Aman Auto’s BV Reviews 9

1. Auto Repair Shop
  2. Car Repair and Maintenance
  3. Tuning Automobile

Written by the company

In- & verkoop en reparatie van exclusieve auto’s.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

8-4-2026 Een Vw Arteon(inruil Auto) bij…

8-4-2026 Een Vw Arteon(inruil Auto) bij Bas gekocht,kleine proefrit gemaakt alles scheen in orde te zijn, gekocht, betaald en mee naar huis genomen,een week later kwamen er ratelende geluiden uit de motor.Ik had Autotrust Garantie maar die gaat pas na 2 weken van de dag van aankoop in,Dus ik was wel wat gepiekerd,ik belde Bas op en legde het situatie uit,aangezien ik in DEN HAAG woon kan ik niet in een paar minuten in Manderveen zijn,het is 2,5 uur rijden,Samen begonnen we via de App naar de voor de hand liggende oorzaken te zoeken maar het mocht niet helpen,Hij vroeg mij om de auto terug te brengen zodat hij ernaar kon kijken,ik bracht de auto een paar dagen terug ,en achteraf bleek dat er iets was met de motor blok en dat het natuurlijk niet gemeld was tijdens de inruil door de vorige eigenaar en wij hadden samen niks van gemerkt.Een lange verhaal kort te maken, uiteindelijk heeft hij de motor gereviseerd en aan mij terug gegeven zonder daar iets extra,s voor te vragen,een persoon met karakter die weet wat hij doet,zou ik nog een keer een auto kopen bij BAS ?100% zeker.

8 April 2026

Nul ernst

Nul ernst. Ik raad aan de andere negatieve recensies te lezen om te begrijpen met wie je te maken hebt. Wat mij betreft, hij liet mij een financiering aanvragen, afspraak gemaakt om de auto op te halen en verkocht de auto vervolgens aan iemand anders. Natuurlijk ben ik er zelf achter gekomen, hij heeft niet eens gewaarschuwd.

19 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Prachtige audi rs3 gekocht bij aman autos. Ik wou graag nog een paar extra opties laten inbouwen voordat ik hem kocht en hier werd niet moeilijk over gedaan. Naderhand waren en nog wat puntjes op de i nodig, dit werd allemaal zorgvuldig en onder garantie gemaakt. Top bedrijf kan het iedereen aanraden!

5 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Bij Bas Aman een mooie Golf 8 R…

Bij Bas Aman een mooie Golf 8 R aangeschaft. Netjes afgeleverd zoals afgesproken en na aflevering nog een paar puntjes op de 'i' gezet waar niet moeilijk over wordt gedaan. Zeer tevreden en afspraak is afspraak met Bas. Voor ons de 2e keer dat we naar volle tevredenheid hier een nette auto gekocht hebben. Bas en team bedankt voor de keurige aflevering. Mark en Linda

1 July 2024

Grap van een bedrijf

Wil je graag serieus genomen worden als koper zijnde? Ga dan hier zeer zeker NIET heen.... Nadat je eerst al moet vragen of je geholpen kunt worden na 20min om een auto heen te lopen terwijl de eigenaar 3 meter verderop staat word je daarna amper geholpen. Eigenaar was drukker met zijn telefoon dan zijn klanten. Wanneer je een proefrit wilt maken krijg je Nee te horen... Volgens de eigenaar zou iedereen dan een proefrit willen maken... Ik ben meteen weggegaan.

17 May 2023
Rated 1 out of 5 stars

Heb een bmw gefinancierd en een auto…

Heb een bmw gefinancierd en een auto ingeruild. Meneer beweerde dat er wel een alarm klasse 3 was maar blijkt dat er toch geen alarm erop was en nu heb ik een probleem met de verzekering. Nu komt hij met dat me inruil auto niet goed is. Terwijl ik tot heden nooit problemen heb gehad met de inruil auto zelfs naar turkije heen en terug gereden +- 15000 km gereden. Hij zelf ook gekeken naar de auto gestart enz enz.
Gevraagd ook nog of het goed was zegt hij ja hoor. En nu komt hij met de motor is stuk en dat ik hem heb geflashed.

Meneer beweerde dat alles gedaan was aan de bmw zoals alle onderhoud enz enz blijkt dat het niet gebeurd is, Bmw heeft 3 kromme velgen hoe ik erachter ben gekomen hij trilde dacht dat het aan de uitlijning en balancering was alles gedaan en blijkt dat de velgen krom zijn. Ik praat hier over bedragen van onderhoud zoals olie en alle filters bougies enz enz rechtzetten van de velgen tussen de 1000 en de 1250 euro zonder alarm, alarm klasse 3 erop zetten kost 740 ex de btw bij fleetacces. Dit is wel een dure grap. Zogenaamd zou hij gisteren mij nog gaan berichten voor de alarm ook geen reactie. Ik ben niet iemand die dit zomaar post maar de eigenaar reageert niet meer op mijn berichten.
Heb al een afspraak bij me advocaat deze man verdient dit niet...

Ik raad het letterlijk af dat je autos van deze man koopt.
Triest voor woorden...

14 September 2022

Bij Aman Auto's nul garantie blijkt het

Bij Aman Auto's een prachtige BMW M4 cabriolet gekocht - zo dacht ik in iedere geval die eerste 20 km.
Daarna was het remmen die trilde, banden die vol vibrationen zat vanwege slechte uitlijning = levensgevaarlijke banden en scheef trekken over witte strepen op de weg, bumper splitter die uit mekaar vliegt op de snelweg en wij zijn nog niet begonnen over die kapotte differentieel rubbers want die waren allemaal gescheurd
BMW Breeman offerte laten maken - ik rijdt hier met een auto van 52000 euro die binnen de eerste week moet gemaakt worden voor niks minder dan 4800 euro

De antwoord van meneer Aman?
Wij wil de rubbers in de diff wel voor je kosteloos vervangen, de rest is voor eigen rekening.

Triest dat ik nu een advocaat moet inschakelen tegen een bedrijf die volgens eigen woorden gespecialiseerd zijn in dit segment van auto's

8 August 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look