See what reviewers are saying
Een matras via bol besteld en terug gestuurd. Totaal geen antwoord op mijn mails naar Adasleep. Verschillende mails en telefonisch met Bol.com gehad. Heb met veel moeite geld terug gekregen.
Heel fijn en snel opgelost
Heel fijn en snel opgelost. Fijne topper. Via BOL.com een topper besteld in de aanbieding. Het ritsje was defect, de klantenservice reageerde snel op mijn mail en ik kreeg een nieuwe topper opgestuurd. De topper heb ik even laten rusten met de rits open zodat deze zijn vorm kreeg, waardoor de vouw in het midden verdween. Ik slaap er heerlijk op. Prijs kwaliteit een 10.
Topper besteld via Bol.com
Topper besteld via Bol.com. Zo strak in het vacuüm geleverd dat er een bult in de midden blijft. Na 5 weken nog niet eruit. Geen geld terug omdat er een maand op geslapen is. Ook dat klopt niet. Er is 2 keer op geslapen door mijn kleindochter. Slechte topper en een slechte klantenservice. Ik mag hem op eigen kosten ter reparatie opsturen. Of je een bult uit traagschuim kunt halen die er na 5 weken nog niet uit is getrokken.
Slecht
Onbereikbaar( geen telefoonnummer te vinden en op mails wordt niet gereageerd. Dat Bol.com dit bedrijf niet weigert na zoveel klachten. Topdek is ook hooguit 4/5 cm dik inplaats van de beloofde 6/7. Dit is misleiding!!!! Je kunt ook geen klacht indienen door die onbereikbaarheid. Jammer genoeg had ik de reviews niet gelezen voor ik daar kocht!!! KOOP HIER NIET!!!!
KOOP HIER NIET
Via bol.com 2 matrassen bij hun…
Via bol.com 2 matrassen bij hun besteld.
Matrassen komen niet overeen met de beschrijving.
Maten kloppen niet.
Het zou een matras zijn die je kon draaien waardoor je een andere hardheid zou hebben niet dus.
Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Bagger kwaliteit
Hebben ten eerste geen telefoonnummer
Hebben ten eerste geen telefoonnummer, per email moeilijk te bereiken, krijgt niet snel een reactie. Als je dan een bericht krijgt staat er alleen het hoognodige in. Topper is slecht terug te sturen aangezien je deze nooit meer fatsoenlijk in de doos weer retour kunt doen. IK RAAD NIET SNEL IEMAND AAN OM HIER IETS TE KOPEN.
0 is nog te weinig
0 is nog te weinig slechte kwaliteit,slechte service,slechte
Koop liever een matras bij de Ikea of zo
Maar dit bedrijf is een stelletje boeven
Wees gewaarschuwd
Ps hoef ook geen reactie van het bedrijf meer jullie hebben de kans gehad
Het liefst geven wij een -1 review!!!
Het liefst geven wij een -1 review!!!
De bestelde topper via Amazone is bij Ada Sleep is geen 9 inch of 9 centimeter maar 4,5-5 cm dik. Het is net een plank, geen comfort !
Na 2 x contact via Amazon, 2 emails en 2 pogingen tot telefonisch contact gaan wij over op storing van de betaling.
Ada Sleep REAGEERT NIET!!!
Je krijgt niet geleverd wat besteld is.
Je krijgt niet geleverd wat besteld is. Helaas slechte ervaring en er wordt ook geen contact met je opgenomen. Scam
Topper 4,5cm dunner dan besteld
topper die ik voor mijn zoon heb heb besteld is 4,5 cm dunner. Op mails wordt niet gereageerd, op contactformulier idem en geen telefoonnummer te vinden. Mobiel nummer in algemene voorwaarden werkt niet. En ik vind steeds een ander adres van dit waardeloze bedrijfmails wordt niet gereageerd.
Geleverde topper veel te klein
De topper die ik voor mijn moeder heb besteld is 14 cm smaller. Op mails wordt niet gereageerd, op contactformulier idem en geen telefoonnummer te vinden. Mobiel nummer in algemene voorwaarden werkt niet. En ik vind steeds een ander adres van dit waardeloze bedrijf. Ik word met de dag bozer en overweeg net als een andere klant Kassa in te schakelen.
Heb topper binnen een week retour…
Heb topper binnen een week retour gestuurd.
Ze sturen het gewoon weer terug.
Ze reageren nergens op
Wat een waardeloos bedrijf.geen reactie op diverse mails. Je bent gewoon je geld kwijt.....
Ik snap niet dat Bol.com
hier zaken mee doet.
Waardeloos bedrijf en naar je centen kun je fluiten.
Was weer een dure les.
Hier dus niets kopen want je geld krijg je echt niet terug,je kunt ze ook niet bellen en op mail wordt niet gereageerd. Ik schakel Kassa in
goede kwaliteit prijs verhouden
goede kwaliteit prijs verhouden, wij zijn erg tevreden.
Grote oplichters
Grote oplichters, ze verkopen een topper van 10cm incl hoes. Zonder hoes 7cm.
Deze topper is krap aan 4cm eerder 3.5cm, daarna begint het. De klantenservice is om te huilen. Ze zeggen het moet als pakket retour wat nooit meer lukt omdat hij vaccuum was verpakt.
Verder kan je het zelf uitzoeken en zijn totaal niet bereid mee te werken. Ze zeggen dat ze nooit klachten hebben en nu ik deze site lees blijkt dat in overvloed. Oplichters zijn het kijk maar uit!
Ik bestelde een 7 cm dikke topper van…
Ik bestelde een 7 cm dikke topper van traagschuim zoals ze dat vermelde in de tekst: Topper Deluxe Nasa Traagschuim. Nasa traagschuim: dit matrasje is van de goedkoopste soort schuimrubber en geen traagschuim. 7 cm is het ook niet maar 4 cm. Nee sorry maar de tekst die bij het artikel staat is misleidend
Contact niet mogelijk bij probleem product
Ik heb ruim 2 jaar geleden een matras gekocht, aankoop en levering ging prima en ik was tevreden. Helaas begint na 2 jaar het matras licht in te deuken, al zit ik ruim onder het gewicht waarvoor dit matras geschikt is. En draai ik hem zoals aanbevolen.
Als eerste teleurstellend dat dit zo is, ten tweede dat ik geen enkele reactie en daarmee oplossing of compensatie ontvang. Ik heb meerdere berichten gestuurd, via mail en socials maar ik wordt volledig genegeerd.
Dat 1 mailtje er langs glipt, dat kan, dat een keer een product minder aan de kwaliteitseisen voldoet ook. Maar dat ik geen enkele reactie ontvang staat ver van klantvriendelijkheid en professionaliteit, erg jammer.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, stelletje misleidende oplichters!
Onduidelijke bezorging door DHL maar toch die avond bezorgd.
De bezorging door DHL op 20 mei 2025 was in de ochtend onduidelijk. De reactie van Ada Sleep: “Het is vanochtend opgehaald door de koerierdienst.Houd u uw tracking code goed in de gaten aub.“ Het was vast goed bedoeld, maar het kwam - bij mij - niet vriendelijk over, want op de dag van bezorging houd je automatisch de track&trace in de gaten. Ik wist van tevoren niet dat er een opgerolde matras bezorgd zou worden, die erg goed verpakt was. Uitpakken kostte tijd en moeite, uitrollen ook. Ik hoopte dat de matras goed was, want retourneren zou een verpakkingsprobleem geven. Ik heb de matras een dag laten ventileren en daarna gebruikt. De matras zelf van 14 cm dik bevalt me tot nu toe goed, ook al glijdt hij snel van zijn plaats. Ada Sleep reageert in elk geval op een vraag, wat een goede indruk geeft. Ik ben een tevreden klant.
Matras besteld afgelopen maandag en zou…
Matras besteld afgelopen maandag en zou dinsdag geleverd worden, speciaal een dag vrij genomen maar er kwam niemand opdagen.
Vandaag geprobeerd dat bedrijf te bereiken maar krijg een eindeloos bandje dat het drukker dan verwacht is, na 2 uur maar opgehangen.
Bedrijf is niet te bereiken en mijn bestelling wordt volgens de tracking voorlopig niet bezorgd.
al met al een hele slechte service.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.