AHTOX - Skægkræ bekæmpelse  Reviews 41

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Det er virkelig rart at være fri for de små skægkræ. Bedste service hele vejen og en garanti ordning som holder virkelige forstående og søde folk som betjener dig. Kan varmt anbefales.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte bekæmpelse mod skægkræ hos Ahtox. Prisen var fair og konkurrencedygtig sammenlignet med andre tilbud, og resultatet har været rigtig godt. Det gav ekstra tryghed, at der er en garantiordn... See more

Company replied

Company details

1. Pest Control Service

Written by the company

Effektiv og sikker bekæmpelse af skægkræ og sølvfisk med AHTOX. Hos AHTOX er vi specialister i at bekæmpe skægkræ og sølvfisk på en effektiv og miljøvenlig måde. Vi tilbyder løsninger, der passer til både private hjem, virksomheder og offentlige institutioner. Vi går op i at levere god service til en fair pris – og vi står inde for vores arbejde. Derfor tilbyder vi behandlingsgaranti, så du kan føle dig tryg ved, at problemet bliver løst. Hvis skadedyrene skulle vende tilbage inden for garantiperioden, kommer vi ud og behandler igen uden ekstra omkostninger. Vi bruger kun miljøvenlige produkter og metoder, så du kan få et skadedyrsfrit hjem eller arbejdssted uden at gå på kompromis med miljøet. Kontakt os i dag, og hør mere om vores løsninger med behandlingsgaranti

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Effektiv bekæmpelse og god service

Vi havde (mange) skægkræ, men efter Ahtox var forbi, har vi ikke set nogen. Derudover var der superfin service, så kan varmt anbefale alle at bruge dem.

7 February 2023

Hej Susan,

Tak for din anmeldelse. Vi er utrolig glade for at I er tilfredse med resultatet :D

Behandling af etageejendom

Vi fik behandlet ca. 130 boliger for skægkræ over fem weekender og kun i 2 tilfælde var der behov for en opfølgende behandling. Arbejdet blev koordineret i et godt samarbejde og vi fik den support vi havde behov for i forhold til at orientere beboerne.

17 September 2022

Hej Christian,

Tak for den fine anmeldelse. Vi er super glade for at I er tilfredse med resultatet. Derudover takker vi for det rigtige gode samarbejde undervejs og efterfølgende.
Ahtox Teamet

Rated 5 out of 5 stars

Havde besøg af de super fine gutter for…

Havde besøg af de super fine gutter for godt et års tid siden. Havde hele huset fyld med de små skægkræ. Vi havde kun besøg af dem en enkelt gang og man må sige der har været gevinst for alle pengene. Prisen er sgu os helt i orde, så mange tak for hjælpen ahtox

11 February 2022

Virkelig godt med behandlingsgarantien

Virkelig godt med behandlingsgarantien. Flinke gutter som holder hvad de lover og dejligt være fri for de små skægkræ som fyldte så meget.

9 November 2022

Reply from AHTOX - Skægkræ bekæmpelse

Vi er glade for at høre at I er tilfredse med resultatet. Ellers ringer I bare!
Ahtox teamet :)

God service og GOD PRIS

God service og GOD PRIS! Intet at udsætte.

4 November 2022

Hej Mitch,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med resultatet.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg må ærligt indrømme at vi var plaget…

Jeg må ærligt indrømme at vi var plaget at skægkræ gennem længere tid i vores lille forening på 11 lejligheder.
Efter Ahtox var forbi har vi ikke set skyggen af dem. Meget venlige og service mindet mennesker.
Tak for hjælpen

24 June 2022

Hej Carsten,
Vi er glade for at du er tilfreds med resultatet og det gode samarbejde.

Super tilfreds forening

Super tilfreds forening! Det er nu et stykke tid siden vi havde besøg af ahtox for at få bekæmpet skægkræ. Vi er super glad.

3 April 2022
Rated 5 out of 5 stars

Skadedyrsproblem løst på Nørrebro!

Efter at have haft flere besøg af andre skadedyrsbekæmpere, kom de flinke fyre fra Ahtox forbi for ca. 4 måneder siden, og endelig blev vores problem løst! De var dygtige, professionelle og imødekommende - og vi har ikke set skyggen af sølvfisk eller skægkræ siden!

Kæmpe anbefaling herfra…

25 February 2022

Fantastisk service

Fantastisk service. Vi havde rigtig mange skægkræ og sølvfisk i skabe/skuffer og til sidst i sengen. Ret ubehageligt! Nu er de allesammen væk efter at de flinke og rare folk fra AHTOX har behandlet hele huset :)

24 February 2022
Rated 5 out of 5 stars

Skægkræ væk få uger efter behandling

Skægkræ væk få uger efter behandling, super effektivt.

23 February 2022

Hej Hejner,
Tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at du er tilfreds med resultatet.
Dbh.
Ahtox Teamet

Effektive og professionelle!

Effektive og professionelle. Kan varmt anbefales! Havde problemer med skægkræ og tog derfor kontakt til Ahtox, som lyn hurtig svarede på min henvendelse og to dage efter var de forbi. Der er nu gået fire måneder og har ikke set et eneste skægkræ, er super tilfreds!

31 January 2022
Rated 5 out of 5 stars

Perfekt resultat er fri for skægkræ og sølvfisk nu.

Jeg bor i en større lejlighed, og har døjet med skægkræ
og sølvfisk gennem længere tid. Jeg tog kontakt til Ahtox, og kan varmt anbefale dem. Super god service og venligt personale og resultatet er upåklageligt! Jeg har ingen skægkræ og sølvfisk set siden jeg fik denne behandling. Helt klart 5 stjerner herfra.

22 January 2022
Rated 5 out of 5 stars

Personale og service i top klasse

Efter lidt undersøgelse af nettets mange muligheder omkring håndteringen af skægkræ, faldt jeg over AHTOX hjemmeside og besluttede mig for at give dem et kald. Blev mødt i telefonen af en super imødekommende service, som var meget behjælpelig til, at forklare mig servicerne i detaljer. så godt, at selv en helt ude af sit element som mig kunne forstå det.

Super service og behandling, samt et herligt personale! Et sted jeg gerne vil anbefale andre og klart en virksomhed jeg vil benytte mig af igen, hvis behovet skulle opstå! :)

19 January 2022

Take a closer look