Alamoni Reviews 23

TrustScore 1.5 out of 5

1.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Potwierdzam, to złodzieje. Śmieciowa jakość i za małe rozmiary. Chciałem zwrócić, ale nikt nie odpowiada na te maile. To wyjątkowa bezczelność wysyłać dwa razy mniejsze koszulki niż zamówiono.

Rated 1 out of 5 stars

Nie kupucie niczego na ich stronie. Nie dostaniecie produktu, który zamawialiście tylko strzępki materiału. W internecie można znaleźć sporo relacji osób, które dokonywały tam zakupów i zdjęć przesyłe... See more

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Śmieciowa jakość

2 February 2026

Alamoni Zwykli oszusci

Zwykli oszusci, przysyłają towar keipskiej jakości niezgodny z opisem, brak możliwości zwrotu, brak możliwości odzyskania pieniędzy. Chinczycy śmieją się na prosto w twarz i robią interesy. Oszustów!!! Nie kupować!!!!

23 January 2026

Typowy fejsbukowy scam

Typowy fejsbukowy scam - zachęcająca reklama obiecująca wygodę i jakość za którą kryje się chiński wyrób niskiej jakości w nieadekwatnie wysokiej cenie. Długi czas realizacji, zwrot wprost do Chin i niemal zero komunikacji ze sklepem.

19 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Koszulki chyba dla ksansoludków

Przyszły koszulki po dwóch tygodniach. Niestety rozmiarowo kompletnie niezgodne z rozmiarówką na stornie. 3XL to tak naprawdę XL. Czytam komentarze i już widzę, że będzie problem ze zwrotem. Na stronie ani słowa o możliwości zwrotu i procedurze. :-(

15 December 2025

Uważajcie

Uważajcie, widać po filmie z reklamy i skaczących pikselach, że nagranie nie jest prawdziwie. Zwracajcie uwagę na takie rzeczy.

21 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bardzo źle oceniam współpracę z Alamoni

Bardzo źle oceniam współpracę z ta firma. Zamówiłem dwie koszulki, których rozmiar okazał się nie ok, dla mnie. Chciałem wymienić produkt na większy, Alamoni zaproponowało mi żebym nie odsyłał koszulek i ze zwrócą mi 40% wartości produktu w ramach rekompensaty. Koszulki są dla mnie za male wiec i tak w nich nie chodżę. W rok, napisałem chyba z 50 maili do Alamoni, cały czas odpisują bardzo grzecznie, ze badają moja sprawę i zrobią wszystko żebym otrzymał moja rekompensatę. Do tej pory nie dostałem ani złotówki i czuje się oszukany. Uważam, ze tak nie powinno się traktować swoich klientów. Firma nie dotrzymuje danego wcześniej słowa. Juz więcej u nich nic nie kupie, i radze to samo innym.

Pozdrawiam
Przemek

19 January 2025

Oszuści

Oszuści! Nie można zwrócić koszulki, bo niby to trudne. Proponują, że oddadzą kasę, ale tego nie robią. Każą czekać 30 dni roboczych na oddanie pieniędzy. PO tym czasie każą znów wypełniać formularz zwrotu i znów czekać 30 dni… masakra

5 October 2025

Scam

Obsługa klienta w sklepie Alamoni okazała się nieuczciwa i niezgodna z obowiązującym prawem. Sklep próbował uniknąć pełnego zwrotu pieniędzy, mimo jednoznacznych przepisów konsumenckich, a następnie przez ponad sześć tygodni zwlekał z przelewem mimo deklaracji jego wykonania. Brak szacunku dla klienta, przeciąganie procedury i ignorowanie terminów sprawiają, że zakup w tym sklepie to realne ryzyko i wyjątkowo negatywne doświadczenie.

30 June 2025

Tragedia

Długi okres oczekiwania
Rozmiary całkowicie z d**py - w moim przypadku zaniżone
2 z 6 koszulek cąłkowicie nie w tym rozmiarze (XS zamiast XXL)
NIE POLECAM!

30 June 2025

Uważajcie na oszustów

Jak i kilka recenzji poniżej - długi czas oczekiwania (5-12 dni roboczych, chociaż teraz już na stronie wisi, że 5-10 dni roboczych), produkt bardzo złej jakości, produkcja chińska, na kwestię reklamacji jest milczenie, albo propozycja fikołków procentowych zwrotu części kosztów i rabatowania kolejnych zakupów. Oszuści, uważajcie.

5 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Niestety jestem bardzo niezadowolony…

Niestety jestem bardzo niezadowolony koszulki szły bardzo długo 12 dni towar bardzo kiepskiej jakości i okropnie zaniżony rozmiar normalnie noszę xl zamówiłem XXL a i tak bardzo mały nie polecam

5 June 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look