Autobox

Thanks for visiting Trustpilot. Unfortunately, we've had to temporarily close this page for new reviews. Feel free to contact us if you have any questions.

Company details

1. Car Dealer
  2. Auto Repair Shop
  3. Used Car Dealer

Information provided by various external sources

Velkommen til vores side. Vi driver et værksted hvor vi yder reparationer af alle bilmærker og vi køber, sælger og bytter biler

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har jeg oplevet noget så dårligt og uprofessionelt!

Mødte op til et tomt værksted hvor folk først kom dallerne som det nu passede dem både 5,10,15min over 9.00 hvor bilen skulle afleveres.
Mekanikeren vidste knap hvad aftalen med bilen var. Ej havde han heller fået bestilt den reservedel hjem der skulle bruges.
Det viste sig den først kunne blive leveret ugen efter.. Jeg måtte derfor køre forgæves hjem igen. Aldrig har jeg oplevet noget så dårligt og uprofessionelt!

3 June 2020
Rated 1 out of 5 stars

Her er der tale om en ........!!!!

Her er der tale om en .......!!!
Købte en Ford Puma, i slutningen af august 2019. Jeg var dum nok til at ha tillid til manden, men da jeg kom hjem fandt jeg ud af at km var skruet 100.000 tilbage, bagklap kan ikke holdes åben, bagsæde kan ikke lægges ned. Og værst af alt, jeg blev tilmeldt som forsikringskunde i Topdanmark, selvom jeg udtrykkeligt havde bedt om IF. Det har nu kostet mig 3500kr at komme ud af miseren.
Manden er ligeglad med sine kunder. Når de har købt!!!

24 February 2020

Købte en ældre Saab

Købte en ældre Saab, 3 uger efter er morteren færdig, det eneste de siger er at de gerne vil lave den men på min regning, respektløst siger jeg bare, havde givet 5 stjerne hvis de havde været fair at annullere handelen som jeg forslog, ak ja håber bare der ikke er andre der begår samme fejl at handle der.

11 December 2019
Autobox logo

Reply from Autobox

Hej Alexander

Det en bil til 11.000kr som er solgt uden garanti, som du var klar over. Vi tilbød dig at lave den på VORES regning og ikke på din som du påstår.
Din anmeldelse er ikke fair, men tak alligevel👍

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte en brugt Peugeot 308 hos…

Jeg købte en brugt Peugeot 308 hos bilforhandler AutoBox i Aarhus, men motoren viste sig at være defekt, så den kun kunne køre få måneder.
Bilen var solgt til mig med lovpligtig garanti, men forhandleren Alaa Mansour vil hverken betale reparation eller tage bilen tilbage. Nu har jeg fået fuld medhold fra Ankenævnet for Biler, men AutoBox nægter at følge dommen. Hvad burde sådan et firma kaldes?

7 October 2019
Rated 5 out of 5 stars

Dejlig dag👏👏

Har været ude og købe bil hos Autobox i dag. Fik super god service. Et sted jeg varmt vil anbefale☺️☺️

23 July 2019
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har købt en bil hvor vi aftaler han…

Jeg har købt en bil hvor vi aftaler han nok skal udbedre de fejl der er, som vi konstatere inden køb.

Det gælder kun indtil pengene er overført. Efterfølgende skifter han olie og en støddæmper på den. Klonk lyden og esp lampen viger han fra, og mener det havde vi ikke aftalt :/ så nu skal jeg til at ta turen med fdm og jurister for at handlen kan gå tilbage indenfor 2 måneder har brugt vejhjælp 2 gange nu :/ de bliverer en dyr bekendtskab

5 November 2018

Købte en bil i marts måned 2017.a

Købte en bil i marts måned 2017.
Bilen var gennemgået, fejlfri og nysynet af Autobox.
Nu i december (2017) efter at bilen har været fem gange på værksted, har jeg måtte opgive, da udgifterne på værkstedsregningerne er for store.
Jeg har solgt bilen med et tab på 23.300,-kr. (Købte bilen for 33.000,-kr) Bilen var behæftet med så mange fejl, at udgifterne til reparationerne blev for høje til bilens værdi.
Uacceptabel oplevelse...

15 December 2017

Salg af bil..

Jeg ringer til en sælger ca. kl 9 om morgenen og aftaler, at komme og se på en bil, som er til salg, efter kl 13. Jeg kører helt fra Odense op mod jer, ringer til jer igen ca. kl. 12.30 for at fortælle jeg er der om ca. 30 min, og får så at vide at bilen er solgt... Mange tak!

19 September 2017

Take a closer look