Topp info, holder avtaler, hurtig tilbakemelding. Flott utstilling i butikk som er verd et besøk. Skyvedørene ble levert på min adresse i et speilglatt vinterføre. Ang pris som også er viktig er at Am... See more
See what reviewers are saying
Bestilling, ordrebekreftelse og leveranse stemmer overens. Monteringen var også med presise mål og pent utført. Kan ikke se spor etter at montør har pakket sammen og reist. Totalt ville jeg gj... See more
En kjempe opplevelse, både av han tok mål. Kjempe produkt montert idag av en trivelig kar. flott firma å ha med å gjøre. Skal reklamere dere.
Veldig hyggelig og flott service. Det er flotte fleksible løsninger og leverandør finner alltid god løsninger. Jeg har bestilt og kjøpt denne garderoben til 3 leiligheter og enebolig samt innredning a... See more
Company details
Written by the company
Selskapet ble etablert i 2004 og har spesialisert seg på garderobe med skyvedører, og innredninger til private hjem, profesjonelle utbyggere, og entreprenører Amiga System produserer garderobe og skyvedørs løsninger med elementer fra tyske RAUMPLUS som er verdens største produsent av skyvedørs systemer. Vi er også forhandler av kurv-systemer fra markedslederen NORSCAN. Vi produserer også egen tre innredninger Amiga-Ecoluxe.
Contact info
Vesterveien 193, 4817, Arendal, Norway
- post@amigagarderoben.no
- amigagarderoben.no
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Takk Amiga
Takk Amiga. Har kun hørt om fornøyde kunder hos Amiga og det ble vi også. Plassbygd dobbelfront med sotet speil passet 100% og var enkel å montere selv. Berre lekkert:)
Utrolig god service
Utrolig god service, og flott håndtverk levert. Kan anbefales 😀
God service, rask levering og flott utførsel
Vi valgte en tilpasset garderobeløsning fra Amiga fordi vi opplevde Amiga som et firma som er på tilbudssiden, ryddige, hyggelige og var flinke til god og rask oppfølgning på spørsmål. De kom til avtalt tid. Montørerne var hyggelige effektive og presise i deres arbeid og ryddet flott etter seg.
Flott utført arbeid til avtalt tid og…
Flott utført arbeid til avtalt tid og pris! 😊
Takk for vel utført.
God service og kjappe tilbakemeldinger. Vær obs på å sjekke at man kontakter Amiga på His og IKKE annet sted. Der tok jeg feil og ventet lenge på svar via nettsiden. Tryggest med direkte kontakt til bedriften på His. Fint arbeid av dyktige folk
Super service
Strålende service fra første kontakt til ferdig montering! :)
Strålende service og god kvalitet
Veldig fornøyd. Strålende service og god kvalitet på garderobeskapene! Hyggelig kar som kom og tok mål og diskuterte løsning, kom med gode forslag. Hyggelig montør kom til avtalt tid. Gjorde en veldig god jobb! Han fjernet all emballasje og gjorde rent etter seg. Kunne ikke se at jeg hadde hatt håndverker i hus når jeg kom hjem.
Godt samarbeid med å finne rett løsning…
Godt samarbeid med å finne rett løsning for meg.
De kom med forslag til forbedring på enkelte punkter.
Holdt tidsplan for montering.
Resultat så langt er meget bra.
Takker
Arno Larsen
Førsteklasses service Førsteklasses varer
Har hatt Amiga garderober fra 2006, først i gammelt (og skjevt )nyoppusset hus og senere da vi flyttet i leilighet, hvor skap i både soverom og entre måtte byttes i noe mere praktisk og, ikke minst, pent !
Nå trengte vi bare et ekstra kurvstativ til en bod, og den har vi fått levert på døren, ferdig sammensatt. Bedre kan det ikke bli for eldre mennesker!! Varene er jo, som vi vet ,førsteklasses !! Inger
Hurtig svar og god oppfølging underveis
Hyggelige kundebehandlere ga gode løsninger hos oss. Flinke montører som det nesten ikke var spor etter. Kunne ikke vært mer fornøyd. Alt helt topp😁
Anbefales
God informasjon hele veien. Meget ryddig, både på befaring, booking og montering. Serviceminded og gode produkter.
Anbefales!!
Anbefales! Svært god kvalitet på produkt og arbeid. De er profesjonelle, og service innstilte. Skyvedørene skapte et elegant inntrykk på både soverom og i gangen.
Kvalitet og vennlighet
Amiga garderoben er skreddersøm og utnytter hver cm. Den er nydelig å se på og sklir lett og ledig.
Hele prosessen er proffesionel, alt skjer på avtalt tid.
Og sist men ikke minst, all info og møte med ansatte er preget av vennlighet.
Kjempeflott skap👍😄
Vi er superfornøyde med alt, service, rask og fin montering, skapet er akkurat slik vi kunne drømme om👍😄
Topp service gjennom hele prosessen
Topp service gjennom hele prosessen fra bestilling til levering og installasjon. Hyggelig folk både på kontoret og ute i feltet. Stolt å vite at dette er et lokalt Arendals firma.
Veldig fornøyd!!
Helt fantastisk god service og nydelige, presist tilpassede skap med svært praktisk innredning! Nå blir det orden i klærne!🤩
Fantastisk garderober
Fantastisk garderober. Har kjøpt 5 stk og aldri opplevd problemer med kvalitet eller leveranse. Kan absolutt anbefales!
Veldig bra!
Rask levering, kom til avtalt tid. Veldig fornøyd med resultatet, og ikke noe å si på prisen
Anbefales!
Første gang jeg bruker Amiga Garderoben, og jeg er veldig godt fornøyd.
Veldig bra service fra første møte, befaring og montering/levering. Alt som bestilt til avtalt tid og produktet virker solid og av god kvalitet.
Anbefales!
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.