skylden på ytre skader (brukeren). Når man kjøper en veske, forventer man god kvalitet og et pålitelig selskap. Det virker imidlertid som om dette selskapet verken har den kvaliteten eller troverdigheten de hevder å ha. Jeg er svært misfornøyd med produktet og med hvordan selskapet håndterte saken. Jeg anbefaler ikke å kjøpe fra dem.
Fik købt Beckmann Norway 1964 for en uge siden til min søn i 6 klasse. Her ugen efter er toppen af tasken begyndt at smuldre. Der har hverken været regn eller direkte sol på den. Hvilket jeg forventer at tasken bør kunne tåle til den pris.
Vi havde i foråret købt en skoletaske til min søn, som blev lagt i et skab her indtil skolestart. Da vi så op til skolestart får pakket den rigtigt ud, kan vi se at der er en fejl i stropperne, da materialet ser smeltet ud og stikker når han har den på. Jeg nåede lige at blive nervøs. Både i forhold til om vi kunne lave en reklamation her flere måneder efter(men vi havde jo først set fejlen nu) men også i forhold til om vi kunne nå at få en ny skoletaske inden skolestart. Jeg skrev til kundeservice, som var super behjælpelige. De sendte en ny taske med det samme, som nåede at ankomme dagen inden skolestart! Så super tilfreds med deres hjælp og hurtighed. Og min søn er super glad for tasken, som også virker til at være i super kvalitet. Vil helt sikkert handle her igen!
Fantastiske priser og modtog hele skoletaskesættet 2 dage efter bestilling.
Alt har været så fint :)
Hold jer langt fra deres kufferter. Troede jeg købte kvalitet og betalte i dyre domme. Købte et kufferter med 3 kufferter i. Alle 3 kufferter er gået i stykker 1. Gang de var med ude at rejse. Den store gik i lynlåsen på trods af der kun var 13 kg i, en er gået på hjulet en anden er bulet i skjoldet fordi de ikke er stærke nok!
De har erstattet de 2, men mon de overlever næste rejse.
Sikke noget skrald I har lavet!!
Er bestemt ikke tilfreds!!
Helt fantastisk! Prima kvalitet, godt utvalg og kjemperaskt ekspedering, bestilte varene på nettet torsdag og kunne hente de på posten fredag. Gleder meg til å gi barnebarna nye sekker. Anbefales på det varmeste!
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.