Mit første køb hos BaliBali var et sæt vasketøjskurve, som jeg havde set i en reklame og bare ikke kunne få ud af hovedet igen. Jeg skulle dog lige overvinde mig selv i forhold til prisen, som jo er h... See more
See what reviewers are saying
Købt en toiletspand med hul i låget. Ville gerne bytte til en spand uden hul i låget. Da jeg kontaktede BaliBali, fik jeg den bedste service og forklaring på, hvad den bedste løsning for dette vill... See more
Company replied
Fantastisk købs-og leveringsoplevelse! Utrolig smukke og unikke varer i naturlige materialer - jeg kunne ikke være mere glad for mit købt. Jeg er så glad for mit smukke batur sidebord, A'at bænk (d... See more
Company replied
Jeg har gennem årene købt en hel masse hos Balibali. Både den store Bumi kurv jeg bruger til affaldssortering, men mange af de forskellige kurve,- jeg har fem unger og de bliver mest brugt ti... See more
Company details
Written by the company
BaliBali forhandler håndlavede kurve og møbler. BaliBali er stiftet ud af kærlighed til Balis møbelhåndværkere, deres kunnen og deres familier. Deres traditioner og færdigheder er nedarvet gennem generationer – og ved at bringe deres håndværk ind i dit hjem, får du ikke bare noget smukt til din indretning. Du bakker også op om deres traditioner. BaliBalis kurve og interiør er lavet i certificeret træ og rattan. Møbler og kurve er lette at indrette med – uanset om det er i stuen, på badeværelset, i køkkenet eller på børneværelset.
Contact info
Dronningensvej 28, 2000, Frederiksberg C, Denmark
- +6281236847036
- silke@balibali.dk
- balibali.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
God service
Jeg havde benytter mig af et ekstraordinært tilbud, men havde i samme omgang bestilt noget “ordinært” på webshoppen. Jeg blev straks kontaktet, om jeg ville have det “ordinære” sendt nu, eller vente på at det “ekstraordinære” kom til Danmark.
Det syntes jeg var god, proaktiv service.
At jeg så, derudover støtter lokale håndværkere på Bali, en kvindelig iværksætter og pensionister (team det grå guld, som pakker varerne når de kommer til Danmark) er jo bare bonus.
Der gik desværre noget galt med min ordre, men da jeg kontaktede BaliBali blev det fluks rettet og jeg fik en fin taske som undskyldning - hvilket slet ikke var nødvendigt for så lille en fejl.

Fantastisk oplevelse!
Jeg er så glad for mit smukke batur sidebord, A'at bænk (der dog fik sig en lille skade i flettet da jeg pakkede den ud, hvor en lille flig knækkede af) og kintamani bakke der bringer et frisk pust ind i hjemme.
Håndværkerne skal have et stort klap på skulderen for at lave så smukt et håndværk. Jeg kan sagtens se mig selv handle hos Balibali igen.

Reply from Balibali
Smukke varer og top service
Smukke varer og top service. Jeg glemte at hente mine varer inden GLS fristen udløb men så blev de straks sendt afsted nr 2 gang uden fragtgebyr. Og svar med det samme fra kundeservice. Meget fin service

BaliBali.dk anbefales!
Jeg har handlet flere ganger hos BaliBali.dk, og produktene har alltid vært veldig flotte. Leveransene til Norge er raske, og en får sporing hele veien. Prisene er forutsigbare med tanke på at butikken er VOEC-registrert. Silke er rask til å gi beskjed om det blir ventetid på containere, slik det kan bli med langveis handel. Det er uansett gøy å bli med på reisen! Det er veldig flott å bli kjent med håndverkerne og livet på Bali på Instagram-siden til BaliBali, og det er kjekt å støtte lokale håndverkere på Bali som prøver å gjøre seg mindre avhengig av turister. Anbefales virkelig!

Smukt håndværk!
Jeg bestilte et Batur sidebord hos BaliBali, og det er simpelthen det smukkeste møbel!
Fantastisk flot håndværk!
Pengene blev hævet som aftalt, varen var fremme indenfor den oplyste tid, ja der har faktisk ikke været en finger at sætte på noget som helst i processen.
Opdatering d. 14. Okt. ‘23
Jeg har nu også fået de smukkeste dækkeservietter fra BaliBali i fødselsdagsgave, fra familiemedlemmer. Helt igennem fantastisk smukt håndværk, og så god kvalitet!

Reply from Balibali
Stor respekt til BaliBali!
Jeg har handlet flere varer hos BaliBali og jeg er virkelig imponeret over den fine kvalitet. Det er solidt håndværk og meget smukt. Derudover har det betydning for mig, at virksomheden har hjertet på det rette sted. Jeg er vild med, at lokale balinesere får jobs, som ikke er afhængig af turistindustrien - og dernæst at der nu også er fokus på at genanvende plastaffald fra Bali, hvor dette er et stort problem.
Jeg er fuld af respekt for den måde at drive virksomhed på samtidig med at varerne er af super høj kvalitet.

Jeg er VILD med BaliBali ♥️
Jeg er VILD med BaliBali. Jeg har det sidste års tid handlet flere ting bl.a. store kurve, spejl, tasker, dækkeservietter, brødkurve, bakke mm. Super flotte, smukke produkter, som er håndlavet/flettet af de lokale på Bali. Man kan bare mærke at Silke (ejer af BaliBali) ELSKER det hun gør, nemlig at hjælpe de lokale og lokalsamfundet. Hun er bare en fantastisk ildsjæl. Har set og læst om de seneste produkter, hvor plast bliver samlet ind fra floder mm og genanvendt til de fedeste BaliBali vaser mm.
Hver gang jeg har bestilt, er produkterne kommet forholdsvis hurtigt og godt pakket ind/beskyttet.
Har du ikke før handlet hos BaliBali, kan jeg kun sige…Gør det, det vil du ikke fortryde. Alle beundre mine ting. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler der. KAN KUN anbefales 🫶

Reply from Balibali
Jeg har handlet hos Balibali flere…
Jeg har handlet hos Balibali flere gange siden de åbnede, og er så glad for produkterne! God kommunikation og gennemsigtighed. Varerne er alle nået frem i perfekt stand og til den tid vi har forventet.

Reply from Balibali
Dejlig butik med flotte produkter
Jeg købte sidste sommer en solskærm og den er virkelig bare så fin. Glæder mig til at tage den i brug denne sommer.

Reply from Balibali
Fine kurve og en virksomhed med hjertet det rigtige sted
Så fine kurve, bakker, taburetter med mere. Jeg har bestilt flere gange og er mega tilfreds. En god og meget personlig virksomhed hvor man kan møde alle håndværkerne på Instagram 😊
To gange har jeg prøvet at forudbestille. Den ene gang kom produkterne til tiden og den anden (nu her til foråret) er det gået et par måneder mere. Da jeg kontaktede balibali kunne jeg vælge mellem at annullere ordren eller få en ekstra gave med, så det var fantastisk. Det haster heller ikke så meget fra min side.
Jeg ønsker bare jeg havde brug for flere kurve i mit hjem 😊

Smukke kurvevarer
Har idag modtaget de fineste dækkeservietter og vasketøjskurve fra BaliBali. Skønt koncept med forudbestilling og virkelig smukke varer. Varerne kom indenfor det tidsrum jeg var blevet lovet og vasketøjskurvene kom før lovet. Der var god kommunikation med ejeren i hele processen.

Alt løste sig
Efter at have sendt et nødråb, så har alt løst sig. Min pakke er klar til afhentning.
Glæder mig til at se de fine ting.
Tak Silke

Reply from Balibali
Jeg bestilte en vasketøjskurv samt…
Jeg bestilte en vasketøjskurv samt dækkeservietter i januar måned, og måtte vente spændt på at få mine varer.
Den 3. maj hæver de så pengene, og skriver, at mine varer bliver leveret i løbet af et par dage. Nu har vi den 12. maj, og jeg har stadig ikke fået mine varer. Derfor forsøger jeg at sende en mail til den mail adresse, der står anført under kontakt på hjemmesiden. men den eksisterer åbenbart ikke længere. Og når jeg forsøger at ringe på det oplyste nummer får jeg bare en telefonsvarer.
Så har nogen et god råd?
Trækker penge før varen afsendes …
Jeg bestilte i januar 2 x vasketøjskurv plus dækkeservietter. Levering skulle være marts. 4. maj trækkes penge (over 2200kr) - da jeg 9. Maj efterspørger et tracking nummer får jeg besked om de endnu ikke har fået kurvene hjem. Og håber på forsendelse snart. Jeg gør dem meget venligt opmærksom på at man ikke må trække penge før varen er sendt. Blot for at undgå de får sure kunder. Så annullerer de blot min ordre 🥹 må indrømme det er uprofessionelt.

Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Lækre og super flotte ting håndlavet på Bali. Rigtig god kvalitet. Kundeservicen helt i top, og der svares hurtigt på mail. 5 STORE stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig❤️

Reply from Balibali
Inspirerende og personlig forretning…
Inspirerende og personlig forretning med lokalproducerede varer fra Bali. Varerne har en høj kvalitet og er smukke at se på. Der kan være leveringstid på, men hurtig reaktion på en bortkommet pakke (PostNord)
Mine bedste anbefalinger.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.