Nöah Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Café Noah har altid været en af vores foretrukne go to sted . Det ligger dejligt tæt på hvor vi bor , så vi støtter lokalsamfundet. Dog efter der er kommet ny ejer, er det slet ikke den samme café.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hyggeligt sted med dejlig udsigt. Fik i dag den lækreste brunch med familien. Lækre smoothies, god kaffe og venlig betjening. Kan anbefales

Rated 1 out of 5 stars

Den skønneste placering i København! Men men men! Udendørs området er grusomt, fyldt med grimme plastik planter, visne planter, ukrudt i fliserne, parasoller og deres fødder der bare ligger og flyd... See more

Company replied

Company details

1. Restaurant

Information provided by various external sources

Nyd et lækkert måltid mad på Islands Brygge – Café Nöa’h serverer vi hver dag velsmagende mad lavet af friske råvarer ☆ Tæt på by og natur. Se her →

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 63% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

All reviews

27 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Skæld ud af personalet ...

Indenfor den sidste måned har jeg haft to oplevelser, som var direkte ubehagelige!

Den ene gang var jeg forbi med hele familien. Da vi bookede bordet, havde vi kun planer om at spise tapas, og vi havde ikke skrevet i bookingen, at vi havde en deal, da det ikke stod i betingelserne i mailen. Efterfølgende købte vi så en deal på en burger, som vi ville bruge samtidig. Men jeg fik desværre ikke opdateret bookingen og skrevet, at jeg havde en deal på en burger.

Da vi kommer søndag aften og bestiller maden, ender vi med et verbalt overfald og voksen-skæld ud over, at vi ikke havde skrevet, at vi havde deals. Derudover var det åbenbart et problem, at vi havde to forskellige deals (hvilket ikke står nogen steder). Vi fik faktisk skæld ud i næsten 10 minutter, hvor vi ikke vidste, om vi kunne få mad eller ej. Da jeg gik på toilettet efterfølgende, kunne jeg høre, at personalet, som havde betjent os, fortsatte med at diskutere – og snakkede ret højlydt og vredt om os. Det var simpelthen en elendig oplevelse.

Og anden gang jeg prøvede at bruge mit dealbevis, blev jeg også afvist. Selvom jeg havde skrevet i bookingen, at jeg havde en deal.

Det er den dårligste service, jeg nogensinde har oplevet.

Og da vi så endelig får lov til at bruge vores beviser, bestiller vi 2 x øl - og så er der bundfald i øllen.

Jeg har egentligt været ret glad for cafeen, som ligger lige rundt om hjørnet fra os. Men jeg kan godt afsløre, at vi ikke kommer igen.

21 June 2026
Rated 1 out of 5 stars

Maden er ok men alt andet fejler .

Maden er ok , men betjeningen er under alt kritik, samtidig er de rigtig dårlige til , at få ryddet bordene , så der står rester alle steder, efter der er kommet nye ejere er standarden kun gået en vej og det er nedad 👎kan absolut ikke anbefales overhovedet 👎

15 July 2026

Kære Johnny
Vi forstår ikke helt din og din kærestes overdrevne behov for gentagende gange at anmelde caféen dårligt, og hvorfor I har behov for at rende rundt og sprede rygter om os. Det er ved at være på grænsen til chikane.
Hvis caféen ikke er et sted I bryder jer om, kan I vel blot lade den være. Der er ikke nogen grund til denne opførsel - I har aldrig fået andet end god behandling her.

Rated 1 out of 5 stars

Før var caféen en af mine absolut…

Før var caféen en af mine absolut yndlings. Efter stedet er solgt, er kvaliteten forfærdelig - kaffen er sur, ‘æg’ i brunch opleves som en pulverblanding mere end rene råvarer og ‘bacon’ er, uden at det er angivet, erstattet med kalkun. Dvs. Elendig kvalitet, men til endnu højere priser. Før var personalet venlige og støttede lokalsamfundet - man kunne fx altid benytte toilettet på stedet når man brugte stranden fordi der var tillid til, at man også kom igen som betalende kunde på et andet tidspunkt. Nu er det et krav at man betaler overpris for et elendigt måltid før man benytter toilettet. Det er slet ikke samme ånd med gensidig forståelse og respekt som tidligere.

15 July 2026

Kære Vicki
Vi er kede af. at du synes, at vores kvalitet har ændret sig. Jeg kan dog oplyse, at vi hverken har skiftet leverandør eller kok, så det undrer os, at du synes, at kvaliteten er blevet dårlig. Vores kok har været her igennem 6 år.
Vi bruger ikke pulver-æg, som du skriver, og det står anført i både menukort og brunchkort, at vi serverer bacon af kalkun.
Vi forstår heller ikke helt, at du mener, at priserne er blevet højere, da vi faktisk ikke har sat priserne op.
Desuden er det ikke et krav, at man køber et helt måltid for at benytte toilettet, så det er misforstået.
Mvh. Café Nöa'h

Rated 1 out of 5 stars

Café Noah har altid været en af vores…

Dog efter der er kommet ny ejer, er det slet ikke den samme café. Stemningen og selve personalet er så ringe. De er uhøflige og uprofessionelle. Anbefaler virkelig ikke stedet længere, så ærgerligt .

14 July 2026
Rated 1 out of 5 stars

Noget af det værste personale

Noget af det værste personale, var ellers fan af dem til i dag, talte så grimt til min forlovede der kun talte engelsk, ikke kom her

24 June 2026

Hej Muhammad
Der var ingen der talte grimt til jer! Forhold jer nu til sandheden. I fik blot af vide i ikke kunne anvende jeres værdibeviser uden at oplyse os om det på forhånd. At i så begynder at presse os til det, er respektløst. I forsinkede vores arbejde. Det hjælper heller ikke at i skiftede til at komme op til os hele tiden. Vi forklarede det samme igen og igen. Fordi man ikke får sin vilje, så betyder det ikke at vi er uhøflige.
Rigtig god dag

Rated 1 out of 5 stars

Den skønneste placering i København!

Den skønneste placering i København!
Men men men!
Udendørs området er grusomt, fyldt med grimme plastik planter, visne planter, ukrudt i fliserne, parasoller og deres fødder der bare ligger og flyder, diverse opbevaring bokse og apparater der fylder op. Mad der ventes alt for længe på!
Det ku vær’ så godt men så det faktisk skidt! Stram op!

2 June 2026

Reply from Nöah

Hej Gitte. Vi rydder løbende op i vores udendørsareal, og vi har lige været igennem en stor forårsrengøring. Vi beklager dog at du oplevede ventetid på maden, det kan der forekomme når vi har mange besøgende.

den værste oplevelse

Kundeservicen på Café Noah var meget dårlig fra to af de medarbejdere, vi havde kontakt med. Der var dog også andre medarbejdere, som serverede vores mad, som var venlige, og det gør det endnu mere forvirrende, at oplevelsen var så forskellig alt efter hvem man talte med. Jeg var på Café Noah med mine veninder og vores mødre den 25. maj 2026, hvor vi havde Smartbox-gavekort, som vi ønskede at indløse. Allerede fra starten gjorde jeg tydeligt opmærksom på, at vi havde tre separate gavekort, og jeg spurgte flere gange ind til reglerne og hvordan det skulle fungere.Jeg fik gentagne gange svaret, at vi bare skulle bestille som normalt, og at “vi tager det til sidst” samt “bare tag plads”. Personalet virkede ikke interesseret i at forklare processen ordentligt. Da vi senere skulle betale, fik vi først at vide, at man kun kan bruge ét gavekort pr. betaling, og at regningen ikke kunne deles op. Dette blev aldrig forklaret til os, selvom jeg havde spurgt flere gange fra starten. Da jeg stillede spørgsmål til, hvorfor vi ikke var blevet informeret om dette tidligere, fik jeg et meget ubehageligt svar, hvor der blev truet med at tilkalde politiet. Det føltes unødvendigt og meget uprofessionelt i en situation, hvor vi blot forsøgte at forstå reglerne og betale korrekt.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse på grund af dårlig kommunikation og uprofessionel håndtering af situationen.Man håndtere ikke kunder ved at true dem. det var altså virkelig den værste oplevelse hvor det skulle hav være en mors dags for os.

25 May 2026

Reply from Nöah

Vi beklager, at der opstod en misforståelse i starten af jeres besøg, hvor vi ikke fik opfanget at der var tale om 3 gavekort, som I ville indløse på én gang - ellers havde vi allerede der fortalt jer, at vi kun tilbyder at indløse 1 gavekort pr. selskab. Det stod heller ikke i kommentaren til jeres booking, at I havde gavekort - det er faktisk et krav ift. anvendelsen af Smartbox.
Da I så skulle betale, var der tale om 3 Smartbox gavekort, og vi forklarede jer at vi kun indløser 1 gavekort pr. selskab. Det fremgår også på vores hjemmeside. I accepterede ikke vores svar, selvom vi forklarede jer det flere gange, og I lavede en stor diskussion med os, fordi I stædigt holdt fast ved at I ville indløse alle 3 gavekort på samme tid. Vi måtte forklare det samme flere gange, og I nægtede stadig at acceptere vores regler for gavekort.
Det er jf. Smartbox regler op til den enkelte restaurant hvor mange gavekort de vil indløse ad gangen.
Det er desuden ikke helt korrekt at vi truede jer med politiet, da I spurgte til hvorfor I ikke var blevet informeret korrekt - men når I siger, at I ikke vil betale regningen, bliver vi jo nødt til at informere jer om at det i så fald vil resultere i en politianmeldelse, hvis I vælger at forlade caféen uden at betale.
Vi er kede af den ærgerlige oplevelse.

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og planlægning til barnedåb

Vi deltog i en barnedåb, hvor forældrene til dåbsbarnet havde betalt ekstra for at leje hele caféen til deres gæster. Desværre blev oplevelsen præget af en række problemer fra start til slut.

Maden var forsinket, og de velkomstdrinks, der blev serveret, indeholdt alle alkohol – på trods af at restauranten på forhånd var informeret om, at der ville være mange børn til stede. Det virkede uprofessionelt og dårligt planlagt.

Selvom der var betalt for eksklusiv adgang til lokalet, blev faderen til dåbsbarnet flere gange mødt af almindelige kunder og henvendelser under arrangementet. Det skabte unødig stress på en dag, der burde have handlet om familien og fejringen.

Da der blev stillet spørgsmål til den forsinkede mad og den mangelfulde planlægning, reagerede personalet – inklusive ejeren – defensivt frem for løsningsorienteret. Forældrene forsøgte hele tiden at holde en ordentlig og respektfuld tone for at undgå en konflikt foran deres gæster, men det blev ikke mødt på samme måde.

På et tidspunkt blev der endda sagt: "Sæt dig nu bare ned og hyg dig," i en nedladende tone, som man ikke forventer at blive mødt med som betalende kunde.

Samlet set var servicen langt under det niveau, man bør kunne forvente ved et privat arrangement, særligt når der er tale om en barnedåb og der er betalt ekstra for særlige rammer. Det er svært at anbefale stedet på baggrund af denne oplevelse.

23 May 2026

Reply from Nöah

Hej Rikke. Vi vil først og fremmest gerne understrege, at der ikke er tale om at forældrene har betalt ekstra for at leje hele caféen. Forældrene har kun betalt kuvertpris for mad og drikkevarer.
Der er således ikke tale om, at der er “betalt ekstra for særlige rammer” eller betalt for “eksklusiv adgang til caféen”.
Vi har tydeligt informeret om, at der fortsat vil være udendørs servering under arrangementet, og at vi ikke vil holde det indendørs areal lukket, hvis antal af gæster ændrede sig væsentligt. I dagene op til arrangementet frafaldt der 16% af deltagerne, hvilket for os er et væsentligt antal. Derfor sad der stadig 4 mennesker i den helt anden ende af caféen - resten var udendørs.

Vi mener desuden, at det er direkte misvisende, at du skriver, at forældrene forsøgte at holde en ordentlig og respektfuld tone. Vi oplevede en yderst nedladende og anklagende tone, og vi blev både truet med advokat og at vi ville blive videooptaget, og vi blev grinet hånligt af. Vi blev flere gange afbrudt i serveringen, fordi den ene part af forældrene ville diskutere med os. Derfor blev vi nødt til at bede vedkommende sætte sig ned, da opførslen var ubehagelig og uacceptabel.
Det var faktisk på grænsen til, at vi ville bortvise vedkommende fra caféen - men vi ønskede naturligvis ikke at det skulle ende sådan, da det trods alt var et arrangement, og vi stadig ønskede at give jer en god oplevelse.

Der var alkoholfrie drinks til børn og gæster under 18 år - det har vi også oplyst forældrene om, og det var aftalt. Da vi havde lavet alle velkomstdrinks med alkohol til de voksne, ville nogle af de voksne også pludselig have drinks uden alkohol. Dette var ikke aftalt - og dette ville vi gerne have været informeret om på forhånd.
Maden blev serveret præcis 12 minutter efter det tidspunkt vi havde aftalt med forældrene - det mener vi ikke kan have påvirket jeres oplevelse betydeligt.

Vi er ærgerlige over din negative anmeldelse, da vi ikke mener at den er baseret på, hvad der faktisk skete.

Selskab hos Cafe Noah.

Vi afholdt et selskab hos Cafe Noah, som på dagen valgte at udfordre den aftale vi havde indgået med dem, samt at udfordre alle gængse b2c samhandelslovgivninger og et normal serviceniveau på en cafe/restaurant.

Vi havde bestilt og betalt for 2 timers lukket cafe med buffet, til en barnedåb.
På dagen hvor alt var betalt forud, nægtede Cafe’ens personale imidlertid at anerkende aftalen og valgte at holde åbent for servering for gæster fra gaden. Hvilket betød at vores selskab på 28 personer, blev en sekundær prioritet for det i for det i forvejen meget utrænede personale.
Således blev selskabet afviklet midt mellem køer af bargæster og øvrige spisende/drikkend gæster fra gaden.
Buffeten blev anrettet 20min senere end aftalt.
Personalet valgte at optrappe den uholdbare situation ved gentagne gange at optråde truende og højrøstet, Ifm. med vores henvisninger til den skriftlige og betalte aftale.
Besøget hos Cafe Noah endte med en meget dårlig oplevelse I bagagen, samt Cafe Noah’s krav om merbetaling for postevand der var stillet på bordene, og for sodavand og juice der var bestilt af cafeens øvrige gæster.
En anmeldelse hos relevante klageinstanser er sat I proces.

23 May 2026

Hej Jonas
Vi havde tydeligt informeret jer i vores aftale om, at der fortsat ville være udendørs servering under jeres arrangement. Det indebærer jo selvsagt, at gæster kommer ind og bestiller, betaler, bruger toilettet mv.
Det havde I så ikke lige forestillet jer - men vi mener dog ikke, at der er sket noget urimeligt eller vildledende her.
Vi havde desuden meddelt jer, at hvis antallet af gæster ændrede sig væsentligt, forbeholdt vi os retten til at holde det indendørs areal åbent. Der frafaldt 16% af gæsterne, hvilket for os er et væsentligt antal. Vi kan herudover informere om, at jf. retningslinjer fra Horesta kan 10% reduktion i antal gæster betragtes som væsentligt. Vi mener derfor ikke, at vi har handlet unfair ift. aftalen vi har indgået.
Der sad ved arrangementets start 4 gæster i den helt anden ende af caféen, som gik under arrangementet, hvorefter der ikke var flere siddende gæster indendørs udover jer.

Vi vil gerne understrege, at I ikke har betalt nogle tillæg for at have privat adgang til hele caféen. I har kun betalt kuvertpris for buffet og drikkevarer.
De drikkevarer, som var inkluderet, var tydeligt specificeret i aftalen - på dagen begyndte jeres gæster dog selv at tage drikkevarer fra vores køleskab, åbne og skænke dem selv. Ingen af drikkevarerne i køleskabet var inkluderet i jeres aftale. Og køleskabet er ikke beregnet til, at gæster selv tager og skænker drikkevarer herfra.
Derfor må vi naturligvis opkræve betaling for de drikkevarer, som ikke er inkluderet.

Din opførsel og tone over for os var yderst uacceptabel. Du talte nedladende og anklagende, du truede os med advokat, og du grinede hånligt af os og sagde, at du ville filme os.
Vi tolerer ikke, at hverken vi eller vores personale bliver talt til på denne måde.
Det er direkte misvisende og ukorrekt, når du skriver, at “Personalet valgte at optrappe den uholdbare situation ved gentagne gange at optråde truende og højrøstet” - det var jo reelt dig selv, der opførte dig sådan.
Vi prøvede flere gange lukke diskussionen ned og vise vores mailkorrespondance og den aftale vi havde indgået, men det var meget svært at få dig til at afslutte diskussionen, hvilket desværre tog fokus fra gæsterne i selskabet.

Maden blev forsinket præcis 12 minutter, hvilket vi dog ikke mener kan have påvirket jeres oplevelse i betydelig grad. Som sagt skyldtes en del af forsinkelsen, at du blev ved med at diskutere med os, i stedet for at sætte dig ved bordet.
I havde på forhånd ikke ønsket et bestemt tidspunkt for maden - det var noget vi havde ringet sammen om dagen forinden, og vi havde derfor blot kun en løs aftale omkring et cirka-tidspunkt. Så at du pludselig går meget op i dette tidspunkt er kun mudderkastning.

Vi havde endda på vores regning pyntet bordene op til jer med blomster, selvom I ikke ønskede at betale ekstra for blomster. Dette blev ikke værdsat af jer. Vi fik hverken et tak eller farvel, da I var færdige. Pludselig forlod I og resten af selskabet bare caféen - og den ubetalte regning… Derfor var vi desværre nødt til at opsøge jer på stranden for at bede jer komme tilbage og betale regningen for ekstra drikkevarer, som jeres gæster havde bestilt/taget.

Det passer heller ikke, at personalet var utrænet. Det var personale, som har stor erfaring med at arbejde i caféen. I gjorde dog ikke vores arbejde lettere for os, da I bl.a. lod jeres børn sidde midt i indgangen til døre, hvor vi ofte gik frem og tilbage.

Vi er uforstående over for, at I vælger at holde jeres selskab på en café, hvor I er blevet informeret om at der er åbent for udendørs servering, hvis I ikke ønskede andre gæster i nærheden af jeres selskab. Så burde I måske have valgt et selskabslokale - eller reelt betale et tillæg for at leje en hel restaurant eller café. Det havde så givet en hel anden pris for jer.

Vi ser frem til at høre, hvor langt i processen I er med klageinstanserne. Vi mener bestemt ikke, at vi har handlet forkert ift. aftalen.

Rated 1 out of 5 stars

Sørgelig oplevelse - sløset og dårlig service

Jeg havde købt nogle sweet deals på brunch. Desuden havde jeg reserveret bord til fire. Da vi kom var der allerede folk i kø som brokkede sig over at de ikke havde fået mad efter 1,5 time. Vi bestilte og inkl. kaffe og the. Efter 25 min gik jeg op for at spørge efter drikkevarerne. Hun var så uforskammet og havde end ikke tastet ordren ind på det tidspunkt. Da een anden stod i kø for at betale og havde ventet ved bordet i 25 min og pænt forklarede at de kunne da i det mindste beklage deres dårlige service blev ejeren - sagde hun selv hun var - en mørk dame hamrende irriterende- det endte med hun sagde jeg kunne få pengene retur .. men det håber jeg så sweetdeal kan sørge for. Der var beskidt porcelæn og service på tomme borde og ja - vi fik intet af hvad vi bestilte. Gik andet sted tæt på og der gik fem min. så fik vi drikkevarer. Pinlig service og pinlig opførsel fra helt ukompetent personale hos café Noah .. sørgelig oplevelse !

3 May 2026

Hej Jeannie
Vi beklager din dårlige oplevelse - det var et enormt uheldigt sammenfald mellem mangel på personale og travlhed. Vi prøvede at følge med så godt vi kunne, men vi er kun mennesker - og som du ved opstod der desværre lang ventetid, hvilket vi også informerede dig tydeligt om allerede da du ankom til caféen.
Det hjælper ingenting, at du bliver sur og råber af os og opfører dig urimeligt. Det gør jo altså ikke, at tingene går hurtigere. Desuden fik du refunderet dine penge for dit værdibevis - selvom I havde drukket en kande isvand på vores regning.
På grund af din uacceptable opførsel er du ikke velkommen på caféen længere.

Rated 1 out of 5 stars

Min veninde og jeg ankom kl 11 og…

Min veninde og jeg ankom kl 11 og bestilte kaffe og brunch. Vi fik at vide der var lidt ventetid.
Efter 30 min. kom kaffen og yderligere 15 min. senere kom brød og smør som man betaler ekstra for.
Efter 1 time og 20 hvor resten ikke var kommet og vi havde påtalt dette to gange valgte vi at annullere bestillingen da vi ikke havde tid til at vente længere.
Vi gik op til baren og meddelte dette og sagde at vi ikke tænkte vi skulle betale for den kaffe vi havde drukket ca 50 min. tidligere, da det havde været en virkelig dårlig oplevelse.
Den unge og venlige servitrice kunne ikke tage stilling til dette og hentede en meget ubehagelig kvinde fra køkkenet som åbenbart bestemte. Denne kvinde var på ingen måde lydhør over for vores oplevelse, at vi havde ventet i nu halvanden time og kaldte det for tyveri hvis ikke vi betalte. Vi turde ikke andet af frygt for hvad denne kvinde var i stand til.
Vi ærgrer os over vi ikke fik læst på trustpilot inden vi aftalte at mødes på Nöah.

3 May 2026

Hej Mette
Vi beklager meget, at I havde en dårlig oplevelse - det var et meget uheldigt sammenfald mellem travlhed og mangel på personale pga. uforudsete hændelser.
Det er naturligvis ikke sådan det skal være, og vi prøvede at gøre alt vi kunne for at følge med, men vi havde simpelthen ikke hænder nok. Det var hverken en god oplevelse for vores gæster og for vores personale.
Når det er sagt, medfører forsinkelse ikke automatisk gratis drikkevarer. Og det er klart, at hvis man insisterer på ikke at betale sin regning for drikkevarer man har fået, så sidestilles det med tyveri. Resten af jeres ordre annullerede vi.

Skidt oplevelse

Ankom på et tidspunkt, hvor der ingen gæster var i cafeen. Havde meget brug for et toilet, men fik at vide, at toilettet kun var til gæster (hvilket der - måske forståeligt nok - ingen var af). Som svar på, hvorfor det forholdt sig sådan, fik jeg at vide, at deres cisterner ikke kunne klare det!!!!! Til grin. Jeg kan ikke anbefale en cafe med så dårlige cisterner 🤣

21 March 2026

Kære Lars
Vi har tydelige skilte på samtlige døre om, at vi ikke bare låner toiletterne ud til tilfældige forbipasserende, men kun til vores gæster. Du ville ikke købe noget hos os, og derfor lånte vi heller ikke toilettet ud til dig. At du så bagefter går ind og laver en dårlig anmeldelse, når du ikke reelt har været gæst hos os, synes vi er ret mærkeligt...

Rated 1 out of 5 stars

Ubehøvlet betjening og alt for lang ventetid

Virkelig lang ventetid på maden, mere end en time -selvom det er simpel mad.
Vi blev mødt med aggression fra manageren da vi pænt spurgte om vi måske kunne få postevandet gratis nu vi havde ventet så længe. -Det var for meget at bede om, fik vi at vide, om sommeren kunne man vente i 2,5 time på sin mad -sagde hun somom hun var stolt af det.
Ingen smil ingen imødekommenhed.
Var vi blevet mødt med en venlig tone, var vi muligvis kommet igen, men den måde der blev talt var uacceptabelt.

Hej Julie
Vi beklager, at I oplevede lang ventetid på jeres mad. I kom på et uheldigt tidspunkt, hvor vi havde haft rigtig travlt og derfor havde manglet varer. Vi husker, at vi også løbende beklagede flere gange over for jer og forklarede jer situationen.
Vi kunne ikke tilbyde jer gratis drikkevarer, da I kom på et tilbud, hvor I havde fået betydelig rabat på jeres mad i forvejen. Desuden betyder forsinkelse jo heller ikke automatisk gratis drikkevarer.

Skrækkelig personale

God mad, skrækkelig betjening.
Ventede over en time på min mad.
En af tjenerne/manager vaper indendørs både bag baren og i køkken området.

Kommer der aldrig igen. Og vil anbefale folk at spise andre steder hvor personalet er behageligt...

Rated 2 out of 5 stars

Dårlig service, middelmådig brunch.

Det er lang tid siden jeg har oplevet SÅ uinteresseret personale. Det virkede nærmest som om det var lidt iriterende at der faktisk var kunder i butikken. Folk måtte selv gå til skranken og selv der opstod der nærmest kø, da ingen bag disken gad kigge op.

Selve brunchen var heller ikke imponerende. Meget små retter, der total manglede kvalitet. Røræg der var nærmere ægge smulder og ét stykke kalkun bacon som en hel ret. Alt i alt i meget skuffende oplevelse, når man bruger mere end 1000 kr på 3 personer.

Rated 5 out of 5 stars

Spændende og frisk svar på en brunch

Min kæreste og jeg besøgte den hyggelige Café Nöah d. 19/2 da vi hørte der var kommet ny ejer til.
Deres brunch udvalg var spændend op e og super indbydende, og med mange små detaljer som viser at en brunch ikke altid behøver være æg og bacon.

19 February 2026

Take a closer look