Totalt oprofessionellt – blev avvisad bara för att jag frågade om svar
. kontaktade Snabbskruv och ställde en helt normal fråga om när jag kunde få ett svar.
Istället för att svara avbokade de mig direkt och nekade mig hjälp utan någon som helst förklaring?
När jag sedan skrev en saklig recension på Trustpilot fick jag ett aggressivt mejl tillbaka där de hotade med att sätta mig på “svartlista” och önskade mig lycka till att få hjälp hos någon verkstad framöver.
Allt detta trots att de själva skrev att de inte ens jobbat på min bil.Det här är bland det mest oprofessionella bemötande jag någonsin varit med om.
Jag rekommenderar att man väljer en verkstad som kan hantera kunder utan hot, trotsiga svar och barnsligt beteende.
Finns självklart dokumenatiton på alt men är nöjd hittat bäste verkstad tog bilen direkt dagen efter total brömsbytt Frem Mercedes titta på mina omdömen der ser ni vilken Verkstad ni bör gå till i Göteborg som INTE lägger dina nya fälgarna under din bil som ekstra stöd sku bilen ramle av
Det de skrev i sitt svar:anklagar mig för brott hotar med stämningpåstår att jag aldrig varit kundhänvisar till “jurist” och “skadestånd”Detta är direkt förbjudet enligt Trustpilots riktlinjer för företag, och viser tydeligt vilket fortag dom är

Reply from Snabbskruv.se