Uitstekende service en goede resultaten! Ik had aaltjes besteld bij aaltjesdirect om een hardnekkig probleem in mijn planten aan te pakken (zwarte rauwvliegjes). Helaas had de eerste batch wein... See more
See what reviewers are saying
Helaas een slechte ervaring. De bestelling zou binnen 1-2 dagen geleverd worden. Inmiddels zijn we ruim twee weken verder en ik heb nog steeds niets ontvangen. Ondanks meerdere keren contact waarbi... See more
Zeer vriendelijke en snelle klantenservice. Het was tot twee keer toe mis gegaan bij PostNL, hierover contact gezocht en zij hebben het gratis opnieuw verzonden. Heel vriendelijk.
Company details
Written by the company
Aaltjes Direct is dé specialist in biologische en duurzame plaagbestrijding met aaltjes. Wij helpen zowel particulieren als professionals om op een natuurlijke manier ongewenste plagen zoals engerlingen, emelten, rouwvliegjes, trips en slakken effectief te bestrijden. Bij Aaltjes Direct staat kwaliteit, service en snelle levering centraal. Onze aaltjes zijn altijd vers, worden direct vanuit gekoelde opslag verzonden en zijn eenvoudig toe te passen in de tuin, het gazon of bij kamerplanten. We vinden het belangrijk dat klanten precies weten hoe en wanneer ze aaltjes moeten inzetten. Daarom bieden we duidelijke instructies, eerlijk advies en deskundige ondersteuning. Zo zorgen we ervoor dat iedereen succesvol en zonder chemische middelen aan de slag kan.
Contact info
Netherlands
- info@aaltjesdirect.nl
- aaltjesdirect.nl
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Keurige afhandeling
Nadat de eerste bestelling zoek was geraakt werd er direct na mijn mail een nieuwe verstuurd. Dit lag binnen 2 dagen in de brievenbus. Nu duimen dat de aaltjes hun werk gaan doen in de planten. Alles correct afgehandeld door dit bedrijf.
Snelle en oplossingsgerichte…
Snelle en oplossingsgerichte klantenservice. Het was mis gegaan bij PostNL. Hierover contact gezocht en zij hebben snel en gratis opnieuw de bestelling verzonden. Dank daarvoor.
Aaltjes ..de oplossing!
Na enkele rouwvliegjes waren het er al snel velen. Heel irritant!!
De aaltjes waren een uitkomst! Samen met de gele vangplaatjes.
Na 3 dagen zagen we er nog maar enkele en al snel niets meer!
Voor de evt uitkomende eitjes hebben we na 2 weken de aaltjes nogmaals besteld en aan de planten gegeven.
We hebben geen last meer gehad van rouwvliegjes. Zo'n opluchting!!
Er is volgens mij geen betere oplossing en zo eenvoudig!
De aaltjes kwamen in de brievenbus.
Een dag later maar dat kwam door Post.nl.
Aaltjes.direct nam dit serieus op.
Een ware aanrader!!
Uitstekende service en goede…
Uitstekende service en goede resultaten!
Ik had aaltjes besteld bij aaltjesdirect om een hardnekkig probleem in mijn planten aan te pakken (zwarte rauwvliegjes). Helaas had de eerste batch weinig tot geen effect. Toen heb ik om hulp gevraagd.
Ik werd enorm vriendelijk en professioneel geholpen door Hannah van de klantenservice. Ze dacht met me mee, gaf tips en stuurde zonder gedoe een nieuwe dosis aaltjes aan. Deze tweede levering werd snel verstuurd en heeft wél zijn werk gedaan. De planten zijn duidelijk herstellende en groeien weer goed.
Nogmaals tienmaal dank.
2x 50 miljoen aaltjes engerlingen
2x 50 miljoen aaltjes besteld tegen engerlingen. In totaal voor 60 euro.
In Mei en eind Juli gestrooit over het gras (ca 65 m2). Dus een extra hoge dosering zou je zeggen....
In september heb ik een stuk gras om gespit, ik ben minimaal 100 engerlingen tegen gekomen. Van de allerkleinste tot 2-3cm.
Dikke oplichting met 0 resultaat!
Koop hier geen aaltjes voor engerlingen...
Dit jaar opnieuw langpootmuggen op het…
Dit jaar opnieuw langpootmuggen op het gras maar ga deze keer zeker NIET bestellen bij Aaltje Direct ! Vorig jaar aaltjes tegen emelten besteld en zeer correct toegediend met totaal nul resultaat !!! Mail gestuurd en een laconiek antwoord gekregen dat we er maar meer moesten bestellen ???? Nooit meer bestellen we daar iets !!!
Bezorging is snel
Bezorging is snel - vrijdag besteld, zaterdag lag het al in de brievenbus! De instructie is duidelijk, maar het zou fijn zijn om Engels toe te voegen! Ik heb de planten pas gisteren behandeld - dus ik kan nog niets zeggen over de effectiviteit. Maar over het algemeen is de service uitstekend! Als het werkt, bestel ik opnieuw voor een herhaalde behandeling.
retard de livraison, aucune communication, aucune traduction
-J'ai reçu mon colis 10 jours après la commande. Il y avait une greve de la poste et le colis a été bloqué à la poste 10 jours. Je ne suis pas certaine que les nematodes soient toujours vivant. J'ai écris 2 fois sur leur site pour les interpeller sur mon inquietude, mais je n'ai reçu aucune réponse. Service clientèle complètement nul.
-Le colis arrivé, je reçois un sachet avec une poudre et une carte écrite en neerlandais sans instructions qui me renvoie vers le site. Aucune traduction en français ni en anglais. Je n'ai aucune idée si j'ai bien fait (j'ai vaguement compris que je devais diluer dans de l'eau mais je ne connais pas la dilution, ni si il y avait un temps d'attente, bref, c'est complétement flou!)
-Au final, je n'ai aucune idée si ça a fonctionné ou pas. Je me sens trompée.
Geen kontakt
Geen kontakt maken ivm handleiding slechte service al 3 mails gestuurd .Alles online doen
MAAR anrwoorden ???ook ngeen tel.
Niets bestellen is beter.
Zeer vriendelijke en snelle…
Nadat ik besteld had wou ik nog wat…
Nadat ik besteld had wou ik nog wat wijzigen. Hier per mail contact over gehad en zeer goed en geholpen!
Dikke oplichters
Dikke oplichters. Leveren eerst niks en als je gaat klagen sturen ze iets af maar niet de complete bestelling. Wel track en trace codes sturen maar het komt nooit aan bij PostNL
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.