Alsgadepizza Reviews 14

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har bestillt en pizza med…

Jeg har bestillt en pizza med champignons og skinke, men fik leveret en pizza fyldt med pasta og ost, klebrig og rå. Jeg føler mig snydt, fordi jeg har betalt for noget som jeg ikke har bestillt, noget ulækkert og for mig uspiseligt. Jeg vender aldrig tilbage til Alsgadepizza!

31 January 2026

Under alt kritik

Under alt kritik. Bestilte kl 17.55, fik besked at der ville gå ca 1 time inden levering. Efter 2 timer rykkede jeg for pizza, men de kunne ikke finde ordren selv om den var bestilt direkte på deres hjemmeside. De påstod så at den var på vej, men nej. Ringede igen kl 20.25. Fik en masse undskyldninger. De ringede tilbage og sagde at den var der om 2 min. Men nej ca ½ time senere kom den. Altså 3 timer efter bestilling. Ja sådan kan man komme af med de gamle trofaste kunder.

31 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service at man skal vente 2…

Dårlig service at man skal vente 2 timer.. hvor de sidste 40 min. Står som om at maden er på vej......
så ringer man og brokker sig over ventetiden, og får endda at vide der liiiige går 15 min. Pga travlhed hva er det for en service!!!!!!!! Fik maden efter 2 timer og 20 min.

3 October 2025
Rated 2 out of 5 stars

Middelmådig mad og billige råvarer

Maden er aldrig klar til aftalt tid. Jammerlig kundeservice og maden er altid middelmådig. Råvarer fra den billigste hylde.
Har bestilt der fra flere gange, men ender altid med at blive skuffet. Nu er det slut!

4 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig mere Alsgade Pizza!!!

Sidste gang jeg har været der!!! Nu er det anden gang ejeren ignorerer det, jeg har bedt tydeligt om man gerne vil have!!!
Hans ene ansat som tog imod bestillingen, sagde(+skrevet ned) det endda til ham, mens jeg hørte det(står og venter)!! Men ejeren ignorerer det fuldstændigt, og kan høre han står "skælder/skaber" sig ud over det man bedt om, til sin ansat!! Man har åbenbart råd til at være så arrogant(FØJ!!!) over for en fast kunde, og smide dem væk!!
ALDRIG mere Alsgade Pizza!!!!!!!!

9 May 2025

Chokerende oplevelse ved alsgade

Jeg bestilte 2 pizzaer i tlf og fik at vide der Max går 45 min. Jeg ringer så til pizzeriaet efter 1 time og 15 min og ejeren er uforståelig over min frustration og pizzaen endte først med at komme efter 1 time og 30 min efter vi bestilte. Ejeren var meget ubehagelig og sur i tlf. Han afbryd mig hele tiden og lagde på uden nogen forklaring.

5 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

hej jeg kunne godt lide kundeservicen…

hej jeg kunne godt lide kundeservicen de har en god og ungmedabejder som er meget flink og oven i det var maden super godt og ja prisen er lidt høj men son er det jo nu i de her tider syntes ikke folk skal have ondt i numsen over priserne

11 September 2022

Ingen oliven, tak.

Havde bestilt en pizza uden oliven. Den var plastret til i små olivenskiver som var bagt Ind i osten og ikke til at fjerne.

27 August 2022

Maden er ok MEN

Maden er ok, priserne er eksploderede, for få år siden kostede en kebab rulle 30 kroner, nu for at få den samme oplevelse skal man købe en "stor" og den koster nu 75 kroner !

14 May 2022

Is this your company?