Alevia Reviews 20

TrustScore 4 out of 5

4.0

Company details

Written by the company

Alevia is een online winkel ontstaan vanuit een simpele gedachte: kleding moet goed zitten, er goed uitzien en lang meegaan. Wij geloven niet in snelle trends of seizoenshypes, maar in stijl die blijft. Items waar je op kunt vertrouwen, elke dag opnieuw. Onze collectie is ontworpen voor mensen die rust zoeken in wat ze dragen. Of je nu onderweg bent naar je werk, op het terras zit of gewoon thuis tot rust komt, kleding hoort je dag te ondersteunen en niet in de weg te zitten. Daarom kiezen we voor ademende materialen, sterke pasvormen en tijdloze kleuren die moeiteloos te combineren zijn. Alevia is gestart door mensen die klaar waren met wegwerpmode. Wij ontwerpen en selecteren kleding waar we zelf volledig achter staan: draagbaar, degelijk en doordacht. Elk item wordt bewust ontwikkeld met oog voor pasvorm, afwerking en gevoel. We werken met eerlijke materialen en productiepartners die kwaliteit belangrijk vinden. Onze longsleeves, polo’s en overhemden zijn gemaakt met duurzaamheid in het achterhoofd. Minder verspilling, meer vertrouwen.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Uitstekende klantenservice retourneren buitenland

Ik had een bestelling gedaan en één overhemd viel wat te klein uit. Ik wilde het eerst terugsturen, maar de klantenservice stelde meteen voor om hetzelfde overhemd in een grotere maat op te sturen. Aangezien ik nu een half jaar in Frankrijk zit en ze normaal alleen in Nederland en België leveren, dacht ik dat dit lastig zou worden. Uiteindelijk, na wat mailtjes heen en weer, hebben ze het toch gewoon netjes naar Frankrijk gestuurd. Top geregeld van de klantenservice!

3 October 2025
Rated 3 out of 5 stars

Had een bestelling gedaan via Alevia

Had een bestelling gedaan via Alevia, waarin ik niet tevreden was over het product. Qua kleurstelling en maat voldeed het (totaal) niet aan mijn verwachtingen.
Na wat mail verkeer over en weer heeft Alevia het volledige aankoopbedrag netjes terug gestort. De kleding heb ik daarop gedoneerd, omdat ik er verder niets mee kon. Ook al heeft Alevia voor mij niet qua kleding aan mijn verwachtingen kunnen voldoen, moet ik zeggen dat ze snel en correct met mijn klacht zijn omgegaan en het vervolgens netjes hebben opgelost.

1 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Prima kwaliteit, maar levertijd mag sneller

Ik heb 2 t shirts besteld waar ik erg tevreden mee ben, echter mag de levertijd volgende keer wel iets sneller!

1 October 2025

Reply from Alevia

Bedankt voor uw fijne review en leuk om te horen dat je tevreden bent met je t shirts! Wij hebben een tijdje stil gezeten om dit probleem aan te pakken. Wij garanderen je bij de volgende bestelling zal die zeker sneller aankomen. Nogmaals bedankt voor je fijne review.

Broek

Dit is inmiddels mijn tweede bestelling hier. Ik heb twee keer dezelfde broek besteld. Hij zit erg fijn en valt erg ruim. Voor de zomer echt ideaal luchtig en comfortabel. Zeker een aanrader.

4 September 2025

Reply from Alevia

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen dat u ons opnieuw heeft gegeven. Wat fijn om te horen dat de broek zo goed bevalt en dat u er comfortabel de zomer mee doorkomt.
Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Dit soort berichten motiveert ons team om de kwaliteit en service hoog te houden.
We hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Fantastisch

De eerste keer had ik 1 T-shirt besteld voor mijn man om te proberen. Hij vond het shirt meteen fijn zitten en was erg tevreden. Omdat de korting er nog was, heb ik daarna meteen 2 extra shirts besteld. Hij draagt ze nu graag en is er blij mee! Fijne kwaliteit en de prijs is ook mooi meegenomen.

8 July 2025

Reply from Alevia

Bedankt voor uw fijne review en leuk om te horen dat uw man zo tevreden is met de shirts!
Wat goed dat u gebruik heeft kunnen maken van de korting en nog twee extra shirts heeft besteld.
We waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons deelt en wensen uw man nog veel draagplezier toe!

Nooit weer

Zeer slecht ervaring mee. Bestelling duurde bijna een maand. De producten bleken uiteindelijk volledig anders dan op de foto. Zeer teleurstellend. Ik ga er nooit weer kopen en zou Alevia ook zeker niet aanbevelen aan anderen.

5 July 2025

Reply from Alevia

Bedankt voor uw bericht en vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen.
Wij nemen dit soort signalen altijd serieus, omdat klanttevredenheid bij ons op de eerste plaats staat.
Wij vermoeden dat wij weten om welke bestelling dit gaat. In dit specifieke geval hebben wij u volledig gecompenseerd door het volledige aankoopbedrag terug te storten. Vanuit onze kant vinden wij het daarom jammer dat er desondanks een negatieve beoordeling is geplaatst, omdat wij juist hebben geprobeerd de situatie netjes en volledig op te lossen.

Wij hopen dat u onze kant van het verhaal begrijpt en dat dit een vollediger beeld geeft van hoe wij met onze klanten omgaan.

10/10

Prima ervaring en snelle levering! Ik heb 2 shirtjes als cadeau gedaan en zeer positieve reactie! Jullie hebben er een klant erbij :)

27 June 2025

Reply from Alevia

Wat leuk om te horen, dank voor uw positieve review!
Fijn dat de shirts zo in de smaak vielen als cadeau en dat alles snel is geleverd.
We heten u van harte welkom als klant en staan bij een volgende bestelling graag weer voor u klaar!

Anders verwacht.

Mijn bestelling bij dit bedrijf viel me tegen.
Daarop gereclameerd en er werd meteen actie ondernomen.
Ik kreeg mijn geld terug en mocht het artikel behouden.
Dit artikel doorgegeven aan een dakloze hier ter plaatse.
Iedereen gelukkig!!

24 June 2025

Reply from Alevia

Bedankt voor uw bericht en fijn om te horen dat we het samen alsnog goed hebben kunnen oplossen. Wat bijzonder dat u het artikel heeft doorgegeven aan iemand die het goed kon gebruiken – dat waarderen we enorm.

Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Rated 4 out of 5 stars

Prima

Bestelling zojuist ontvangen. De shirts zien er goed uit en voelen prima aan.

14 June 2025

Reply from Alevia

Bedankt voor je reactie, Mike! Fijn om te horen dat de shirts goed zijn aangekomen en naar wens zijn. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Alevia.

Shirt binnen

Ik kreeg een blauwe shirt aanbevolen van een vriend en kreeg hem vandaag binnen, ben er blij mee :)

12 June 2025

Reply from Alevia

Bedankt voor je review, Dirk! Wat leuk om te horen dat je via een vriend bij ons terechtkwam en blij bent met het blauwe shirt. We waarderen je positieve feedback en hopen je in de toekomst nog eens terug te zien bij Alevia.

* Spullen komen gewoon uit China

* Spullen komen gewoon uit China, maar dit is vakkundig verborgen op een nederlandstalige website.
* lange levertijd, enkele weken
* kwaliteit van het shirt ronduit slecht: slobberig en ondanks maat S te groot

1 May 2025

Geachte heer Coen,

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het uiteraard erg jammer om te horen dat uw ervaring met Alevia niet naar wens is verlopen. Uw feedback nemen we zeer serieus.

Het spijt ons te vernemen dat de levertijd langer was dan u had verwacht en dat het product niet voldeed aan uw verwachtingen wat betreft kwaliteit en pasvorm. Dat is absoluut niet de beleving die wij onze klanten willen bieden. Ook begrijpen we uw zorgen over de herkomst van het product. We streven ernaar om al onze communicatie helder en transparant te houden, en zullen uw opmerkingen meenemen in onze interne evaluatie.

Graag komen we met u in contact om tot een passende oplossing te komen. We willen u dan ook een compensatie aanbieden voor de ontstane teleurstelling. Zou u ons per e-mail (via info@alevia.nl) willen laten weten wat voor u hierin redelijk zou zijn, zodat we dit zorgvuldig en snel kunnen afhandelen?

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Twee longsleeves besteld

Twee longsleeves besteld. De bezorging duurde iets langer dan verwacht, maar voor €25 per stuk ben ik zeker tevreden. Ze zitten goed en de stof voelt prettig aan.

5 June 2025

Reply from Alevia

Bedankt voor je reactie, Chun Ming! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de longsleeves en dat alles naar wens is verlopen. We doen ons best om bestellingen altijd zo snel mogelijk te verzenden. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Alevia.

Rated 5 out of 5 stars

Snel geleverd en het overhemd zit goed

29 May 2025

Reply from Alevia

Bedankt voor je reactie, Schuurman! Fijn om te horen dat het overhemd goed zit en snel geleverd is. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Alevia.

Overhemden van polyester

Overhemden net ontvangen. Is totaal anders dan verwacht. De foto’s op de website suggereren katoen maar het is een gladde goedkope polyester.
Goedkoop is in dit geval duurkoop.

26 May 2025

Geachte heer Palm,

Hartelijk dank voor uw bericht. Vervelend om te horen dat de ontvangen overhemden niet aan uw verwachtingen voldoen.

Wij begrijpen dat materiaal en uitstraling belangrijk zijn bij een aankoop. Voor de volledigheid willen we aangeven dat de samenstelling van de stof niet als katoen is vermeld op onze website, en dat de foto's zo realistisch mogelijk zijn weergegeven. Uiteraard kan de beleving van materiaal per persoon verschillen, en we nemen uw feedback serieus.

We willen dit graag netjes met u oplossen. Zou u ons een e-mail willen sturen via info@alevia.nl, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen?

Nogmaals dank voor uw melding, en we hopen dat we dit in goed overleg kunnen afronden.

Goede kwaliteit, maatje groter

Ik heb een paar T-shirts besteld om te dragen tijdens het sporten. De stof is fijn en ze zitten comfortabel tijdens de training, maar ze vallen wel iets kleiner uit dan ik had gedacht, dus ik zou aanraden om een maat groter te nemen. Verder ben ik tevreden, goede kwaliteit voor de prijs en netjes geleverd.

13 May 2025

Reply from Alevia

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat de shirts goed bevallen tijdens het sporten. En bedankt voor de tip over de maat — dat is waardevolle feedback waar ook andere klanten iets aan hebben. Graag tot een volgende keer!

Rated 4 out of 5 stars

Ik heb onlangs een jurk besteld

Ik heb onlangs een jurk besteld bij Alevia. De pasvorm is goed en de stof voelt prettig aan. De kleur kwam overeen met de foto, wat ik belangrijk vind. Ik had vooraf nog een vraag gemaild en kreeg binnen één dag een duidelijk en vriendelijk antwoord. De levering duurde ongeveer zeven dagen en alles was netjes verpakt. Voor mij was dit een positieve eerste ervaring met deze webshop.

13 May 2025

Reply from Alevia

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de jurk goed bevalt en dat je tevreden bent over onze service en levering. We doen ons best om vragen snel en duidelijk te beantwoorden, dus het is fijn dat dat gewaardeerd wordt. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen bij Alevia!

Tot de volgende keer!

Rated 5 out of 5 stars

Ik had laatst een overhemd hier…

Ik had laatst een overhemd hier besteld. Ondanks dat ik er vooraf wat sceptisch over was, toch maar geprobeerd. De kwaliteit is goed en voor de prijs van 35 euro zeker prima. De bezorging duurde ongeveer een week. Alles is netjes geleverd.

15 April 2025

Reply from Alevia

Bedankt voor je review! We begrijpen je twijfel vooraf, en zijn blij dat je toch een bestelling hebt geplaatst en tevreden bent over de kwaliteit. Fijn dat alles netjes geleverd is. Graag tot een volgende keer!
Groet,

Rated 5 out of 5 stars

Goede kwaliteit, beetje lange verzending

Ik heb een trui voor mijn man besteld bij Alevia. Hij vindt het een leuke trui van goede kwaliteit en prijs. De verzending had wel wat sneller gemogen, het duurde ongeveer 7 dagen voordat ik het binnen had. Ik zou er zeker nog een keertje bestellen!

7 April 2025

Reply from Alevia

Wat leuk om te horen dat je man blij is met de trui! Bedankt voor je positieve woorden over de kwaliteit en prijs. We begrijpen dat 7 dagen wat lang kan voelen – we nemen het mee en proberen de verzending waar mogelijk te versnellen.
Tot de volgende keer!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look