Hurtigt ekspedition og god service. Jeg bestilte varer mellem jul og nytår. Et af produkterne var udsolgt, så jeg blev ringet op, så vi bedst kunne afgøre, hvilket produkt, der var den bedste erstatni... See more
Company replied
Company replied
God håndtering af reklamation. Vi købte en Brewster by Brewolution der fik fugt i displayet efter et par bryg. Albryg var enige om at en brygkedel skal kunne tåle en vanddråbe der løber på udsiden.... See more
God håndtering af reklamation.
Vi købte en Brewster by Brewolution der fik fugt i displayet efter et par bryg. Albryg var enige om at en brygkedel skal kunne tåle en vanddråbe der løber på udsiden. Albryg sørgede for forsendelse og udskiftning af display, samt lave en silikonetætning rundt om displayet så at den bedre klarer det miljø produktet er tiltænkt.
Bestilte et brygsæt. Varen kom under 24 timer efter det var bestilt. En ting var beskadiget og de sendte en ny inden for 24 timer igen. Fantastisk god service. Kan varmt anbefale dem. Og det er ikke sidste gang jeg benytter dem
Albryg er en virkelig vel-sorteret brygger-biks, med gode priser og den rigtige kvalitet af varer.
Mest imponeret er jeg dog af deres fremragende service og vejledning. De er en af Danmarks hurtigste til effektiv ekspedition efter bestilling, de pakker deres varer solidt, og giver generelt en virkelig fin vejledning og information om de produkter du køber - og så svarer de ALTID lynhurtigt på dine mails.
Et fantastisk sted at handle. Siger det bare :)
Var på brygkursus i lørdags og bliver simpelthen nødt til at give denne gode oplevelse videre. Det var et super godt kursus, hvor vi kom hele processen igennem stille og roligt. Derudover var det virkelig hyggeligt, og frokosten var også god. Det var i den grad den times transport værd i bil fra KBH. Tusind tak til både Dorthe og Anders

Reply from Albryg
Virkeligt godt udvalg og hammer-hurtig ekspedition. Bestilte onsdag og selvom to ordrer skulle "lægges sammen" til én forsendelse, var pakken klar til afhentning på posthuset næste formiddag. Det er ikke sidste gang, jeg handler her.
Albryg har et fagligt kompetent personale og hvis der er noget de ikke lige ha på lager få de der hurtig hjem Og min mand var meget glad for deres brygkursus han var på.
Og de var super søde og ha virkelig tåmodighed med ham da han skulle finde det anlæg han ville begynde og brygge på og alt det ander han skulle bruge.
Så alt i alt super god service og søde mennesker...
De er altid klag med godt og hjælpsomt råd man kan bruge....
Utrolig dårlig behandling - Jeg bestiller 5 ting gennem deres hjemmeside. Jeg får ingen ordrebekræftigelse, så jeg kontakter dem. Det viser sig at 1 af varerne ikke er på lager mere. Det er selvfølgelig OK, så vil jeg bare havde de andre 4 varer leveret.
Men da pakken kommer har jeg kun fået 3 af varerne.
MEN DE TRÆKKER DET FULDE BELØB FRA MIN KONTO, som om at jeg fik leveret alle 5 varer!
Jeg har efterfølgende prøvet at ringe (uden svar), samt skrevet flere mails til dem for at forklare situationen.
Fin service med forbedringspotentiale
De har egentlig en fin service - men nu har jeg ventet siden d. 4. maj (over 2 måneder) på en erstatningsleverance af en gær der var leveret forkert. Det synes jeg bare er for længe. Andre leverandører har fået den på lager i mellemtiden og har heldigvis kunnet hjælpe mig. Troede jeg havde fundet mig en ny bedste leverandør :-(
Sød, venlig og professionel betjening, altid klar med stor viden og vejledning. Et godt og bredt sortiment som absolut kan anbefales. Tak for en god oplevelse
Det er første gang jeg handler med Albryg, men jeg har over årene handlet med mange andre leverandører til bryggerfolket. Albryg har et rigtig godt udvalg og priserne er fornuftige sammenlignet med mange andre. Hurtig og problemfri levering. Det er absolut et sted jeg vil handle igen. Når de alligevel "kun" får 4 stjerner, er det på grund af mærkningen af malten. Det er vigtigt, at man kan se, hvad der er i poserne :-) Det ville være rart med en mærkat i stedet for tusch, især når tuschen ikke rigtig binder på plasten så det hele bliver gnidret.

Reply from Albryg
Har lige anskaffet mig et nyt bryggeanlæg, et BRATBERG, købt hos Albryg og det er godt nok en god oplevelse.
Dette anlæg er meget nemmere i brug end det "gamle" bryggeanlæg,BREWSTER, som jeg havde i forvejen.
Måden hvorpå man løfter sien og kan slippe den, så bliver den bare hængende af sig selv. Det er en kæmpe hjælp og oveni hatten undgår man fuldstændig at spilde på ydersiden af anlægget.
Så er det rustfrit og meget nemt at rengøre 😄
5 STORE stjerner herfra
Da jeg hade bestilt såposten ik ville tage det med snakket jeg ed al og dajeg så arbejder i Vemmelev søger de for atjegfik det på mit job de kom simpel selv med det handler kun der
I det efterhånden store udvalg af webshops med råvarer og udstyr til ølbrygning gør Albryg.dk ikke meget væsen af sig, men det er en fremragende butik med god service, rigtig gode priser, stort udvalg og lynhurtig levering (bestilte tirsdag sen aften, leveret torsdag morgen)!
Jeg lavede en prissammenligning af fire sider (Brygladen, Maltbazaren, Things-4-you og Albryg) på mit seneste indkøb af råvarer og Albryg var billigst, helt op til 100kr (på en ordre på 400kr) billigere end Maltbazaren.
Eneste anke er at jeg meget gerne ser mere økologisk malt på hylderne! :)
Jeg har handlet hos Albryg tre gange, og hver gang har været en meget positiv oplevelse. De problemer eller spørgsmål der har været er hurtigt ordnet pr. mail. Forsendelsen sker straks og ordren er fremme en til to dage efter.
Jeg hentede mine varer personligt og fik en god snak med personalet og en lille rundvisning.
vil helt klart handle der igen.
Jeg fik et gavekort til albryg, men deres webmasker her endnu ikke implementeret indløsning af gavekort ved bestilling. Jeg udtrykte min frustration i deres kontaktformular og fik svar samme dag. Efter en god korrespondance fik vi klaret udfordringen og mine vare blev sendt dagen efter.
Det er i situationer som denne hvor virksomheden viser at de tager kunden alvorlig.
Jeg handler helt sikkert hos dem igen.
Ud over ovenstående skal det også siges at, indpakningen var i orden.
Jeg kunne dog godt tænke mig andre leverendører muligheder end Post DK. F.eks. GLS levering til pakkeshop.