Veldig bra lagt opp med videoer og oppgaver. Savnet litt flere forskjellige kartoppgaver. Super løsning å kunne sitte hjemme og øve i egen stue når man har problemer med å sitte lenge pga kronisk sykd... See more
Company replied
Hør meg ut. Når jeg hadde båt føre prøven så fikk vi 2 uker på og øve. Men jeg bruke boka i over 12 dager. Så tok jeg en test på nettet og fikk 10/50 riktig. Så sa min søster at jeg burde kjøpe appen.... See more
Company replied
Fantastisk app. Appen gjør det morsomt/interessant å lære. Båtførerappen er grunnen til at jeg bestod eksamen/båtførerprøven på første forsøk. Anbefales på det sterkeste. Viktig: hvis du kjøper B... See more
Company replied
Vurderte å ta båtførerprøven en stund, men orket ikke sitte 7 timer på kurs, hvor jeg sikkert hadde glemt alt dagen etter. Kom over Båtførerappen, og fant andre gode opplevelser. Ekstremt godt laget,... See more
Company replied
Norges mest populære båtførerkurs er en app - øv hvor og når du vil! Korte, enkle videoer lærer deg hele pensum. Øv på oppgaver lik den ekte båtførerprøven. Og forresten, vi har beståttgaranti – pengene tilbake om du stryker (noe som neppe vil skje)
Enkel app med relevante spørsmål. Har gode oppgaver om alle temaer og ga stor hjelp til eksamen.

Reply from Båtførerappen
Relevante spørsmål, bra som finpuss før prøven.
Men kartoppgåvene fungerte dårleg på min mobiltelefon.

Reply from Båtførerappen
Kjøpte appen for 3 uker siden, pugget litt nå og da. Repeterte det jeg var mest usikker på slik at det satt på prøva. Tok prøven i dag og bestod med 98%
Det var 3 oppgaver som jeg ikke kjente igjen fra appen. Den vanskeligste var å finne hvor mange nautiske mil du reiser når du reiser fra en havn til en annen havn. Det var ikke en rett linje og jeg visste heller ikke hvilke punkter jeg skulle begynne og slutte i. Den hadde vært kjekt å lært i appen. Ellers var resten av spørsmålene lik det du går i gjennom i appen.
Uansett veldig fornøyd og vel verdt pengene.

Reply from Båtførerappen
Fordi det var korte videoer med gode forklaringer som hjalp med testene

Reply from Båtførerappen
Denne er bare helt kanon. Tok prøven idag og klarte den med glans. Etter å brukt appen i noen uker. Bare å laste ned å kjøre igang.

Reply from Båtførerappen
Fikk bestått etter å ha fullført kurset. Greit forklart.

Reply from Båtførerappen
Super app. Enkelt og bruke og forstå. Har ingen forkunskaper om båt fra før. Brukte en uke på appen. 95% på eksamen. Anbefales.

Veldig enkel måte å lære på. Fikk 100% riktig på den ekte båtførerprøven

Reply from Båtførerappen
Brukte 2 og en halv time på å komme gjennom pensum, og brukte resten av uka på å repetere.
Eneste å kommentere på er at jeg synes de kunne forklart bruk av parallellforskyver og kart litt bedre, jeg måtte sture en god time før jeg skjønte at kurs og retning er to ulike ting (færder fyr oppgaven kan forvirre ferskinger)
Ellers 10/10 app, inspirerte meg masse og jeg fikk 48/50 og bestått etter 1 uke!
Edit: Færder fyr oppgaven er forvirrende fordi 23 grader i kursen på kartet basicly er retningen man må ha mot det fyret på H, husker ikke navnet. Det er en liten retningsforandring bare...så man kan fort misforstå og tenke at man skal trekke rett strek fra punkt A (start) og til kursen på kompassrosen når man får informasjonen i de andre oppgavene (Du reiser i 247 grader bra sandvikberget fyr, 1.5 nm, for eksempel), men jeg innså til slutt hvorfor man har paralellforskyver da, så det gikk fint. Men, følte ikke dette var poengtert på kurset, så jeg måtte hoppe mellom oppgavene for å "lære meg selv" dette.

Reply from Båtførerappen
Veldig bra . Går gjennom alle emner man trenger for å bestå båtførerprøven. Jeg leste og øvde i 10 dager og bestod med glans 😊🛥🚤🛟

Reply from Båtførerappen
Veldig fint inndelt i kapittler, med avsluttende test i hvert kapittel for repetisjon. Fine og gode forklaringer. En app som gjør det lett å lære, og lett og huske.

Reply from Båtførerappen
Helt perfekt for intensiv forberedelse aka skippertak!

Reply from Båtførerappen
Denne appen har veldig lette og gode forklaringer i videoene, samt quiz på slutten som gjør båt teorien mye lettere for deg som strever med teori!
ANBEFALES!

Reply from Båtførerappen
Fin inndeling av lærestoffet i temaer og med forklaringene til, og motiverende å øve underveis med quiz-oppgaver etter hvert.
Men jeg skulle gjerne kunnet øve til prøven også på pc/mac, med større skjerm enn mobil og nettbrett.

Reply from Båtførerappen
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.