Arbejdernes Andels Boligforening - Aarhus Reviews 28

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk! Flere kæmper i øjeblikket med AAB om fraflytninger hvor de opkræver beløb langt over indskud. AAB bruger fraflytninger til at tørre regninger for vedligehold af på fraflytter. Du e... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været en glad beboer hos AAB og har kun haft gode oplevelser med hensyn til medarbejderne og fik altid hjælp i god tid. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til AAB og vil helt sikkert anbefale... See more

Company replied

1. Housing Association

Written by the company

AAB er den ældste og største almene boligorganisation Aarhus. Vi prioriterer at tilbyde tidssvarende og attraktive boliger til familier, enlige, ældre, handicappede og studerende. Vi har boliger i Aarhus og Hørning

2.3

1-star

Replied to 80% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Skimmel og fugt...

Jeg boede i en lejlighed med fugt og skimmelsvamp. Jeg forsøgte igennem et halvt år at få ordnet problemerne, med en masse mails. Varmemestrene ville ikke gøre noget ved det. Til sidst gik de med til at ordne problemet HALVT. Og det er et gennemgående tema i AAB. Der er ikke noget problem der bliver taget helt hånd om. Jeg vil på ingen måde anbefale AAB.

2 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været en glad beboer hos AAB og…

Jeg vil helt sikkert vende tilbage til AAB og vil helt sikkert anbefale dem til alle.

1 November 2025

Reply from Arbejdernes Andels Boligforening - Aarhus

Hej Jonas. Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord - dem bliver medarbejderne glade for. Vi vil se frem til at byde dig velkommen igen. Mange hilsener Morten, AAB

Rated 1 out of 5 stars

Er ikke til for beboerne

Den lave score skal ses som et udtryk for min generelle utilfredshed med ABB's måde at omtale beboerne som 'kunder' - vi er ikke kunder, et tal eller et produkt, vi er beboere i en almennyttig boligforening - hvorfor det ikke giver mening at drive organisationen som enhver anden profit-drevet virksomhed.
Dertil har der på seneste været store omstruktureringer i AABs organisation, særligt vedr. Service centrene, og informationen herom har været næsten ikke-eksisterende. Det er meget bekymrende for Aarhus' største almene boligforening.

16 October 2025

Hej Frederik

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er selvfølgelig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse af at blive talt til og talt om som kunde.

Vi har faktisk over de sidste par år arbejdet rigtig meget med netop at fokusere på, at man er meget mere end bare en kunde, når man bor i en almen boligorganisation som AAB. Det har blandt andet betydet, at vi ikke længere har en afdeling for kundeservice, men vores boligsupport, der taler direkte med vores beboere og boligsøgende - og at vi har flyttet ledelsen af driften af boligafdelingerne helt ud i de enkelte boligområder.

Når vi gerne vil vende tingene mere på hovedet og tage udgangspunkt i beboerne, bliver der lavet mange ting om, og jeg er ked af, at du ikke har oplevet at få god nok information. Det vil vi meget gerne forsøge at rette op på - og så tror og håber jeg, at du om et år vil kigge tilbage og se et AAB, der både er tættere på dig som beboer og som netop ser dig som beboer og deltager i en demokratisk organisation - ikke bare kunde i supermarkedet.

De bedste hilsener

Morten, direktør

Passive

Fint sted at bo......imødekommen servicecenter, og hurtig hjælp af flinke og hjælpsomme viceværter.

Men desværre er de fuldstændig ligeglade med at deres lejligheder bliver udlejet ulovligt til personer der støjer så ens bolig er ubeboelig. Og de ignorere det totalt, selvom at man gentagende gange har gjort dem opmærksom på det.

20 November 2024

Reply from Arbejdernes Andels Boligforening - Aarhus

Hej Nils. Jeg er glad for, at du har en god oplevelse af vores medarbejdere og deres hjælpsomhed - men også rigtig ked af, at du har oplevet støjgener, som det ikke er lykkedes at komme til livs. Det vil jeg selvfølgelig rigtig gerne hjælpe med, men da det involverer personoplysning, vil jeg høre, om ikke du vil skrive lidt mere om dine oplevelser til mig på klagesag@aabnet.dk - så vil vi gøre hvad vi kan med de redskaber, loven giver os, for at få skabt ro hos jer? Mange hilsener Morten, AAB

Jeg har en meget postiv oplevelse af AAB - Aarhus

Jeg har en meget postiv oplevelse af, at være beboer i AAB - Aarhus gennem +10 år; jeg bor i Afdeling 64 - Ved Skoven. Jeg oplever god service og imødekommenhed, når jeg har behov for at kontakte mit Servicenter, aftaler bliver overholdt og reaktionstiden er kort. AAB er en tilgængelig organisation, der er der for beboernes skyld og jeg møder venlige og imødekommende medarbejdere og kan på det varmeste anbefale AAB

16 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

De har fortjent 0 stjerner!

De har fortjent 0 stjerner!
Aldrig I mit liv har jeg boet i et lejemål med en underbo der var så klam! Svineri og beskidt vasketøj spredt over alt i kælderen, råben og skrigen af børnene, konstant smækken med dørene, en lånehund der hyler og gøer i flere timer ad gangen fordi hun efterlader den alene hele dagen, fodring af dyr i kælderen, noget det minder om en kaninfarm i haven, hele kælderen er fyldt med alt hendes rod, både hendes private kælderrum uden dør og alle fællesarealerne! AAB har i halvandet år nægtet at gøre noget ved problemet, jeg har sendt utallige klager, de har nægtet, at sende en ud og kigge, istedet siger
de det er påstand mod påstand! Jeg er nu blevet hjemløs på grund af deres ligegyldighed, da jeg til sidst blev så stresset at jeg måtte sige lejemålet op! Halvandet års mareridt, hvor jeg måtte lave min første underetning, min første klage over en nabo/ underbo, min første
politianmeldelse! Læserbrev til Jyllandsposten afsendt,
Beboerklagenævnet indover og alligevel har AAB, sendt lejemålet i udbud uden at gøre noget ved problemet! Får man tilbudt en bolig på 71 m2 i et hus i Hasle.. Så tænk jer rigtigt godt om og hold jer langt væk fra den!
27.05.2025
Hold da op et svar. Til jeres oplysning har i ifølge lejeloven ansvaret for ro og orden i jeres ejendomme og det ved i også godt!
Det svar er som alle andre svar fra jer på de klager jeg har sendt jer, i fralægger jer alt ansvar og forsøger at bilde folk ind at i ifølge loven ikke kan gøre noget! Det kan i så lad være med at fornærme folks intelligens! Problemet er, at i enten er inkompetente og burde fyres, eller også er i bedøvende ligeglade med jeres lejere!

I har rigeligt med dårlige anmeldelser her inde, i stortset alle, kommer i med det samme ævl om at i er kede af..... og bla bla bla... Gu er i ej!

Mage til provokerende uforskammethed skal man sgu lede længe efter!

26 May 2025

Reply from Arbejdernes Andels Boligforening - Aarhus

Hej Adela. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med dit lejemål. Nogle gange kan det være vanskeligt at bo tæt sammen og ikke alle har de samme forventninger til og standarder for, hvordan man bor og omgås. Og desværre kan en boligforening som udlejer ikke altid løse de problemer, der opstår mellem beboere og inden for hjemmets fire vægge. Og for de ting, som en udlejer så faktisk kan løse, hjælper vores lovgivning desværre heller ikke til at løse dem hurtigt. Jeg håber det allerbedste for dig, og at du hurtigst muligt finder en bolig - og nogle naboer - som du bliver rigtig glad for. Med venlig hilsen Morten.

Rated 1 out of 5 stars

Fuldstændig uanstændigt driftscenter i…

Fuldstændig uanstændigt driftscenter i Trillegården der snyder deres beboere. Flyttede ind i en bolig i B-ordning, og fik at vide at det var op til mig selv om jeg ville male lejemålet.

Ved fraflytning bliver jeg så opkrævet for maling af flere flader, til trods for at de fremstod nøjagtigt som de gjorde ved indflytning. Varmemester var uhøflig, og lod nærmest til at grine indenvendig mens han pernippent fandt hver enkelt lille bitte fejl.

Selv ting påført mangelliste forsøgte de at trække penge for, og en havelåge der var der ved indflytningen måtte vi fremvise fotografisk bevis på allerede var der. Hele oplevelsen lugtede ærlig talt af, at varmemesteren ikke havde noget begreb om, hvad en B-ordning indebar.

Da jeg klagede blev mit brev sendt direkte til deres advokater, og jeg fik en agressiv skriv tilbage. HOLD JER LANGT VÆK FRA AAB.

15 May 2025

Reply from Arbejdernes Andels Boligforening - Aarhus

Hej Martin. Tak for din anmeldelse, selv om jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med din fraflytning. Jeg er på den anden side glad for, at du har klaget, for det er en god måde, hvor vi kan få friske øjne på sagen og lære af den. Vil du ikke vende tilbage til mig om, hvor du er flyttet fra og hvornår - så kan vi kigge ind i sagen? Mvh. Morten Homann

Ågerpris og dårlig service

Jeg ønsker ALDRIG at bo i AAB igen!
Jeg har altid talt godt om AAB og været glad for at bo der. Men ved min fraflytning af min lejlighed jeg havde boet i, i over 9 år, skal lejligheden trods b ordning være i tiptop stand. Jeg havde fraflytnings syn og han siger “ du kan bare lade os klare udskiftningen af vinyl gulvet”. Jeg får en pris fra Boma gulve og boma lover det koster 5000kr. Da regningen kommer, koster det pludselig 6000kr mere for at skifte vinyl i køkkenet. Jeg skriver til både AaB og boma at det ikke kan koste 6000kr at tage stik kontakt ud af væggen. Men de fastholder deres pris! Det er ågerpris og de snyder sammen! Jeg klager over AaB men har ikke hørt noget endnu.
Hvis jeg vidste det kostede 6000kr ex at skifte gulvet havde jeg gjort det INDEN jeg fraflyttede!!
Lad være med at bo i AaB, jeg SKAL ALDRIG bo i AaB igen!

3 January 2025

Reply from Arbejdernes Andels Boligforening - Aarhus

Hej Natacha. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse omkring din fraflytning - men jeg er glad for, at du har klaget, for det er en god måde, hvor vi kan få friske øjne på sagen og få fundet ud af, om der er begået en fejl, så den kan rettes, eller forklare, hvis opgørelsen skulle vise sig at være korrekt. Under alle omstændigheder lyder det til, at vi kan blive bedre til at fortælle undervejs, hvad der sker i flytteprocessen, så tak for at gøre os opmærksomme på det.

Rated 1 out of 5 stars

De største bedrager og løgner

De største svindler og bedrager, hold jer langt væk fra dem. De tømmer selv vedligeholdskontoerne, de er direkte fulde af løgn, de vil ikke forholde sig til noget som helst. Melder beboer som sidder i bestyrelsen for bedrageri for modtagelse af julegave som de selv har givet simpelt hen for at lukke munden på en, det kommer aldrig til at ske. skal til at køre sag mod dem og jeg giver ikke op. Opdatering på sagen, jeg har nu Advokater på hele sagen og der vil også komme en politi anmeldes for falsk anklage og tyveri af 900kr som de har hævet via huslejen og trusler. Ny opdatering, som man kan se af deres svar til mig så er de fulde af løgn, de under skriver heller ikke deres svar til folk her fordi de er kujoner i AAB

9 January 2025

Reply from Arbejdernes Andels Boligforening - Aarhus

Tak for din anmeldelse. Vi tager alle anmeldelser meget seriøst og sætter pris på feedback fra vores beboere. Vi er dog helt uenige i de påstande, du har fremsat, og vi vil gerne understrege, at vi altid stræber efter at levere den bedste service til vores beboere.
Allerede inden du beslutter dig for at flytte ind i en bolig, fremgår det af den lejekontrakt, du får tilsendt, hvad der står på boligens vedligeholdelseskonto. Du kan også løbende via din beboerweb se, hvad der er brugt af kontoen. I din boperiode er det alene dig, der disponerer over beløbet. Der er altså ingen andre end beboeren, der kan tømme vedligeholdelseskontoen for sin bolig. Du kan se mere om, hvordan vedligeholdelseskontoen fungerer på https://www.aabnet.dk/om-at-bo-hos-aab/vedligehold-og-moderniser-bolig/vedligeholdelseskonto/.
Sidder du i en afdelingsbestyrelsen kan du på AAB's intranet for afdelingsbestyrelsesmedlemmer se reglerne for, hvordan afdelingsbestyrelsens medlemmer kan bevilge sig selv en mindre julegave, uden at komme i konflikt med love og regler for den slags gaver.
Vi opfordrer dig til at kontakte AAB direkte, så vi kan få mulighed for at løse eventuelle problemer og misforståelser, så vi kan sikre, at alle beboere har en positiv oplevelse med at bo hos os.
Morten Homann, direktør

Fortjener INGEN stjerner!!!!!!

Fortjener INGEN stjerner!!!!!!
Ventilationsanlægget har larmet siden fredag middag og ringer mandag med den besked at de har tid på torsdag!!!!! Ingen natte søvn og man bliver sindssyg af at høre på det!!!!!! Føj det er helt uacceptabelt!!!!!!

14 October 2024

Reply from Arbejdernes Andels Boligforening - Aarhus

Hej Camilla. Jeg er ked af at høre, at du har haft gener fra ventilationsanlægget. Desværre er vi ofte afhængige af at kunne rekvirere service fra et eksternt firma for at kunne service på de komplicerede anlæg. Men vi vil gerne se, om vi kan komme til at reagere hurtigere på den slags, for det kan ganske rigtigt være meget generende. Hvis du kan skrive, i hvilken afdeling, du bor, kan vi følge op på vores aftaler til afdelingen?

Rated 1 out of 5 stars

Inkompetent og latterlig "forening"

Inkompetent og latterlig, gammeldags galeanstalt.

Hold jer langt væk fra dette selskab. Som så MANGE andre oplever, er de ude af stand til at hjælpe og driver vel egentlig bare en biks, hvor man sidder på sin flade ende dagen lang og triller modsatvendte tommelfingre.

Elendig og usympatisk kommunikation. Efter mere end 30 år som medlem, har de slettet min bruger uden varsel. De påstår selv at have sendt en regning, men til en forkert adresse. De er ligeglade, og vil ikke gøre noget. FARVEL!!! Mine børn kommer i hvert fald ikke til at få boligbrev her.

Hold jer væk.

Der er ingen hjælp at hente her. TEMU har bedre kundeservice.

4 October 2024

Reply from Arbejdernes Andels Boligforening - Aarhus

Hej Malou. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplebelse med AAB. Er det rigtigt forstået, at problemet drejer sig om, at du er blevet slettet fra ventelisten i AARHUSbolig?

Reglerne om ventelister står i almenlejeloven, og loven er desværre meget firkantet. Vi vil meget gerne forbedre vores kommunikation, når vi får henvendelser om ventelisten. Den skulle meget nødig være "elendig og usympatisk", så det vil vi kigge en ekstra gang på i lyset af din henvendelse. Så selv om loven ikke giver mulighed for at tage individuelle hensyn, vil vi stadig gerne kommunikere klart og ordentligt!

AAB ( :

Vi bor til leje (med AAB som udlejer) i en fantastisk skøn lejlighed i Aarhus midtby - med en husleje som er til at betale - god service fra alle medarb i de forskellige afdelinger - derfor 5 stjerner

Der hvor der er plads til forbedringer er når AAB varsler at de skal have adgang ( nøgler) til lejligheden når der skal håndværkere ind -

For os er vores lejlighed - stedet hvor livet leves - for AAB er lejligheden et lejligheds nummer på nogle nøgler

Det føles meget grænseoverskridende at have fremmede mennesker til at gå rundt i ens hjem når vi ikke er hjemme - det ville derfor være rart hvis AAB - tydligt sætter nogle rammer for hvordan det forventes at håndværkere opfører sig når de færdes på egen hånd i de forskellige lejemål ; f.eks at der ikke ryges- at toilet ikke benyttes- at man kun færdes i de rum der skal arbejdes - at døren til lejligheden låses hver gang den forlades - at nøgler til lejligheden afleveres til AAB straks når arbejdet er afsluttet -

22 August 2024

Reply from Arbejdernes Andels Boligforening - Aarhus

Vi er glade for at du er glad for din bolig i AAB. Vi lægger stor vægt på at instruere håndværkere, når de arbejder i private hjem, også hvilke rum de må færdes i og at der naturligvis ikke ryges i boligen og at døren skal aflåses, når boligen forlades. Har du oplevet noget andet, vil vi meget gerne at dit servicecenter får besked herom hurtigst muligt. Med venlig hilsen AAB

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra denne…

Hold jer langt væk fra denne boligforening, de har overhovedet ikke styr på tingene og slet ikke når man fra flytter, de kræver lejligheden skal være tip top stand ved fraflytning, på trods af det B Ordningen. OG lejligheden ligner noget en hjemløs har boet i da man overtog den.

1 August 2024

Reply from Arbejdernes Andels Boligforening - Aarhus

Kære fraflytter. Det er ærgerligt at du har oplevet din fraflytning fra en af vores boliger, som du her beskriver. Hvis du henvender dig til os, vil vi altid stille os til rådighed og gennemgå fraflytningen med dig. Med venlig hilsen AAB

Rated 1 out of 5 stars

27.000kr fraflytning for maling og rengøring!!

Jeg har boet i en lejlighed hos AAB i næsten 3 år, og har egentlig haft god erfaring med vicevært og administration, jeg valgte dog at flytte da der begyndte at være konstant larm og gråd fra børn, som der INTET kunne blive gjort ved. Kæresten og jeg gjorde rent og malede i ugen op til fraflytningen, og til fraflytningssynet var vi okay med at der var nogle ting som skulle rengøres bedre, og et par vægge og lofte som skulle have været malet/malet bedre. Vi modtager så opgørelsen...på 27.000kr!

Helt sindssygt for maling af 2 vægge, 2 lofte og rengøring af en 69kvm lejlighed, hvor vi i forvejen havde rengjort i 2 dage, og hvor det der reelt manglede var 4 vinduer, kalk på wc samt aftørring af skabe i køkken og gulvvask.

Jeg har Pt. en sag kørende igennem beboerklagenævnet pga. de helt vilde timer brugt på maling og rengøring, hvilket er 22 timer for maling af 2 vægge og 2 lofte, samt 25 timers rengøring for ovennævnte. Jeg har også efterfølgende indsamlet tilbud på rengøring til min sag, og har fået flere tilbud på fuld rengøring af lejligheden fra rengøringsfirmaet for omkring 6.000, 50% af det de har opkrævet. Jeg er helt sikker på de har nogle spændende aftaler med malere og rengøringsfolk, som malker det fuldt ud.

Efter jeg klagede over malings-prisen, kunne de pludselig reducere den med 50% pga. de havde lavet "en beklagelig fejl" jeg ikke fik beskrevet bedre.

Som flere herinde allerede har sagt, HOLD JER VÆK, eller sørg for at dokumentere alt, og stol ikke på hvad de siger. Er der larm eller affald på gangen fra andre beboere, gøres der intet, der er ofte indbrud og oversvømmelse i pulterrummet, men intet gøres.

15 March 2024

Kære Bettina Smed Lauvring-Loft
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med at bo hos AAB.
Det er selvfølgelig beklageligt, at der opstod fejl i udregningen af din fraflyttersynsopgørelse. Vi værdsætter, at du gjorde os opmærksom på det, så vi kunne rette fejlen.
Selvom vi bestræber os på at undgå fejl, kan de desværre ikke helt undgås. Vi vil fortsat gøre alt, hvad vi kan, for at minimere fejl og rette dem hurtigst muligt, hvis de opstår.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker at drøfte sagen nærmere, er du velkommen til at kontakte vores direktør, Morten Homann.

AAB

Rated 1 out of 5 stars

Uordentlig fraflytningssyn og rapport ved fraflytning

AAB Aarhus.

Der er ikke overensstemmelse med boligforeningens fraflytningssyn, og den samtale som man har med viceværten der varetager synet og den rapport der bliver udarbejdet med fejl og mangler og arbejdsmængden og til sidst prisen. Jeg blev bl.a. trukket en timepris på 370,80 kr. og 5 timer til i alt 2.317,50 kr. for at få rengjort et toilet minimalt i kummen for brune bakterier, det samme minimalt på udløbet på vasken og fjernet minimalt kalk fra et blandingbatteri.

Kommunikationen efterfølgende har ikke været tilfredsstillende. Jeg har ikke kunne få svar på flere centrale spørgsmål og får blot standard jura svar på mine henvendelser som henviser til fraflytningsrapport og B-ordning.

15 May 2024

Kære Anders Kristensen
Tak for din henvendelse. Vi beklager at du har haft en dårlig oplevelse. Vi vil sigte mod at gøre os mere umage med vores kommunikation, så vi undgår misforståelser.
AAB

En sag på et boligtilbud

En sag på et boligtilbud

Pas på jeg siger det bare

Medarbejderne kender ikke reglerne og får sagt forskellige ting , de roder rundt i det hele

I denne her sag var det så tæt på min datter med et barn på 2 år havde stået uden bolig da hun op til en weekend får afvide hun skal opsige sin bolig for at få den nye

Som hun først kan få fordi hun har en anden lejlighed og frigive i samme afdeling - sagt fra en medarbejder åbentbart en fejl

Så pga fortrin på kæresten og der bliver udtrykkeligt forklaret denne sag og der bliver sagt det kan de godt

De får tilbudt lejligheden igen , får skrevet ja , får besked på en masse de skal få styr på i weekenden, blandet andet opsige nuværende bolig

Mandag for de så afvide de ikke må få lejligheden , godt de ikke havde ture opsige deres bolig så havde de stået uden

De medarbejder har simpelthen ikke styre over det de skal sige til deres borgere , det er under alt kritik, så pas på folkens ikke opsige jeres bolig før i har en ny selvom de siger alt er iorden

18 January 2024

Pinligt dårlig kommunikation

Enormt dårlig oplevelse med at flytte ud. AAB nægter at beskrive overfor mig hvorfor de vælger at købe 4 timers rengøring til 1500 kr. for at tørre emhætte og 2 køkkenlåger af. Når man stiller spørgsmål til dem bliver man sendt direkte videre til deres jurister, som prøver at snakke uden om og lukke sagen uden overhovedet at kigge på den. Jeg fik sågar at vide at de ikke kunne se hvad jeg klagede over og derfor lukkede sagen med det samme selvom at jeg tydeligt havde beskrevet problemet. Efter mange mails og ingen reelle svar fra deres side henviser de mig til beboerklagenævnet.

Det kan ikke passe at man som beboer (og tidligere beboer) ikke kan have en ordentlig samtale og få svar på de spørgsmål som man stiller.

Hvis i kan undgå det så holdt jer langt væk fra denne boligforening.

Edit: De frafaldt deres krav efter behandling i bebeorklagenævnet. Men føj for en måde at behandle folk på.

24 February 2022
Rated 1 out of 5 stars

Skal vi i retten? Det er op til jer

Ja, idag ringede jeg for at klage over en klage der ikke var gået igennem. Først tager (iben) telefonen og der går 30 sekunder, så var det eneste hun kunne sige: hallo er du der, hallo. Jeg ligger på og ringer med det samme, da jeg kommer igennem bliver der lagt på efter et sekund. Jeg tænker "Det skal ederøvme vær løjn" og ringer igen for så at vente 21 minutter som den første i køen. Da hun endelig tager telefonen fortæller hun intet om hvordan hun kan hjælpe og sagde hun forstod ikke helt og øøøøhhhh, øøøhhh.
Så sagde jeg hun kunne informere sin chef om den sag jeg vil have bragt for retten hvis der intet blev gjort og lagde på.

Jeg skriver til klagenævnet, kort fortalt: at beboere var bange for at klage over camilla og hendes kæreste og nu et de flyttet på grund af dem. Jeg fik en underskrift men resten ville være anonyme så fik intet igennem.
Så er mit spørgsmål: kan man skræmme alle så de ikke tør klage, og fortsætte ufortrødent med at opføre sig fuldstændig hjerneskadet... så folk flytter?
DET KAN MAN
Så skev jeg oven i købet at hvis jeg fik et robot svar på denne email så trækker jeg jer I retten.
Og så putter et brev I alle jeres kunders postkasser og spøger dem: er du også blevet svigtet af aab kage nævn? Jeg tager ALLE RELAVANTE SAGER og får jer til at betale erstatning (længere historie) for skadet psyke og omkostninger i for bindelse med alt.

Ja, jeg fik et robot svar igen.

Det er slut, der er herfra intet i kan gøre, for at gøre det godt igen.

Er der noget i vil så ring forhelved... 24 84 96 55
Jeg skal nok tage telefonen

18 October 2021

Bo et andet sted!!

Jeg har boet 17 mdr. i den her forening (Solhvervsvej). Jeg betaler 535,- pr. måned i aconto varme. Men jeg har kun brugt én radiator og kun i en uges tid i hele lejeperioden. Derfor forventede jeg at få et pænt beløb tilbage, fordi jeg trods alt har betalt over 8200,- for varme jeg ikke har brugt. Men jeg fik 470,- tilbage - altså mindre end hvad jeg giver hver eneste måned. Jeg har så endda lige modtaget en varsling om stigning i aconto varme (hvilket var dråben der fik mig til at opsige lejl.)

Desuden stinker vandet i bruseren af råd og skal løbe længe før man kan gå i bad.
Der er mærkelige ‘klik’-lyde fra rørene i hele opgangen, når nogen trækker ud eller bruger vand. Det generer en del. Og så knirker gulvene helt vildt. Kan absolut ikke anbefale denne forening. Har boet i 4 forskellige i Aarhus, og den her absolut den værste!

13 October 2021

Stor ros til AAB

Jeg har nu boet i to forskellige AAB-afdelinger i Århus, og har kun positivt at sige om både indflytninger, udflytning og servicen generelt.

I forbindelse med udflytning, meldte jeg udflytningsdato to uger tidligere end fristen på de tre måneder. Det lykkedes dem at finde nye lejere fra datoen, hvormed jeg sparede en halv husleje for den sidste måned.

Under udflytningen fik jeg, pr efterspørgsel, flere gange en venlig servicemedarbejder på besøg, som guidede mig grundigt igennem, hvad der skulle ordnes, og hvor jeg ikke havde været helt grundig nok.

Selve udflytningssynet var ligeledes en behagelig og gnidningsfri affære. De dækkede uden diskussion de fejl og mangler, jeg selv havde overset ved min indflytning, og jeg fik hele mit indskud tilbagebetalt.

Jeg er rigtig glad for at have bolig hos AAB, og giver dem mine varmeste anbefalinger.

9 October 2021

Take a closer look