Veldig fornøyd! Autogear har spart meg for mye tid og penger. Tidligere skrev jeg kjørebok manuelt, etter å ha tatt i bruk Autogear får jeg nå med hver eneste krone! Kundeservice er hyggelig, rask og... See more
See what reviewers are saying
Har brukt Autogear nå på 2 selskaper, de stiller opp utover vanlig service, kommer til kontoret vårt for gjennomgang av produktet og software, dette er et produkt som også krever en viss pc forståels... See more
Har du opplevd det samme med ECIT Autogear / Autogear? Jeg er kunde som har blitt fakturert til sammen 7.074 kr i gebyrer for manglende retur av GPS-enheter — uten at jeg noen gang mott... See more
Det er ikke verdt 1 stjerne, styr unna for ikke å havne i en banditt virksomhet. Produktet i seg selv er ubrukelig, man må manuelt sitte å korrigere hva som er privat og næring. Ufattelig ræva produkt... See more
Company details
Information provided by various external sources
Autogear er et snart 10 år gammelt selskap som har som mål å gjøre hverdagen enklere og mer lønnsom for folk som bruker bil i jobb. Vi har kontor i Oslo.
Contact info
Karl Johans gate 2, 0154, Oslo, Norway
- autogear.com
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kjøpte en gps avtale som jeg fikk…
Kjøpte en gps avtale som jeg fikk opplyst på både mail og tlf om at var uten bindingstid og ingen oppsigelsestid. Når jeg ca 11 mnd senere skulle si opp avtalen. Så hadde jeg plutselig 12mnd binding og 45 dagers oppsigelsestid. De krevde da betaling for et helt år til. I tillegg har de eget innkassoselskap. Så man kommer ingen vei. Forferdelig dårlig kundeservice.
Anbefales å holde seg unna
Anbefales å holde seg unna. De holder ikke det de lover og har eget innkrevingsselskap for å holde deg gående. Vanskeligere å bli kvitt enn 180.no.
Da jeg avtalte med dem over telefon sa jeg klart i fra at jeg ikke ønsket et abonnement, og fikk beskjed om at det var ikke noe problem, de satt meg bare opp for 3 måneder prøvetid uten fornyelse og at de skulle ringe meg etter prøveperioden for å se om jeg ønsket å fortsette. Da de ringte sa jeg klart i fra om at dette ikke var nyttig for meg og at jeg ikke ønsket noen fornyelse. Måneden etter fikk jeg en faktura for en ny 3 måneders periode, og da jeg ringte fikk jeg beskjed om at jeg hadde et abonnement og en oppsigelsestid på 45 dager uten mulighet til å få refundert pengene... På grunnlag av denne erfaringen anbefaler jeg å gå for et annet alternativ
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.