Gebeld door een voor mij onbekend nummer, die druk ik uit voorzorg altijd weg. Maar Feenstra probeerde daarna mijn dochter, die nam wel op en zij kon doorgeven dat er niets aan de hand was, de stroom... See more
Company replied
Omdat wij Feenstra een zeer professioneel bedrijf vinden. De service bij een mogelijke storing word adequaat opgelost. Ook de meldkamer in Roosendaal is tel goed te bereiken.
Company replied
Ik werd snel gebeld nadat het alarm afging alleen zag ik dat later pas. Terugbellen naar het nummer en iemand aan de lijn krijgen lukte niet. Wel belden ze me zelf iets later weer terug. De medewerker... See more
Company replied
Een vriendelijke man met veel kijk op stand van zaken. Prettig geholpen in een zeer korte tijd zodat ik weer veilig mijn huis op slot kan zetten. Bedankt daarvoor
Company replied
Alarm Control is dé toonaangevende particuliere alarmcentrale van Nederland. Persoonlijk en klantgericht. Wij bieden een breed scala aan meldkamer diensten voor bedrijven én particulieren. Daarvoor hebben wij alles in huis: ervaren specialisten, veel kennis en geavanceerde ICT en infrastructuur. En we zijn snel! Dat is cruciaal, want als het alarm bij één van onze tienduizenden klanten in Nederland afgaat, telt elke seconde. Wij zijn dé allround meldkamer. U kunt bij ons terecht met elk type alarmsysteem en camerasysteem. Heeft u nog geen beveiligingssysteem, dan helpen wij u ook daarmee. Bovendien bieden wij behalve alarmverwerking en live service ook tal van andere diensten, waaronder bouwplaatsbeveiliging, service & noodlijnen, personenalarming, track & trace, toegangscontrole en 24/7 telefonische bereikbaarheidsdiensten. Alarm Control staat altijd paraat: betrouwbaar en betrokken. Onze medewerkers worden doorlopend gescreend, we zijn volledig gecertificeerd en beschikken over een vergunning van het Ministerie van Justitie. Wij bieden u de snelste meldkamer met de meest persoonlijke dienstverlening met één aanspreekpunt.
Borchwerf 27 , 4704RG, Roosendaal, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Laatste keer was met monteur op afstand met perfecte kennis van mijn systeem en wat er kan. Samen even laatste vouwen gladgemaakt, in no-time en zonder dat er iemand in de auto hoefde.
Overall altijd wel zeer goede ervaring wat betreft kennis informatie en opvolging.
Flexibel in het maken van de afspraak; monteur keurig op tijd. Vakbekwaam; keurig het werk gedaan en snel klaar.
In een schaal van 1:10...12.Profesioleel hulp,met genoeg tijd, geduld en ervaring.

Reply from Alarmcontrol
Ik wil de elektronische beveiliging zo snel mogelijk stopzetten maar dat kan volgens de medewerkers van Feenstra niet

Professionele en klantvriendelijke service

Reply from Alarmcontrol
De alarmcentrale reageerde adequaat en snel - goede communicatie

Reply from Alarmcontrol
Correcte en snelle telefonische reactie. Geeft een gerust gevoel.

Reply from Alarmcontrol
Vind de laatste tijd de service slecht.werd gezegd dat al de batterijen vervangen zouden worden..moest.ze nu weer allemaal vervangen.dus maar zelf gedaan.alarm stond steeds.in storing en moest zones overbruggen.

Reply from Alarmcontrol
Omdat de medewerker snel en adequaat reageerde.

Reply from Alarmcontrol
Goed geluisterd naar mijn probleem en het "oplossing" advies.

Reply from Alarmcontrol
Rustig aan de lijn en geduldig. Het enige wat ik jammer vind is dat er geen monteur wordt gestuurd. Vertrouwen in alarmsysteem is gedaald

Reply from Alarmcontrol
Prima service, to the point en vriendelijk te woord gestaan.

Reply from Alarmcontrol
Omdat wij Feenstra een zeer professioneel bedrijf vinden.
De service bij een mogelijke storing word adequaat opgelost.
Ook de meldkamer in Roosendaal is tel goed te bereiken.

Reply from Alarmcontrol
Prima voorlichting over alarmsysteem en duidelijke offerte. Vlotte en prima installatie.

Reply from Alarmcontrol
Bijzonder prettige begeleiding en Informatie.

Reply from Alarmcontrol
Learn more about other kinds of reviews.