Company replied
Café Noah har altid været en af vores foretrukne go to sted . Det ligger dejligt tæt på hvor vi bor , så vi støtter lokalsamfundet. Dog efter der er kommet ny ejer, er det slet ikke den samme café.... See more
Hyggeligt sted med dejlig udsigt. Fik i dag den lækreste brunch med familien. Lækre smoothies, god kaffe og venlig betjening. Kan anbefales
Den skønneste placering i København! Men men men! Udendørs området er grusomt, fyldt med grimme plastik planter, visne planter, ukrudt i fliserne, parasoller og deres fødder der bare ligger og flyd... See more
Company replied
Nyd et lækkert måltid mad på Islands Brygge – Café Nöa’h serverer vi hver dag velsmagende mad lavet af friske råvarer ☆ Tæt på by og natur. Se her →
Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 63% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Indenfor den sidste måned har jeg haft to oplevelser, som var direkte ubehagelige!
Den ene gang var jeg forbi med hele familien. Da vi bookede bordet, havde vi kun planer om at spise tapas, og vi havde ikke skrevet i bookingen, at vi havde en deal, da det ikke stod i betingelserne i mailen. Efterfølgende købte vi så en deal på en burger, som vi ville bruge samtidig. Men jeg fik desværre ikke opdateret bookingen og skrevet, at jeg havde en deal på en burger.
Da vi kommer søndag aften og bestiller maden, ender vi med et verbalt overfald og voksen-skæld ud over, at vi ikke havde skrevet, at vi havde deals. Derudover var det åbenbart et problem, at vi havde to forskellige deals (hvilket ikke står nogen steder). Vi fik faktisk skæld ud i næsten 10 minutter, hvor vi ikke vidste, om vi kunne få mad eller ej. Da jeg gik på toilettet efterfølgende, kunne jeg høre, at personalet, som havde betjent os, fortsatte med at diskutere – og snakkede ret højlydt og vredt om os. Det var simpelthen en elendig oplevelse.
Og anden gang jeg prøvede at bruge mit dealbevis, blev jeg også afvist. Selvom jeg havde skrevet i bookingen, at jeg havde en deal.
Det er den dårligste service, jeg nogensinde har oplevet.
Og da vi så endelig får lov til at bruge vores beviser, bestiller vi 2 x øl - og så er der bundfald i øllen.
Jeg har egentligt været ret glad for cafeen, som ligger lige rundt om hjørnet fra os. Men jeg kan godt afsløre, at vi ikke kommer igen.
Maden er ok , men betjeningen er under alt kritik, samtidig er de rigtig dårlige til , at få ryddet bordene , så der står rester alle steder, efter der er kommet nye ejere er standarden kun gået en vej og det er nedad 👎kan absolut ikke anbefales overhovedet 👎

Reply from Nöah
Vi har i dag spist brunch på Noah, det er fjerde gang vi er der gennem de seneste år.
Alt var virkelig perfekt , sødt interesseret betjening og super mad. Tusind tak for en god oplevelse.
Før var caféen en af mine absolut yndlings. Efter stedet er solgt, er kvaliteten forfærdelig - kaffen er sur, ‘æg’ i brunch opleves som en pulverblanding mere end rene råvarer og ‘bacon’ er, uden at det er angivet, erstattet med kalkun. Dvs. Elendig kvalitet, men til endnu højere priser. Før var personalet venlige og støttede lokalsamfundet - man kunne fx altid benytte toilettet på stedet når man brugte stranden fordi der var tillid til, at man også kom igen som betalende kunde på et andet tidspunkt. Nu er det et krav at man betaler overpris for et elendigt måltid før man benytter toilettet. Det er slet ikke samme ånd med gensidig forståelse og respekt som tidligere.

Reply from Nöah
Dog efter der er kommet ny ejer, er det slet ikke den samme café. Stemningen og selve personalet er så ringe. De er uhøflige og uprofessionelle. Anbefaler virkelig ikke stedet længere, så ærgerligt .
Noget af det værste personale, var ellers fan af dem til i dag, talte så grimt til min forlovede der kun talte engelsk, ikke kom her

Reply from Nöah
Den skønneste placering i København!
Men men men!
Udendørs området er grusomt, fyldt med grimme plastik planter, visne planter, ukrudt i fliserne, parasoller og deres fødder der bare ligger og flyder, diverse opbevaring bokse og apparater der fylder op. Mad der ventes alt for længe på!
Det ku vær’ så godt men så det faktisk skidt! Stram op!

Reply from Nöah
Kundeservicen på Café Noah var meget dårlig fra to af de medarbejdere, vi havde kontakt med. Der var dog også andre medarbejdere, som serverede vores mad, som var venlige, og det gør det endnu mere forvirrende, at oplevelsen var så forskellig alt efter hvem man talte med. Jeg var på Café Noah med mine veninder og vores mødre den 25. maj 2026, hvor vi havde Smartbox-gavekort, som vi ønskede at indløse. Allerede fra starten gjorde jeg tydeligt opmærksom på, at vi havde tre separate gavekort, og jeg spurgte flere gange ind til reglerne og hvordan det skulle fungere.Jeg fik gentagne gange svaret, at vi bare skulle bestille som normalt, og at “vi tager det til sidst” samt “bare tag plads”. Personalet virkede ikke interesseret i at forklare processen ordentligt. Da vi senere skulle betale, fik vi først at vide, at man kun kan bruge ét gavekort pr. betaling, og at regningen ikke kunne deles op. Dette blev aldrig forklaret til os, selvom jeg havde spurgt flere gange fra starten. Da jeg stillede spørgsmål til, hvorfor vi ikke var blevet informeret om dette tidligere, fik jeg et meget ubehageligt svar, hvor der blev truet med at tilkalde politiet. Det føltes unødvendigt og meget uprofessionelt i en situation, hvor vi blot forsøgte at forstå reglerne og betale korrekt.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse på grund af dårlig kommunikation og uprofessionel håndtering af situationen.Man håndtere ikke kunder ved at true dem. det var altså virkelig den værste oplevelse hvor det skulle hav være en mors dags for os.

Reply from Nöah
Vi deltog i en barnedåb, hvor forældrene til dåbsbarnet havde betalt ekstra for at leje hele caféen til deres gæster. Desværre blev oplevelsen præget af en række problemer fra start til slut.
Maden var forsinket, og de velkomstdrinks, der blev serveret, indeholdt alle alkohol – på trods af at restauranten på forhånd var informeret om, at der ville være mange børn til stede. Det virkede uprofessionelt og dårligt planlagt.
Selvom der var betalt for eksklusiv adgang til lokalet, blev faderen til dåbsbarnet flere gange mødt af almindelige kunder og henvendelser under arrangementet. Det skabte unødig stress på en dag, der burde have handlet om familien og fejringen.
Da der blev stillet spørgsmål til den forsinkede mad og den mangelfulde planlægning, reagerede personalet – inklusive ejeren – defensivt frem for løsningsorienteret. Forældrene forsøgte hele tiden at holde en ordentlig og respektfuld tone for at undgå en konflikt foran deres gæster, men det blev ikke mødt på samme måde.
På et tidspunkt blev der endda sagt: "Sæt dig nu bare ned og hyg dig," i en nedladende tone, som man ikke forventer at blive mødt med som betalende kunde.
Samlet set var servicen langt under det niveau, man bør kunne forvente ved et privat arrangement, særligt når der er tale om en barnedåb og der er betalt ekstra for særlige rammer. Det er svært at anbefale stedet på baggrund af denne oplevelse.

Reply from Nöah
Vi afholdt et selskab hos Cafe Noah, som på dagen valgte at udfordre den aftale vi havde indgået med dem, samt at udfordre alle gængse b2c samhandelslovgivninger og et normal serviceniveau på en cafe/restaurant.
Vi havde bestilt og betalt for 2 timers lukket cafe med buffet, til en barnedåb.
På dagen hvor alt var betalt forud, nægtede Cafe’ens personale imidlertid at anerkende aftalen og valgte at holde åbent for servering for gæster fra gaden. Hvilket betød at vores selskab på 28 personer, blev en sekundær prioritet for det i for det i forvejen meget utrænede personale.
Således blev selskabet afviklet midt mellem køer af bargæster og øvrige spisende/drikkend gæster fra gaden.
Buffeten blev anrettet 20min senere end aftalt.
Personalet valgte at optrappe den uholdbare situation ved gentagne gange at optråde truende og højrøstet, Ifm. med vores henvisninger til den skriftlige og betalte aftale.
Besøget hos Cafe Noah endte med en meget dårlig oplevelse I bagagen, samt Cafe Noah’s krav om merbetaling for postevand der var stillet på bordene, og for sodavand og juice der var bestilt af cafeens øvrige gæster.
En anmeldelse hos relevante klageinstanser er sat I proces.

Reply from Nöah
Meget langsom service og ikke særlig god mad har kvalme
Jeg havde købt nogle sweet deals på brunch. Desuden havde jeg reserveret bord til fire. Da vi kom var der allerede folk i kø som brokkede sig over at de ikke havde fået mad efter 1,5 time. Vi bestilte og inkl. kaffe og the. Efter 25 min gik jeg op for at spørge efter drikkevarerne. Hun var så uforskammet og havde end ikke tastet ordren ind på det tidspunkt. Da een anden stod i kø for at betale og havde ventet ved bordet i 25 min og pænt forklarede at de kunne da i det mindste beklage deres dårlige service blev ejeren - sagde hun selv hun var - en mørk dame hamrende irriterende- det endte med hun sagde jeg kunne få pengene retur .. men det håber jeg så sweetdeal kan sørge for. Der var beskidt porcelæn og service på tomme borde og ja - vi fik intet af hvad vi bestilte. Gik andet sted tæt på og der gik fem min. så fik vi drikkevarer. Pinlig service og pinlig opførsel fra helt ukompetent personale hos café Noah .. sørgelig oplevelse !

Reply from Nöah
Min veninde og jeg ankom kl 11 og bestilte kaffe og brunch. Vi fik at vide der var lidt ventetid.
Efter 30 min. kom kaffen og yderligere 15 min. senere kom brød og smør som man betaler ekstra for.
Efter 1 time og 20 hvor resten ikke var kommet og vi havde påtalt dette to gange valgte vi at annullere bestillingen da vi ikke havde tid til at vente længere.
Vi gik op til baren og meddelte dette og sagde at vi ikke tænkte vi skulle betale for den kaffe vi havde drukket ca 50 min. tidligere, da det havde været en virkelig dårlig oplevelse.
Den unge og venlige servitrice kunne ikke tage stilling til dette og hentede en meget ubehagelig kvinde fra køkkenet som åbenbart bestemte. Denne kvinde var på ingen måde lydhør over for vores oplevelse, at vi havde ventet i nu halvanden time og kaldte det for tyveri hvis ikke vi betalte. Vi turde ikke andet af frygt for hvad denne kvinde var i stand til.
Vi ærgrer os over vi ikke fik læst på trustpilot inden vi aftalte at mødes på Nöah.

Reply from Nöah
Ankom på et tidspunkt, hvor der ingen gæster var i cafeen. Havde meget brug for et toilet, men fik at vide, at toilettet kun var til gæster (hvilket der - måske forståeligt nok - ingen var af). Som svar på, hvorfor det forholdt sig sådan, fik jeg at vide, at deres cisterner ikke kunne klare det!!!!! Til grin. Jeg kan ikke anbefale en cafe med så dårlige cisterner 🤣

Reply from Nöah
Virkelig lang ventetid på maden, mere end en time -selvom det er simpel mad.
Vi blev mødt med aggression fra manageren da vi pænt spurgte om vi måske kunne få postevandet gratis nu vi havde ventet så længe. -Det var for meget at bede om, fik vi at vide, om sommeren kunne man vente i 2,5 time på sin mad -sagde hun somom hun var stolt af det.
Ingen smil ingen imødekommenhed.
Var vi blevet mødt med en venlig tone, var vi muligvis kommet igen, men den måde der blev talt var uacceptabelt.

Reply from Nöah
God mad, skrækkelig betjening.
Ventede over en time på min mad.
En af tjenerne/manager vaper indendørs både bag baren og i køkken området.
Kommer der aldrig igen. Og vil anbefale folk at spise andre steder hvor personalet er behageligt...
Det er lang tid siden jeg har oplevet SÅ uinteresseret personale. Det virkede nærmest som om det var lidt iriterende at der faktisk var kunder i butikken. Folk måtte selv gå til skranken og selv der opstod der nærmest kø, da ingen bag disken gad kigge op.
Selve brunchen var heller ikke imponerende. Meget små retter, der total manglede kvalitet. Røræg der var nærmere ægge smulder og ét stykke kalkun bacon som en hel ret. Alt i alt i meget skuffende oplevelse, når man bruger mere end 1000 kr på 3 personer.
Min kæreste og jeg besøgte den hyggelige Café Nöah d. 19/2 da vi hørte der var kommet ny ejer til.
Deres brunch udvalg var spændend op e og super indbydende, og med mange små detaljer som viser at en brunch ikke altid behøver være æg og bacon.
Cafe Nöah er en charmerende café, med dejlig stemning, god mad og venligt personale!