Billighæk Reviews 28

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt 100 Kirsebærlaurbær hækplanter i 170cm og må sige jeg er yderst tilfreds med hele processen samt hækplanterne. Var lidt mistroisk da de var absolut de billigste på planterne, langt und... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fik bestilt kirsebærlaurbær planter til 21 meter hæk. De så helt forfærdelig ud. Håbede det ville hjælpe med vand, men det er simpelthen elendigt. Sendte en mail om det men ingen svar

Rated 4 out of 5 stars

Bestilte 120 hækplanter 80/120 til lev idag, de er ankommet som aftalt. Planterne er flotte med fint rodnet, og er mellem 110/120 alt perfekt. De kan kun anbefales, evt ring først og aftale hvad der l... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte 250 aronia hækplanter først i aug. mdr. Talte flere gange med Tommy - super fin service. Vi var spændte på, om orden blev leveret (med fragtmand) som aftalt 17.10.25 Det gjorde den, og pla... See more

1. Garden Center
  2. Dried Flower Shop
  3. Gardener
  4. Plant Nursery
  5. Wholesale Plant Nursery

Information provided by various external sources

Billige hæk planter er vores speciale.

3.9

2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har købt 500 stk

Jeg har købt 500 stk. Laurbærkirsebær “Novita” i størrelsen 40/60 cm hos Billighæk.dk.
Jeg havde en rigtig god dialog med Tommy undervejs, og hele forløbet gik generelt efter planen. Leveringen kom som aftalt, og planterne var super flotte, friske og sunde.

Der er dog et par ting, som kunne forbedres:

Mange af planterne lå meget tæt på 40 cm, og var derfor i den lille ende af det angivne spænd.

Jeg modtog 497 planter i stedet for 500. Når man betaler pr. stk., ville det være rart enten at få det korrekte antal – eller evt. et par ekstra for en sikkerheds skyld.

Jeg modtog ingen ordrebekræftelse eller besked om afsendelse, hvilket virkede lidt utrygt.

Alt i alt har jeg haft en god oplevelse, og kvaliteten af planterne var høj. På trods af de nævnte punkter kunne jeg helt sikkert godt finde på at handle hos Tommy igen.

12 December 2025

Super...

Var lidt mistroisk da de var absolut de billigste på planterne, langt under halv pris end andre steder jeg havde kigget.
Så jeg kan kun anbefale billighæk

13 November 2025

Super kundeservice

Vi plantede hæk i foråret, men har haft lidt problemer med at få dele af den til at leve. Lettede frustreret skrev jeg til kundeservice med en forsigtig “reklamation / råb om hjælp”, og jeg har modtaget bedre service end man overhovedet kan forvente! Jeg har modtaget nye planter og kvaliteten er i top. Hurtig og ordentlig kommunikation. Tusind tak.

23 October 2025

God oplevelse i firmaet Billig-hæk

Vi var spændte på, om orden blev leveret (med fragtmand) som aftalt 17.10.25
Det gjorde den, og planterne var fine. Så vi kan kun anbefale firmaet til andre.
Prisbillige hækplanter og super service.

17 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Elendig service

Elendig service. Først var fragtprisen forkert fordi virksomheden ikke havde fået opdateret deres SEO. Efterfølgende kunne de ikke levere varerne til den tid der var oplyst på deres hjemmeside. Endvidere svares der ikke på email.

14 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super service, Tommy svarede med det samme og kunne levere hækplanter med det samme da vi fik annulleret vores ordre fra en anden leverandør.

26 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Tak for en god oplevelse Tommy

Vi har netop modtaget vores bestilling fra Billighæk.dk, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Tommy leverede en eminent service fra start til slut. Vi bestilte en bøgehæk i størrelsen 150/175 cm, og vi blev positivt overraskede over, hvor store og flotte hækkene var ved leveringen. Tommy sikrede, at alt gik gnidningsløst, og han var altid tilgængelig med råd og vejledning. Vi kan varmt anbefale Billighæk.dk til alle, der ønsker kvalitetsplanter og førsteklasses kundeservice. Tusind tak til Tommy for en fantastisk oplevelse!

Håber denne anbefaling er brugbar!

24 May 2024

Super super god oplevelse

Håber denne anbefaling er brugbar!

24 May 2024

Rigtig god service!

Rigtig god service!
Hurtig levering.
Fin rådgivning og vejledning.
Nemme at komme i kontakt med.

Jeg købte i november 110 hækplanter, der desværre gik ud (formentlig pga. frost).
Da jeg tog kontakt i løbet af vinteren med min bekymring, talte jeg med Tommy, der sagde at hvis de ikke var kommet igen til foråret, ville jeg få nye planter.
Da hækken desværre var gået helt ud til foråret, ringede jeg til Tommy og kort tid efter fik jeg leveret 110 nye hækplanter. Han skrev inden og vi aftalte en dag, der passede mig.
Alt i alt rigtig god service!
Jeg ved godt hvor jeg vil købe hæk eller andet, næste gang det bliver aktuelt :)

25 March 2024
Rated 2 out of 5 stars

Absolut ikke tilfreds med 17.5 meter…

Absolut ikke tilfreds med 17.5 meter kirsebærlaurbær hæk fik en god pris
Da vi hentede var de pakket . Dog lige en tand mindre end det bestilte ?????
Selv de ansatte kunne forstå jeg var utilfreds. Op ad bakke når man har betalt forud.
Det sjove er dem der stod ved siden af i buret med den størrelse som jeg havde bestilt var 20 cm højere .
Han på stod det var fra samme bur
Højste målte plante incl rod var 97 cm
Så hvis man måler roden med jo jo.
De næste 20 meter der skal sættes .
Bliver købt andetsteds

16 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

Gav Tommy et kald, fik god vejledning. Bestilte 90 Novita i 150-175, som alle er super flotte og næsten alle 175 og godt brede. Tommy skrev en sms aftenen inden at planterne var på vej, og vognmanden havde fordelt planterne ud langs renden. Det er sq i orden.

27 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte 100 hækplanter og fik dem leveret dagen efter. Ydermere er hækplanterne umiddelbart højere end dem jeg bestilte, hvilket er et kæmpe plus. Så derfor et skud ud til Billighæk.dk

5 October 2023

Kvalitet og service!

Bestilte 500+ stk. bøgehæk. Der var 0 stk. som måtte kasseres. Dét synes jeg er god kvalitet!
Rigtig flotte planter i god stand og pænt pakket.
Derudover har vi modtaget rigtig god service fra Tommy, med gode råd og vejledning. Fleksibel levering er også et kæmpe plus!

Helt sikkert et sted vi vil handle igen, når vi mangler planter.

14 April 2023

Is this your company?