Barfoedogballegaard Reviews

3. Pressure Washing Service
  4. Property Maintenance
  5. Window Cleaning Service

Written by the company

Barfoed & Ballegaard ApS er en dansk virksomhed, der tilbyder professionel ejendomsservice og vedligeholdelse til både private kunder, virksomheder og boligforeninger. Vi hjælper vores kunder med at holde deres ejendomme, udearealer og omgivelser rene, pæne og velholdte. Vores services omfatter blandt andet vinduespudsning, fliserens, højtryksrensning, hækklipning, ukrudtsbekæmpelse og forskellige former for udendørs vedligeholdelse. Vi går op i at levere et grundigt stykke arbejde og tilpasse løsningen efter den enkelte kundes behov. Hos Barfoed & Ballegaard lægger vi stor vægt på god kundeservice, kvalitet og pålidelighed. Vi mener, at en god oplevelse ikke kun handler om selve resultatet, men også om kommunikationen før, under og efter arbejdet. Derfor bestræber vi os på at være nemme at komme i kontakt med, overholde vores aftaler og levere et resultat, vi selv kan stå inde for. Vi arbejder både med mindre enkeltstående opgaver og løbende vedligeholdelse. Uanset om det drejer sig om en privat bolig, en virksomhed eller en større ejendom, tager vi opgaven seriøst og sørger for en professionel behandling fra start til slut. Vores mål er at skabe langvarige kunderelationer gennem godt håndværk, fair priser og personlig service. Vi er en virksomhed i vækst, og vi arbejder hele tiden på at udvikle vores services og gøre det endnu nemmere for vores kunder at få løst deres vedligeholdelsesopgaver samlet ét sted. Når du vælger Barfoed & Ballegaard ApS, får du en samarbejdspartner, der prioriterer kvalitet, ordentlighed og kundetilfredshed.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Misundelige naboer!

Jeg havde accepteret, at mine fliser var gået på pension – de var så grønne, at jeg overvejede at plante blomster i dem! 🌱

Så kom fliserensen forbi, og HOLY MOLY! 🤯 Det var ikke bare rens, men en makeover på steroider. Terrassen gik fra “kommunal cykelsti” til “her bor folk med styr på livet” på ingen tid.

Imponerende resultat, misundelige naboer og en meget glad terrasse. Kæmpe anbefaling! ⭐⭐⭐⭐⭐

1 September 2026

Absolut en dejlig oplevelse

Absolut en dejlig oplevelse, Min mors have har virkelig haft brug for en kærlig hånd. Så jeg kontakte Barfoed og ballegaard. Fliserne fik en tur og alle hækkene. Det er vi utrolig glade for vi gjorde

Varme anbefalinger herfra

9 September 2026

Barfoed og Ballegaard

Barfoed og Ballegaard, kom og tømte hele mit skur for alt, derudover klippede min lille hæk i haven.

Super hurtig og god service😊

1 September 2026
Barfoedogballegaard logo

Reply from Barfoedogballegaard

Hej Freja, det vi super glade for. tak for den store ros🙏🤝

Imødekommende virksomhed

Rigtig godt service virksomhed, der er hurtige og eksemplariske. 2 gode og unge drenge, men en drøm. Det virkelig fedt at se!

25 August 2026
Barfoedogballegaard logo

Reply from Barfoedogballegaard

Tak Bente. Det en del af arbejdet, vi elsker og nyder hvert et sekund🤗

Take a closer look