Lindehaven Frederiksberg: En del af plejepersonalet gør det faktisk godt, men ledelsen er skandaløs. Et nødkald der ikke har virket optimalt i de 4 måneder vores mormor boede det. Igen og igen ble... See more
See what reviewers are saying
Der burde igangsættes en massiv kontrol af Altiden! Borgere får ikke det de er visiteret til og lovet. Dette er lige fra 1:1 støtte, aktivitetstilbud osv. alt dette grundet økonomi, der spares p... See more
Fandt min onkel liggende skrigende, halv faldet ud af sin stol bag lukket og låst dør… ku ikke finde personale. Trykkede på alarmen, men efter 30 min måtte vi ud og lede igen. Deres telefon stod på l... See more
Company replied
Altiden Greve. Jeg har fået rundvisning på stedet, da vi overvejede et skift fra andet plejehjem til ældre familiemedlem tilbage i 2024. Får i første telefonsamtale af vide, at de vil se en journ... See more
Tuborgvej 5, 2900, Hellerup, Denmark
- altidenomsorg@gmail.com
- altiden.dk
Replied to 22% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Absolut IKKE en anbefaling fra en gammel medarbejder!
Jeg var ansat i et halvt år hos Altiden plejehjem Fribo Holte i Rudersdal kommune. Det startede super godt ud, og virkede virkelig som om det skulle blive et godt sted med tjek på alting (for første gang i plejehjemshistorien).
Så skiftede de leder..
Hun lytter decideret ikke til sine medarbejdere, og afviste en grædende og tydeligvis oprørt medarbejder en aften, hvor pågældende søgte hjælp hos netop sin leder. Hun er fuldstændig ignorant overfor de problematikker, som kan opstå på en arbejdsplads, og er ligeud sagt røvligeglad med sine medarbejdere, og det skal hun nok fortælle dem også.
De pårørende samt beboerne på plejehjemmet i Holte, udtrykte også sin utilfredshed flere gange overfor os som personale, mens flere af dem var gået videre med det til ledelsen, som absolut ingenting gjorde ved det. Jeg ønskede om held og lykke til beboerne, da jeg og min makker stoppede i marts, og at de skulle ønske til det gik konkurs (igen) og ville blive kommunalt, og forhåbentlig få den nye leder fyret herved.
Det korte af det lange er, at jeg absolut IKKE ville anbefale denne virksomhed eller nogle af dets bedrifter; plejehjem eller hjemmepleje, på NOGET tidspunkt. Hold jer og jeres pårørende langt væk!

Reply from Altiden
Da Altiden overtog driften af vores…
Da Altiden overtog driften af vores mors pejehjem, blev vi indbudt til samtale med den nye ledelse.
Samtalen var positiv og vi troede på de nye tiltag.
Meget blev lovet.
Intet er sket,
Nu svares der sjældent på vores mails.
Medicinhåndteringen er uacceptabel. Vi finder piller i vores mors lejlighed igen og igen og afleverer dem til personalet. Men billedet vedbliver at være det samme. Det er meget bekymrende.
Vi bad et navneskilt på den ansatte, hvilket ville være rart for vor demente mor (og os som pårørende). Eller om en oversigt med navne på, som lovet ved indflytning for 6,5 år siden. Vi fik at vide at det ville være en smal sag at lave. Intet er sket. Andre pårørende har bedt om det samme. Blevet lovet, intet sker.
Hjemlighed er svær at finde. Beoerne bliver stadig talt til i tredje person.
Vores mor sidder altid inde hos sig selv, der er ingen tilbud til en, der ikke er til bingo eller fællessang. Der blev lovet tiltag for måneder siden. Intet er sket.
Kosten er ikke varieret. Der er kartofler på menuen 29 ud af 31 dage, så godt som intet grønt, men kun kød på kød.
Sådan kunne jeg blive ved.
I det uendelige.
Altiden? Nej tak!

Reply from Altiden
Det er en pengemaskine der ikke tænker…
Det er en pengemaskine der ikke tænker på borgernes trivsel..
først så man at vide at i altid mangler…
først så man at vide at i altid mangler timelønnet, også når man snakker med den ansvarlig, så mangler i ikke, det er så dårlig stil. tage nu og at få styr på det,

Reply from Altiden
Den værste arbejdsgiver jeg længe har…
Den værste arbejdsgiver jeg længe har haft. Blev lovet en god løn, vi forhandlede og jeg sagde at jeg ikke arbejder fuldtid til 14000 udbetalt. Hun lovede at jeg ville få alle tillæg oveni den læn vi aftalte. Da lønnen kom var den præcis så lav som jeg frygtede. Jeg blev nægtet at få tilsendt min kontrakt. Hun svarede ikke tilbage på beskeder omkring lønnen. Da fagforeningen ville have oplysninger måtte de rykke 3 gange. Ærligt! Hold jer langt væk. I snyder kun jer selv

Reply from Altiden
Fortsat konstante svigt og ufaglærte vikarer
Nedenstående 2 afsnit er kopieret fra mailsvar fra ledelsen over klager, det giver sig selv at det er svar på klager, meget lang responstid på nødkald samt udebleven fra besøg, det bliver kun værre i dette firma. Firmaet er nu under afvikling i Allerød og der er for os at se kun ufaglærte og ukompetente vikarer. Altiden kalder det fortsat for høj faglig kvalitet.......
Hilsen Hanne
Det indskærpes over for medarbejderne, at det altid er den der er på vagt i den pågældende kommune, som bærer nødkaldstelefonen på sin rute. Vi beklager meget, at din far måtte vente på, at hjælpen nåede frem til ham.
Vedr. d. 25.12; Vi kan på planen se, at besøget er planlagt og at medarbejderen har dokumenteret besøget som udført. Det har ikke været muligt at adspørge medarbejderen der fremmødte i hjemmet. En kollega kan dog fortælle, at besøget var blevet overset.
Her skal man holde sig langt væk
Her skal man holde sig langt væk fra det selskab , desværre - kan man ikke stole på dem - gennem det sidste år har de sendt en ny vikar ved langt hovedparten at deres besøg - hvilket i reglen har betydet at deres service har været under al kritik
- ingen respons på telefonopkald og ingen tjek på planlægningen når de endelig træffes på tlf.
- Aleris som var det selskab ,der opr. fik opgaven udskiftede det hurtigt, til et nyt de kaldte altiden-omsorg , hvilket de kunne ansætte uuddannede uden kvalifikationer i
- så spar dig selv for ærgrelserne
Altiden Holte
Altiden Holte. Dette plejehjem sejler....gentagne gange har man glemt at få min mor ud af sengen en gang først kl 15.30 . Vi har klaget....de lover...men intet ændrer sig.
Min mor sidder i kørestol og kan dårligt se eller høre.
Sidst har de undladt at corona teste hende efter hun (og vi) gjorde opmærksom på at hun havde haft besøg af sit barnebarn som efter besøget blev testet positiv !!!
Amatøragtig virksomhed
Magen til amatøragtig virksomhed skal man lede længe efter. Er skiftet fra Furesø hjemmehjælp til altiden,- stor fejl. Man kan ikke få den samme person til at komme fra gang til gang, til trods for lovning på det samme. Selv om man lægger besked til daglig leder Mette Prip ringes der ikke tilbage. Halvdelen af gangene er man færdige på 35 min. til trods for, at der er tilkøbt ekstra 30 min.
Der skiftes tilbage til den kommunale ordning igen,- den var trods alt punktlig, så må vi bare finde en anden udbyder til ekstra rengøringen.