uprofessionelt sted
jeg har desværre intet godt at sige om det sted.
man ligger i et rum med omkring 12 personer i stole som er over 20 år gamle, der er masser af støj også når der ikke er nogle kunder for så taler og pjatter eleverne højt. Mange af pigerne er dygtige nok, men der er også nogle som man kan mærke på at de trænger til at få lidt hjælp så man ikke bare tænker på dem som pengemaskiner. jeg er i tvivl om de lærer der er der overhovedet er uddannet kosmetologer, eller måske er de avl fra skolen, der trænger til en opdatering. jeg er klar over det er elever og det er billigt for behandlinger.... men men men... dårlig arbejdsforhold og ingen løn til pigerne, vi går meget op i at folk får løn i henhold til overenskomster, men åbenbart ikke på denne "skole" der er det gratis arbejdskraft, skide god forretning for ejeren.
Jeg har haft 10 veninder med der op og der skulle eleverne behandle 2 af gangen, fordi der skal penge i kassen til ejeren, de får heller ikke s.u. for skolen er ikke anerkendt, og de skal også selv betale for en uddannelse 39.000 kr., som ikke kan bruges til noget bagefter.... meget synd for eleverne der bare er der for at tjene penge til ejeren.. talt med en del af dem og de har meget dårlige arbejdsforhold, men blive chokeret når de fortæller hvad de skal.
Jeg har oplevet at en frisør arbejdet der alene i over en måned uden en lærer, så hun kunne ikke spørge eller få hjælp hvis hun havde brug for det. Hun skulle bare have så mange kunder som muligt så IGEN der kan komme penge i kassen.
HOLD JER VÆK, find en behandler som også får lidt løn eller i det mindste s.u.
Der er andre skoler hvor du kan blive behandlet af elever til billig penge, men hvor der enten er løn eller s.u.