En virkelig helstøbt oplevelse har vi altid med AYA Dining. Gastronomi på højt niveau, nøje udvalgte vine og personligt dedikation i særklasse. Super service og helt klar en kæmpe anbefaling herfra 😉... See more
See what reviewers are saying
Vi havde fornøjelsen af at have 12 personer til spisning og valgte Aya Full Experience Menu hos Aya Dining i Vejle – og fra start til slut var det en fantastisk oplevelse. Maden var virkelig læ... See more
Jeg giver sjældent bedste karakter. Det gør jeg for den oplevelse som Nicolaj og Maja stod for hjemme hos mig og mine 12 gæster. Vil du have mad fra øverste hylde men hjemme hos dig selv så prøv AYA d... See more
Vi havde AYA Dining til at stå for både mad og service ved vores bryllup, og vi kunne ikke have været mere tilfredse. Hele oplevelsen var professionel fra start til slut. Maden var fantastisk, servi... See more
Written by the company
AYA Dining tilbyder Private Dining - Events - Snacks - Bryllupper i hele landet. Uanset om det er et møde, en middag eller en fest, skaber vi uforglemmelige øjeblikke. Vores kærlighed til mad og kvalitetsråvarer, kombineret med vores præcision, ambitioner og gastronomiske know-how, sikrer en unik og mindeværdig oplevelse. Velbekomme AYA
Andkærvej 19 , 7100, Vejle, Denmark
- kontakt@ayadining.com
- ayadining.com
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Super lækker mad fra AYA-dining😊 Meget…
Super lækker mad fra AYA-dining😊 Meget velsmagende, perfekt afstemt og flot præsenteret.. Der var ikke en finger at sætte på noget😊
Kan varmt anbefale Nikolaj - vi kommer i hvert fald til at gentage oplevelsen..
Kan varmt anbefale AYA Dining.
Det er en blanding af Nikolaj og hans Teams kompetence og præsentation af den dejligste mad - man er bare i gode hænder og får en fantastisk oplevelse!
Den mest fantastiske mad - kan virkelig anbefales!
Vi havde en fantastisk oplevelse med Nicolaj. Fantastisk mad og en god historie om Aya Dining og hvordan virksomheden blev til.
Vi kan 100% anbefale private dining herfra og vi kommer til at benytte os af det en anden gang igen.
Service og kvalitet
Bookede Aya til min 40-års fødselsdag. Har tidligere besøgt en af kokkene meget på Treetop i Vejle og var glad for stilen.
Selve booking og småjustering af menu var problemfrit. God og hurtig respons i forhold til afstemning af vinmenu. Jeg oplevede også stor fleksibilitet i forhold til at kokken selv skulle låse sig ind og gå i gang.
Jeg kan kun anbefale Aya Dining, og jeg er sikker på det ikke er sidste gang jeg kommer til at benytte dem.
Maden er, underforstået, selvfølgelig forrygende og til stor glæde for alle ved selskabet!
Tak for mad, Chef!
En forrygende fødselsdagsfest med AYA Dining
Jacob og Josephine leverede en forrygende indsats, da AYA Dining stod for maden til min fødselsdagsfest!
Vi hyggede os gevaldigt med at lave maden sammen, og Jacob styrede begivenhederne med ro og overblik.
Menuen var aldeles fremragende. Variation, kvalitet af råvarerne, præsentation af retterne, og - sidst, men ikke mindst, smagen var så god, så god. Og konceptet var gennemtænkt på en måde, som selv vi glade amatører ikke kunne spolere.
Josephine stod for serveringen med humør og elegance, så vi kunne simpelt hen ikke have ønsket os en bedre aften.
Vi giver AYA Dining vores varmeste anbefaling!
5 velfortjente stjerner
Bedste pris, stort udvalg og en hurtig levering udløser 5 velfortjente stjerner.
Vi havde den ære at være med til Master…
Vi havde den ære at være med til Master Class
Det blev en super go aften med dejlige vine skønne med “ kursister” det skal vi prøve igen og kan kun anbefale at prøve det 👏👏👍 bh Slagter Gregersen
Suveræn menu og betjening
Aya-dining lavede en fantastisk menu med snacks og 3-retters menu til vores bryllup. Alt spillede bare, og maden var topklasse, lige fra helleflynderen med Gold-caviar til unghanebrystet med trøfler. Kan varmt anbefales, hvis man skal holde et arrangement, hvor maden skal være på første klasse.
Perfekt aften med AYA Dining!
Perfekt aften med AYA Dining!
Indledningsvist var det uproblematisk at tilpasse menuen til vores specifikke ønsker, og dialogen omkring afstemning af mad og vin forløb professionelt og præcist.
Alle detaljer fra borddækning til tilberedning, tilsmagning, timing og afvikling sad lige i skabet, og med velsmag som leder tankerne hen på toppen af den danske gastronomiske scene … vigtigst af alt, en perfekt aften for os, tusind tak!
Uforglemmelig gastronomisk oplevelse - endnu en gang
Vi har haft fornøjelsen af Nicolajs besøg flere gange - senest til en fødselsdagsfejring hvor han og Jacob leverede (endnu) en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.
Hver enkelt ret er et mesterværk i sig selv, vinene er perfekt matchet og også denne gang overgik de vores forventninger.
Deres service var upåklagelig, borddækningen elegant og hele aftenen blev båret af deres rolige og professionelle tilstedeværelse.
Vi har allerede næste arrangement i tankerne og vi kan på det varmeste anbefale Nicolaj til enhver, der ønsker at gøre en speciel lejlighed til noget helt ekstraordinært.
En udsøgt fornøjelse at opleve AYA.
En fuldstændig fantastisk oplevelse at have besøg af AYA Dining i vores hjem.
Gourmetoplevelse ud over det sædvanlige og så i vores private rammer. Enestående.
Alle detaljer var i orden.
Ikke blot var maden særdeles velsmagende og veltilberedt, der var tænkt på små sublime detaljer som menukort med logo, en lille værtsgave og en flot hilsen slutteligt med lækkert salt fra AYA’s egen produktion.
Skøn oplevelse.
Tak til Nikolaj og AYA.
Fantastisk bryllupsmiddag til 80 gæster!
Vi havde AYA Dining med Jacob i spidsen til at levere mad og servering til vores bryllup i august 2024. Det var yderst professionelt fra start til slut. Maden var formidabel og det var en fantastisk oplevelse både for gæster og os som brudepar. De er meget nemme at arbejde med og var meget fleksible i forhold til at imødekomme vores ønsker. Kæmpe anbefaling herfra! :-)
Fantastisk mad og service
Fantastisk mad og service. Det er bestemt ikke sidste gang!
Benyttede Nicolaj ifbm med min 50 års…
Benyttede Nicolaj ifbm med min 50 års fødselsdag hjemme i privaten. Fuldstændig fantastisk oplevelse med verdensklasse mad, diskretion og oprydningen var der også styr da gæsterne havde forladt festen. Gør jeg helt sikkert igen.
Lækker og spændende mad i en sommer…
Lækker og spændende mad i en sommer udgave lavet rigtig gode råvarer
Sublim madoplevelse
En helt igennem fantastisk private dining madoplevelse med meget smagfulde og delikate retter - serveret på smukkeste vis.
Nikolaj sørgede for Michelin værdig oplevelse hjemme hos os selv privat.
Kan helt klart anbefales!
Madoplevelse i særklasse!
En eminent madoplevelse! Spændende smage og æstetikken i top! Niveauet svarer til de bedste restauranter i DK! Kokken Nicolaj er også meget behagelig! Vi kan kun give vores varmeste anbefaling til andre.
Fantastisk masterclass med sublim mad
Fantastisk masterclass med sublim mad, en dygtig vært og bare generelt en super oplevelse. Kan varmt anbefales for enhver der nyder god gastronomi.