Loevborg Biler Reviews 15

Company details

1. Car Dealer
  2. Auto Market

Written by the company

Kundetilfredshed er af yderste vigtighed for os. Vi er særdeles kritiske, når vi håndplukker biler til LØVBORG's kunder. Vi bruger også meget tid på at spørge ind til kundernes bilønsker og -behov, så vi er sikre på, at vi matcher disse. Vi kan med både ydmyghed og stolthed sige, at vi har en stadig voksende samt trofast kundeskare, som er det sikre bevis på dette.. Hele tiden arbejder vi på, at kunne tilbyde kunderne det bedste, der er tilgængeligt på markedet for lettere tilkørte eksklusive biler. Vi ønsker, at kunderne får mest mulig værdi og kvalitet for de investerede midler.

4.1

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Personalet er professionelt

Personalet er professionelt, venligt og ærligt, og de tager sig virkelig tid til at rådgive og hjælpe. Man føler sig mødt med respekt og en ægte interesse.

Jeg kan kun anbefale Løvborg Biler til andre, der sætter pris på god og troværdig service.

4 February 2026

Arrogant som i Pretty Woman

Var lige forbi for at kigge på en Mercedes.
Hold da kæft en arrogant kundeservices.
Der blev talt til os som om “ I har ikke råd til noget her”
Blev irettesat da jeg støttede min op af en bil men kommetaren “pas på det der en bil til 1.5 mill” - den kan godt stå selv.
Ikke rart sted - her var vi ikke fine nok til at købe bil.

24 April 2025

Reply from Loevborg Biler

Jeg går ud fra, det var din mand, vi talte med under besøget. Jeg er ked af, hvis I følte jer talt ned til – det er bestemt ikke vores intention at få nogen til at føle sig uvelkomne.
Når det er sagt, så er vi meget bevidste om at passe på de biler, vi har stående – hvor selv små ridser kan koste rigtig mange penge. Da jeg så, at der blev lænet sig kraftigt ned over motorhjelmen på en Porsche til 1,7 mio. kr., reagerede jeg med en klar besked – og det vil jeg også gøre igen i samme situation.
Vi er passionerede omkring vores biler og tager det alvorligt, når de behandles på en måde, der kan skade dem – også selvom det ikke er med vilje. Jeg forstår, at det kan føles som en irettesættelse, men det handler om respekt for det, vi arbejder med hver dag.
Det er ærgerligt, at oplevelsen fik jer til at føle jer uvelkomne, for vi mener, at alle er velkomne her – uanset om man kommer for at købe, kigge eller bare sparke dæk. Vi tager kritikken til efterretning og vil bruge den til at blive endnu bedre til at balancere passion og service.
Konklusionen herfra er: Jeg fik et kæmpe chok da jeg så en granvoksen mand nærmest ligge henover hjælmen, - og forstår ikke at nogle kan have så lidt respekt for andres ting. Samtidig undrer det mig, at han ikke selv ligger navn til anmeldelsen.

Rated 5 out of 5 stars

Har leaset en flot og lækker firmabil…

Har leaset en flot og lækker firmabil igennem Løvborg Biler og har fået en fantastisk service og en meget professionel behandling.
Har de bedste anbefalinger til denne meget luksuriøse bilforretning :-)

16 April 2025

Reply from Loevborg Biler

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med både bilen og den service, vi har leveret. Det betyder meget for os, at du har haft en så positiv oplevelse og deler den med andre kunder.
De bedste hilsner,
Løvborg Biler

Rated 5 out of 5 stars

God service og yderst hjælpsomme sælgere

Jeg havde små problemer, som skulle tjekkes ved min leasing bil. Jeg fik hurtig og effektiv hjælp, og problemet var løst med det samme. Igen oplever jeg kun god service her! De er meget hjælpsomme! Kan kun anbefale dette sted.

18 March 2025

Fantastisk bilhandel

Fantastisk bilhandel – igen!

Jeg har endnu en gang haft en fremragende oplevelse med Løvborg Biler. Dette er ikke første gang, jeg køber bil her, og hver gang har servicen været i top!

Personalet er professionelt, venligt og ærligt, og de gør virkelig en indsats for at finde den rette bil til ens behov. Hele processen – fra rådgivning til køb og levering – har været problemfri og tryg.

Bilen lever helt op til mine forventninger, og jeg kan kun anbefale Løvborg biler til andre, der leder efter en pålidelig bilforhandler. Jeg kommer helt sikkert igen!

5 stjerner herfra!
Line Staxen

16 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super service og fed bil

Jeg købte en GLE350de, som skulle have rettet lidt småting, og der blev gjort uden problemer. Jeg var hele tiden informeret om forløbet, og da jeg hentede den stod den og funklede som ny, selvom den var 8 gammel. I ugerne efter var der et par gange hvor bilen lugtede fælt efter kørsel og der kom sort røg ud af udstødningen. Bilen blev kørt til tjek uden diskussion, og det viste sig blot at være regenereringen der var kørt flere gange. Alt i alt en super oplevelse

17 January 2025

Vejledning og service altid helt i TOP hos Løvborg

Fredag den 17. januar 2025 fik vi overdraget en top-klargjort Mercedes EQC400 fra 3. måned 2023. Forløbet frem til overdragelsen har været optimal og vejledningen omkring handlen har været i TOP. I handlen fik vi tillige afhændet en AUDI, som vi havde anskaffet i starten af 2024, ligeledes hos Løvborg. Også denne proces var omgærdet med professionalisme fra Løvborgs side. I vores virksomhed har vi i alt haft glæde af 4 velkørende biler anskaffet hos Løvborg gennem årene......

17 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vil ikke anbefale bilforhandleren til andre

Vi skulle have ny bil, og kørte forbi Løvborg biler 2 gange. Begge gange følte vi os utrolig dårlig behandlet.

Vi måtte ikke prøvekøre en bil før der var udarbejdet et udkast til et tilbud ift. at 2 andre biler skulle gå i bytte ved en evt. handel. Yderligere var begge sælgere (ejer og søn) meget arrogante i deres facon, og tog sig ikke tid til os.

Vi vil ikke anbefale stedet til andre.

8 November 2024

Reply from Loevborg Biler

Her er vi rigtig kommet i menneske hænder, af nogle som kun ønsker at svine butikker til som ikke lige opfylder deres ønsker. De har lagt stribevis af dårlige anmeldelser op på deres Trustpilot og Google konto til alle mulige forretninger, - alle negative. Selv pizza bude får en sværte, stakkels de butikker som får deres besøg.
Arrogant er vel det første ord der popper op når man skal forsøge at sige noget negativt om andre, det er bare for nemt og så er det omkostnings frit. Siden loven om vanvidskørsel så dagens lys, hvor vi har en reel risiko for at miste vores biler ved prøvekørsel (der er også andre grunde, - forhør dig gerne om disse), - er vi nødsaget til at begrænse disse prøvekørsler til når der er en seriøs baggrund, for netop en prøvekørsel. I dette tilfælde ville kunden prøvekøre en Mercedes EQV, men endte op med at købe en Kia, så vore antagelser var altså rigtige – ikke at sende bilen ud på en unødig prøvekørsel. Ny vogns forhandlerne har demobiler indregistreret til formålet, det en forpligtigelse som følger med når man sælger nye biler, - det gør vi jo ikke. Vi passer godt på vores biler, - da de jo kun er til ”låns” indtil de får ny ejer.
Løvborg Biler har eksisteret i 15 år, og de få dårlige anmeldelser vi har fået i hele perioden, er alle bemærkelsesværdig nok fra folk vi ikke har handlet med. Det ville selvfølgelig være rart om vi kunne gøre alle tilfredse alligevel. Vi har et godt ry i branchen, hvor vi er kendt for at leverer kvalitet fra øverste hylde og har til dagligt et tæt og godt samarbejde bla. med Mercedes Hessel da vi især sælger mange Mercedes biler, - som vi også køber i Mercedes butikker i udlandet, netop for at alt skal være tip top. Det er helt ekstremt hvor langt nogle er parat til at gå i deres udtalelser, - for at svine andre til, - det er direkte usandt som det her beskrives. Blandt andet at man skal underskrive en købsaftale før man kan prøvekøre en bil, - men det er klart som beskrevet ovenfor,- der skal være et seriøst formål med en prøvekørsel.
Ved spørgsmål i denne sag, står vi gerne til dispossition.

Service i topklasse!

Service i topklasse!

Har nu fået fat i min nr 2 bil fra dette sted, og jeg kan kun sige at begge gange har været en 10/10 oplevelse!

Der er et super udvalg af fine biler, så man er sikker på at finde lige præcis den som passer til ens behov.

Der bliver taget god hånd om kunderne og rigelig tid bliver der taget til alle de spørgsmål man har og prøvekørsel!

Det her er med sikkerhed min go to bilforhandler!

4 December 2024

Reply from Loevborg Biler

Stort Tak for din anbefaling og de rosende ord om vores forretning.
Vi siger Tak for endnu en bilhandel med dig, du ønskes herfra et Stort Tillykke med den fine Mercedes.

Rated 5 out of 5 stars

Ordholdenhed, og punktlighed… Fæ= fair og ærlige

Hold da op en god service, og med en troværdighed uden lige. Vi startede med en opringning vedr. priser, og blev besvaret på en behagelig måde, og med en stor åbenhed.
Vi aftalte derefter en mødetid hvor begge medejere deltog, og igen utrolig behagelig og rolig troværdig behandling.
I dag afhentede vi så en bil, og uha hvor betænksomt afleveret.
Isat p-skive, og fyldt op med brændstof, samt endnu en forklaring, og afslutningsvis. Skriv endelig, såfremt der opstår spørgsmål.
Vi er meget tilfredse med hele forløbet, og kan kun opfordre andre til, at starte med en opringning, og bede om et møde, så er der nemlig god tid, og ingen salgssmarte bemærkninger, men handel i øjenhøjde. Vi giver denne forretning vores kraftigste anbefalinger, samt held og Lykke fremover.. … de er nu dejlige de jyder!!!

3 December 2024

Hej Michael
Endnu engang stort tillykke med den flotte Mercedes.
Vi takker for de pæne ord.
Det har været en fornøjelse at handle med dig, og vi håber at se både dig og bilen igen.
God vind til dig fremover – som vi siger i Jylland.

Fiktive tal på bilbasen

Den eneste forhandler på Bilbasen der skriver fiktive tal i førstegangsydelse og total for løbetiden. Jeg går derfor i en stor bue udenom Løvborg biler, når jeg skal vælge min næste bil.

20 June 2024

Take a closer look