Freelifer - Autocamper Rejser Reviews 53

TrustScore 4 out of 5

4.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tyrkiet 2026 og Marokko 2025 Spændende måde at møde fantastiske lande på. Mega hyggeligt med mange rejsevenner. Vi har altid følt os i “gode hænder” og fået al den hjælp og vejledning vi havde br... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tusind tak for en helt igennem super dejlig tur til Marokko. Både jeres fantastiske research og rejsebog, Karin og Simons turledelse og vore rejsefæller har givet os minder for livet og gode venner. M... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dejligt at Trustpilot fungerer. Vi skrev en anmeldelse i marts 2025 som Freelifer har forsøgt at få slettet via Trustpilot her i april 2026 - heldigvis uden held. Vi står 100% ved det tidligere skrev... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tyrkiet 2025 Hvis du vil opleve det Tyrkiet man ikke ser når man rejser charter. Vi har set området og kulturskatte vi ikke viste fandtes i Tyrkiet Vi fik mulighed for fællesskab og individuel o... See more

1. Tour Operator
  2. Cultural Tours Provider
  3. Retirement Community
  4. Recreational Vehicle Rental Agency
  5. Tour Agency
  6. Travel Agency

Written by the company

Vi er et nordjysk firma, der planlægger og arrangerer rejser for autocamper entusiaster. Alt er planlagt. Og vores ture kan ses på www.freelifer.dk autocamper rejser. Vores rejse gæster er normalt mellem 50 og 80 år og har kørt i mange forskellige typer autocampere og vans - alle rejsende er velkomne. Autocamper kan være lejet eller ejet. Man kan have hund med. Der er mange oplevelser inkluderet i vores rejser, men alle er fri til at køre i eget tempo.

4.0

1-star

Replied to 81% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Fantastisk tur til Marikko

Fantastisk tur til Marikko med mange unikke oplevelser. Alt var tilrettelagt og alt klappede. Turlederne Annemette og Kim var super engagerede og skabte en dejlig stemning i gruppen. Dejligt at vi kunne køre hver for sig og alligevel have det så hyggeligt når vi var samlet. Som eneste deltager kørte vi i campervan, hvilket fungerede fint da alle overnatninger var på campingpladser. Kan stærkt anbefales.

camper tur Marokko okt / nov 2023

Marokko 11 okt. 2023
Helt fantastisk oplevelse, 28 dages rundrejse i Marokko - 16 campere
Stort tak til vores helt enestående guider Annemette og Kim - en meget flot gennemført tur på 2800 km. Hvor hver dag har været et væld af indtryk og et meget spændende rejseland med en venlig, smilende og hjælpsom befolkning.
Vi var nok ikke taget på egen hånd til Marokko, men i en gruppe med campere og hvor alle pladser er forberedt samt det hele beskrevet i en rejse bog med vejledning og koordinater har det været super nemt at gå til. Derudover har vi fået en masse nye campervenner og knyttet varme venskaber. De der har været med på turen har i den grad været positive og indstillet på at vi alle har haft en formidabel tur - på turen havde vi også vores hund med - Border terrier på 3 1/2 - og det forløb problemfrit

Reply from Freelifer - Autocamper Rejser

Tusind tak for den helt fantastiske anmeldelse Kaj, Yvonne og Asta :) <3 Vi er så taknemmelige for både de skønne ord, ros og betænksomhed, men bestemt også det eventyr vi har haft sammen med jer og aldrig vil glemme <3

Fantastisk tur til Marokko med Freelifer

Vi vil gerne anbefale at ta
‘på tur med Freelifer Autocamperrejser.
Annemette og Kim er fantastiske guider. De er så søde og hjælpsomme begge to. 😍😍
Turen til Marokko har været en eventyrlig rejse i 28 dage.

Reply from Freelifer - Autocamper Rejser

Tusind tak for 5 stjerner og smukke ord og ros fra Sønderjylland :) <3 Hvor er vi heldige, at vi kom afsted sammen med så dejlige mennesker. Tak til jer :)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til Freelifer Autocamper Rejser.

Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til Freelifer Autocamper Rejser.👌 Har været med på 28 dages rundrejse i Marokko. En fantastisk oplevelse med meget god planlægning og organisering fra Annemette og Kim. Yderligere er de meget gode guider, som med stor viden og engagement skaber den bedste dynamik i en rejsegruppe.

Reply from Freelifer - Autocamper Rejser

Tusind tak Margith! :) <3 Det er virkelig sødt af jer, at tage tiden til at skrive på trustpilot. Det er vi super glade for. Vi nød det bestemt også sammen med jer <3

Uforglemmelig oplevelse med Freelifer

En rundrejse i Marokko er slut og vil aldrig blive glemt. Jeg kan kun anbefale at rejse med Freelifer og Anne Mette og Kim. Deres kærlighed til Marokko og deres viden om både planter, dyr, og ikke mindst landets historie og kultur er helt fantastisk. Det har været så trygt at være en del af en rejse, arrangeret af dem. Freelifer og Anne Mette og Kim får min varmeste anbefaling.

Reply from Freelifer - Autocamper Rejser

Mange tak til jer Lissy! :D <3 Hvor har vi haft et godt fælleskab og hygge og spandevis af eventyr. I er så gode til at søge ud og finde små afstikkere, der bliver til ekstra krydderi og spændende historier på turen. Tusind tak for de søde ord og kæmpe betænksomhed <3

Rated 5 out of 5 stars

Wauooooo for en fantastisk rejseoplevelse

Wauooooo - for en Marokko rejse
Vores varmeste anbefalinger til Anne Mette og Kim fra
Freelifer - Autocamper Rejser,
Med deres interesse, viden, humør og glæde har de igen lavet en helt unik, spændende og helt fantastisk rejse for os. Vi har fået meget mere end forventet, de er de bedste rejseguider vi nogensinde har haft.
Vi er så taknemmelige for vi tog med på denne tur, fra dag et formåede de at gøre vores rejsegruppe til en velfungerende famile.
Vil du give dig selv en gave - så book din næste rejse hos Kim og Annemette ♥️♥️♥️♥️♥️

Reply from Freelifer - Autocamper Rejser

Tusind, tusind tak Ole! :) Både for de sødeste ord, men bestemt også for at fortælle om trustpilot, så andre kan se vi ikke er farlige at rejse med overhovedet :D Det er vi virkelig glade for. Tusind tak - også for alle de grin og eventyr vi har fået sammen <3

Rated 4 out of 5 stars

Marokko

Det var en rigtig god oplevelse at se marokkokanernes levevilkår på godt ondt og landets varierende landskaber
som vores rejseledere havde formået at hive frem

12 March 2023

Reply from Freelifer - Autocamper Rejser

Det var så dejligt at have jer med! 😍 Tusind tak for jeres flotte anmeldelse 🤗

Rundrejse i Marokko feb/marts 23

Rundrejse i Marokko feb/marts 23
med Annemette og Kim.
Så vel tilrettelagt tur skal man vist lede længe efter.
Forarbejdet var gjort til UG. Alt klappede og fungerede.
Prisen var virkelig fornuftig.
En super oplevelse, som bliver svær for andre udbydere, at leve op til :-)

25 March 2023

Reply from Freelifer - Autocamper Rejser

Tusind tak for jeres smukke og fantastiske svar. Vi siger bestemt alle de samme ting tilbage til jer. De bedste gæster 😍

26 dage Marokko rundt i Autocamper

En fantastisk velorganiseret Marokko tur i Autocamper. Turen bragte os rundt i Atlas bjergene, Saharas ørkensand og de civiliserede byer langs kysten. Guidede ture i Marrakesh, Casablanca og gode vandreture i natur såvel Medinaer, alt velorganiseret.
Tilmed gav turen med de 12 øvrige autocampere nogle gode snakke og venskaber.
Vi kan varmt anbefale formen og rejselederne Annemette og Kim.

15 February 2023

Reply from Freelifer - Autocamper Rejser

I er godt nok nogle dejlige mennesker, og tusind tak for jeres svar og ros. Det er vi så glade for. Vi havde en fantastisk rejse sammen med jer :) <3

Turen til Morocco

Turen til Morocco med 12 andre autocampere, og de dejligste turledere ANNEMETTE OG KIM som gav os de mange uforglemmelige oplevelser på hjul 2700 km i 27 dage blev det til. Vi boede trygt på de mange forskellige campingpladser, blev ført gennem de mange forskellige medinaer med og uden guide, selv på Drommedarridningen havde vi (heldigvis) lokal guide. der blev også knyttet mange venskaber på turen. Det blev en tur der har sat sig på nethinden de dejligste oplevelser.

15 February 2023

Reply from Freelifer - Autocamper Rejser

Tak til jer tre. Det var så fantastisk at have jer med. I forstår virkelig at opleve i nuet og lande i den verden i lige befinder jer i 🤗❤️ tusind tak 😊

Take a closer look