Ballerupbowling Reviews 38

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Har nu været der flere gange, problemer med banerne hver gang. Den ene gang var personalet flinke og gjorde alt hvad de ku for at rette op på den dårlige oplevelse. MEN denne gang, fuldkommen uaccepta... See more

Rated 4 out of 5 stars

Min mands 50 års fødselsdag var virkelig en succes. God mad, god betjening og hyggelig minigolf. Personalet var hjælpsomme, imødekommende og forstående. Her er højt til loftet og plads til alle... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt fungerede. Vi holdt fruens runde fødselsdag - vi var mange - i alle mulige aldre. Maden var fortræffelig, og der var rigeligt. Lene og Ditte, der sammen med resten af staben stod for planlægning... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en super hyggelig og festlig familieaften både med bowling, lækker burgermenu og minigolf. Det var de perfekte rammer til mange hyggelige timer med meget hjælpsomme og glade medarbejdere! T... See more

4.1

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

En dejlig julefrokost.

Jeg vil gerne som en af gæsterne ved seniorklubbens julefrokost i dag den 5. DEC 2022 udtrykke min tilfredshed med arrangementet.
Maden har helt i top, personalet meget venlige og kompetente, alt gik således op i en højere enhed. TAK

4 December 2022

Reply from Ballerupbowling

Tusind tak for den utrolig flotte anmeldelse. Jeg er virkelig glad for at I havde et godt arrangement. Med venlig hilsen Ditte Storm

Vi var 27 personer til julefrokost

Vi var 27 personer til julefrokost. Vi havde valgt menu nr 3 og den var virkelig god.
Super betjening og fadene blev fyldt op.
En virkelig god oplevelse

4 December 2022

Reply from Ballerupbowling

Hej Kurt. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er vi virkelig glade for. Tak for jeres besøg - det var en fornøjelse. Med venlig hilsen

Vi holdte et firmaarrangement hos Ballerup Bowling

Vi havde den skønneste aften, med smilende og imødekommende personale der virkelig gjorde deres for at give os en festlig aften, rigtig dejlig mad og skønne drinks. Kan varmt anbefales - det var nu tredje arrangement, jeg har været med til at holde hos dem.

28 October 2022

Reply from Ballerupbowling

Hej Martine. Tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse. Jeg er virkelig glad for at du har taget dig tid til at skrive om den og givet os 5 stjerne. Tusind tak. Med venlig hilsen Ditte

Rated 5 out of 5 stars

En helt gennem god oplevelse

En helt gennem god
oplevelse! Vi holdte min datters 10 års fødselsdag med bowling og mad efter. Vi blev taget godt imod af super venligt personale, og havde en rigtig sjov dag og med god mad. Kan varmt anbefale stedet og vi glæder os til at komme igen.

18 October 2022

Reply from Ballerupbowling

Hej Helle. Tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse. :-). Med venlig hilsen Ditte Storm

Rated 3 out of 5 stars

Misforståelse ødelagde oplevelsen lidt

Nedenstående anmeldelse blev skrevet før jeg kom i kontakt med en meget flink medarbejder, Ditte, hvor vi nu har fået refunderet differencen. Vi har nu betalt det korrekte beløb. Originale besked står nedenunder.

Vi var 4 venner ude og bowle, og havde en online reservation på ca. 410kr. Min ven der betalte havde ikke lagt mærke til, at det beløb vi betalte var godt over 500kr +. Argumentet var, at vi havde "partybowling", hvad så det betyder. Stod ikke i vores online booking (hvor aftalt pris var givet). Udover det, var der så varmt, at sveden dryppede af os. Vi måtte gå udenfor for at køle ned, selvom det var midt i vores banetid. Ellers var fint maskinerne virkede.

14 August 2022

Reply from Ballerupbowling

Hej Valdemar. Det er jeg virkelig ked af - det skal ikke være sådan. Vil du ikke kontakte mig på mail ditte@Ballerupbowling.dk, så skal jeg sørger for at du bliver kompenseret. Det er en stor fejl fra vores side.
Med hensyn til varmen - beklager jeg meget her i hedebølgen. Vi har et stort fladt tag, som suger meget varme, når temp. når op på de 30 grader. Så det er lidt svært at håndtere, når det bliver så varmt. Men vi gør hvad vi kan.

Rated 3 out of 5 stars

Undgå dette sted fra maj til september…

Undgå dette sted fra maj til september - da de har sparet air con væk - så der ofte ulideligt varme og 25 grader der inde

19 June 2022

Reply from Ballerupbowling

Hej Rasmus. Jeg beklager din oplevelse med varmen. Og er utrolig ked af, at du giver os 1 stjerne for dette. Vi gør altid vores bedste for at give vores gæster en god oplevelse.
Vi har ikke aircon - det tror jeg ikke, der er mange steder i DK, men vi har haft problemer med vores udluftning, som nu virker igen. På ekstremt varme dage, har vi det varmt herinde og det er vi selvfølgelig kede af, men der er nok mange steder, hvor man bliver udfordret på meget varme dage.

Konfirmationsarrangement

De varmeste anbefalinger til Ballerup Bowling for deres konfirmationsarrangement.
Vi havde en fantastisk dag. Det var let at planlægge dagen med Ditte, og få lov til at sætte sit eget præg på borddækning, menu mm. På selve dagen var alt i top. God og venlig service, super lækker mad, og bowlingen var en god anledning til at mingle på kryds og tværs. Både for dem som ville bowle, og dem som bare ville kigge på.
Vi gentager successen igen om 2 år, når lillesøster skal konfirmeres 😊

11 May 2022

Reply from Ballerupbowling

Kære Linda. Jeg har slet ikke fået svaret på denne. Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Det er vi virkelig glade for. Beklager det meget sene svar. Mvh Ditte :-)

Smilende og flinke medarbejdere

Var inde og bowle og spise med min kone og børn her til aften, og det blev til en rigtig hyggelig aften. Medarbejderne var så flinke og hjalp en med et smil. Tumbs 👍for god service

22 October 2021

Reply from Ballerupbowling

Hej Sev Asani. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er virkelig glade for at I havde en hyggelig aften. Med venlig hilsen

Firma fest

Firma fest. Maden og service var i top. Og bowling fungeret bare. Det hænder jo sådan et system driller. 😀
Syntes alt var tip top. Hvis man skulle nævne noget, så var det at uden for var der vel omkring 20 grader (vi var der fra 17:30 til lukketid), men inden for kampsvedte alle, under middag og bowling. Selvom der var blæserere. Vi havde 3 baner. Og ud over os var der 1 bane mere. Men var jo også lige efter hedebølge. Og 20 uden for er vist ikke normalt i lille Danmark.

2 July 2021

Reply from Ballerupbowling

Hej Morten. Tusind tak for din flotte anmeldelse, - vi er utrolig glade for, at du har taget dig tid til at skrive den. Vi er klar over, at der desværre er varmt hos os - og det arbejder vi på. Endnu engang tak. Mvh Ditte Storm

Alt var super!

Dejligt med en datenight. Bowling, behagelig service og super lækre burgere.
Konen og jeg kommer helt sikkert igen en anden gang.
Og sikkert også med flere mennesker.

4 September 2020

Min mands Rundfødselsdag i Ballerup bowlingcenter

Det var fint.
Jeg har holdt min mand Torbens Rundfødselsdag hos denne bowlingcenter i 17. marts 2018.
Det var fin dækket. Meget hyggelig stemning og meget god service af personale.

I sær den ung pige Sofie:
Sofie er super, dygtig og meget sød ung pige
som, jeg har aldrig møde i andre
arbejdspladser.
Hun var utroligt sød venlige
mod mig og mine gæster, hvilket travl tidspunkt smilede hun.

Hun er
guldværdigt for en arbejdsplads. Derfor, mener jeg, Ballerup Bowlingcenter er meget
heldigt at have Sofie som ung pige i huset. Giv hende lidt ekstra bonus.

Med den chef Dittes kontrol, gik det alt godt
Mange tak for den.
Jeg er meget tilfreds med deres service, derfor kommer vi selfølgelig i gen .

Hilsen
Mary Fries

19 March 2018
Rated 5 out of 5 stars

Super hyggelig og rigtig god service

På Fars dag havde jeg inviteret mine 3 voksne børn samt deres kærester til bowling med efterfølgende burger. Vi blev modtaget af en venlig ung, som havde et servicegen ud over det sædvanlige. Han indtastede vores navne og nu kunne vi bowle. Vi havde booket en time, og banen fungerede perfekt uden nogen fejl undervejs.
Efter bowling fik vi burger med grove pomfritter, som smagte rigtigt godt. Alt i alt en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales. Det er ikke sidste gang vi kommer der.

6 June 2016
Rated 1 out of 5 stars

Intet virkede, ingen service

Her til eftermiddag var jeg med en veninde og hendes to piger i Ballerup Bowling. Vi havde alle sat næsen op efter en hyggelig tur som afslutning på sommerferien, men eftermiddagen endte med at blive alt andet end hyggelig.

I løbet af de to timer, vi skulle bowle, måtte vi skifte bane tre gange, idet systemet konstant brød sammen. Alt i alt oplevede vi tæt ved 20 banenedbrud. Ved det sidste banenedbrud henvendte vi os endnu en gang ved receptionen, hvor vi blev mødt med kommentaren om, at vi ikke havde mere tid tilbage. (Vi havde her mistet måske 20 minutter sammenlagt pga. banenedbrud).

Da vi gik fra Ballerup Bowling fik vi hverken et "på gensyn", eller et "undskyld ulejligheden" med på vejen. Nu hvor vi havde små piger med os, kunne man måske i receptionen havde kompenseret os med to slush ice eller lignende.

Der er ingen tvivl om, at vi aldrig sætter vores ben i Ballerup Bowling igen - og vi vil på det strengeste anbefale andre at søge andre steder hen, hvis I (ligesom os) ønsker en hyggelig eftermiddag med bowling.

10 August 2014

Kære Lars
Vi har desværre først læst om din oplevelse nu. Vi beklager virkelig meget at alt tilsyneladende gik galt den dag. Vi var de dage i gang med at installere vores nye bowlingmaskiner og vi havde mange problemer, med at få de 6 gamle maskiner til at opføre sig ordentligt. Vi burde i stedet have lukket bowlingcenteret den week-end idet den nye installation blev forsinket og ventet de ekstra 3 dage det tog før de nye maskiner var færdige, det beklager vi meget. Vi sørgede ellers for at så mange som muligt fik gavekort til at prøve vores nye maskiner, hvis der havde været problemer, men det fik I desværre ikke, af en eller anden grund.
Det beklager jeg selvfølgelig og vil rigtig gerne give jer en ny bowlingoplevelse. Kontakt mig venligst på vores mail, så skal jeg sørge for det. Endnu engang undskyld.

Take a closer look