See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nicky er fantastisk til at hjælpe med mine huse. Jeg kunne ikke have undværet ham i denne byggeproces og med så mange bolde i luften.

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan varmt anbefale Nicky. Han var god til at lytte til vores idéer og fik dem tegnet ind på en måde, så vi kunne se mulighederne i praksis. Han var fleksibel i forhold til standardløsningen og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super god og hurtig behanling, hurtig respons på div. mail og tlf opkald meget profesionel behanling, behagelig og informativ samtale omkring sagen og dens gang. kæmpe hjælp til at få styr på v... See more

Company details

1. Architecture Firm
  2. Drafting Service

Written by the company

Danmarks billigste lovliggørelse Står du over for at skulle have godkendt en bygning eller en ændring, der allerede er foretaget uden, at du har fået den nødvendige byggetilladelse fra kommunen? Så er vi her til at hjælpe dig! Hos nyBBR.dk forstår vi, at lovliggørelse hos kommunen kan være en uoverskuelig opgave for mange boligejere. Processen involverer teknisk dokumentation, juridiske krav og omfattende papirarbejde - alt sammen områder, der kræver specialiseret viden og erfaring. Derudover er processen ofte langsommelig, men med vores indgående erfaring med kommunale procedurer og krav kan vi sikre dig den hurtigst mulige sagsbehandling hos kommunen. Med mange års erfaring og personlig rådgivning via en fast kontaktperson, holder vi dig opdateret gennem hele forløbet og sørger for, at din lovliggørelse gennemføres professionelt, effektivt og uden skjulte omkostninger. Vi varetager alle led i processen og kan lovliggøre både anvendelsesændringer, tilbygninger, nyopførelser og sekundære bygninger til en fast pris, så der ikke dukker uventede overraskelser op. Vi starter med en gratis, uforpligtende vurdering. Herefter kommer vi ud til dig, foretager digital opmåling og tager hånd om alle trin i processen – indtil du får en afgørelse fra kommunen.

4.7

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig ekspedition og professionel tilgang

Nicky har hjulpet os med at lave tegninger af vores tilbygning til vores sommerhus. Nicky møder som aftalt på adressen, er grundig i sine optegnelser og sender hurtigt det nødvendige materiale, som skal videre til kommunen. Hurtig ekspedition og professionel tilgang 😊.

28 November 2025

Kære Dorthe

Det var en fornøjelse at optegne jeres fine sommerhus. God vind med den videre proces :)

Rated 5 out of 5 stars

Det var virkelig super service og…

Det var virkelig super service og hurtigt job.Super flinke folk.Det gik meget hurtigere end jeg havde håbet på,kun positiv oplevelse.Hilsen Allan Østergaard.

27 November 2025

Reply from nyBBR.dk

Dejligt at høre, Allan. Det var en fornøjelse at hjælpe med at få jeres udestue lovliggjort.

venlig

venlig - dygtig- hurtig - ok pris.

26 November 2025

Reply from nyBBR.dk

Tak for et godt samarbejde, Jesper.

Vi er super tilfredse!

Vi har oplevet et rigtig fint samarbejde, og Nicky har været meget hurtigt til at fange vores ønsker og virkelig gode ideer. Vi er super tilfredse med det resultat, Nicky har lavet til os.

15 April 2025

Reply from nyBBR.dk

Dejligt at høre, Kurt. Tak for den fine anmeldelse. Det var også en fornøjelse at arbejde sammen med Jer. Dbh, Nicky

Rated 5 out of 5 stars

Nicky er hurtig, dygtig og rimelig pris👍

Nicky er hurtig, grundig og præcis. Nicky kom ud og så huset, så han havde en fornemmelse af hvad er som er vores ide. Vi har brugt ham til rentegning af egne ideer og det har fungeret fint.

3 March 2025

Reply from nyBBR.dk

Tusinde tak for de pæne ord, Jesper. Det var en fornøjelse at være med på jeres projekt. God vind med byggeprocessen.

Dbh,

Meget hurtig

Meget hurtig, og gennemtænkt udførelse af alle detaljer, er nemme at komme i kontakt med, og er super samarbejdes dygtige.

16 December 2024

Tusinde tak.

Godt arbejde hurtigt

Godt arbejde hurtigt

29 October 2024

Reply from nyBBR.dk

Tak Preben. Det var en fornøjelse at samarbejde med dig og at tegne dit flotte hus. Vi glæder os til at komme forbi og se det færdige resultat en dag!

Har kun godt at sige

Har kun godt at sige, meget lydhør over for ændringer og hurtig med nye tegninger. De bedste anbefalinger herfra.

3 July 2024
Unprompted review

Reply from nyBBR.dk

Tak, Helle. Og tak for at jeg måtte være med på jeres flotte sommerhus.

Rated 5 out of 5 stars

Det var et super forløb med…

Det var et super forløb med Onlinetegnestue omkring,
en lidt kompliceret færdigmeldings sag af vores hus.
Man var orienteret og tryg gennem hele processen.
godt gået!

12 April 2024

Reply from nyBBR.dk

Godt at høre, Jack. Dejligt at færdigmeldingen gik så hurtigt igennem.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastik kompentente og engagerede.

Fantastik kompentente og engagerede.

Suveræn proces med styring og overblik.

Altid hurtig til at svare, overholde deadlines og komme i mål.

Alt i alt en perfekt håndtering af vores projekt.

20 December 2023
Unprompted review

Reply from nyBBR.dk

Tusinde tak for de pæne ord. Det har været en fornøjelse. Jeg glæder mig til at komme forbi og se jeres tilbygning 🙏

Professionel og proaktiv rådgivning

Rigtig god, professionel og proaktiv rådgivning omkring opstart af byggeprojekt samt grundig gennemgang med færdigmelding af projektet. Online Tegnestue får de varmeste anbefalinger.

14 March 2023

Reply from nyBBR.dk

Tak for anmeldelsen, Kim. Det var en fornøjelse både at tegne din tilbygning og at lave færdigmeldingen til sidst.

Vh,

Super proces

Super proces, kom rundt om alt jeg skulle bruge og hurtig aflevering til aftalt tid og pris

1 November 2023

Reply from nyBBR.dk

Tak for anmeldelsen, Thomas. Det var spændende at lave tegningerne af dit rækkehus med alle de særmål, det indebar. Jeg håber du får et godt resultat og, at du kan bruge os på andre projekter igen.

Dbh,

Take a closer look